Wkanl

Hoe je niet schelen

Hebben een probleem mensen last van hebt over, maar je weet niet hoe te reageren? Gewoon, niet schelen!

Stappen

Hoe je niet schelen. Oefen een passieve gezicht.
Hoe je niet schelen. Oefen een passieve gezicht.
 1. 1
  Oefen een passieve gezicht: Net als onze emoties beïnvloeden onze gezichtsuitdrukkingen, onze gezichtsuitdrukkingen hetzelfde doen voor onze emoties. Als je open en stretch je mond, zul je gelukkiger voelt. Als je frons, dan voel je je geïrriteerd. Evenzo, als je gezicht is passief, dan voel je je minder zorgen. Heb een vriend grappen, trekt grappige gezichten en beledigen je, terwijl je probeert om een ​​passieve gezicht te behouden. Elke keer dat je gezicht reageert op een aantal stimuli in plaats van passief te blijven, heb je vriend herhaal de stimuli (de grap, belediging etc.) totdat je weet dat je een passieve gezicht met succes te behouden ondanks wat iedereen doet.
 2. 2
  Negeer de kwestie. Hopelijk zal de persoon te stoppen last van hebt.
 3. 3
  Handelen als er iets belangrijkers kon je op dit moment te doen. Er zou altijd iets beters te bedenken zijn (familie, carrière, doelstellingen, huishoudelijke taken, enz.).
 4. 4
  Houd alles in perspectief. Zal deze kwestie in een jaar? Tien jaar? Wil je echt schelen wat andere mensen denken over jou? Als het antwoord ja is, dan denken over de vraag of je moet schelen wat ze denken. De meeste van de tijd, andermans meningen zijn gewoon dat: adviezen. Als je iets aan je situatie te veranderen kan doen, zeg je tegen jezelf dat je gaat om het te veranderen en hard werken in plaats van kniezen over. Als er geen gemakkelijke oplossing, laat het rollen van je rug.
 5. 5
  Zoek iets anders te doen of om over zorg: Wij geven om dingen die niet door hun absolute betekenis, maar door hun relatieve belang in ons leven. Als je iets anders om frontstage te nemen in je leven te vinden, dan kunnen andere dingen zal uiteraard de backstage nemen.
 6. 6
  Doe niets. Neem een ​​pauze. Doe wat afstand tussen jezelf en de bron van zorg of zorg.
 7. 7
  Doe wat fysieke afstand tussen u en het probleem. Verlaten en naar elders.
 8. 8
  Houd een emotionele afstand, ook. Mentaal neem jezelf uit de situatie. Laat het iemand anders zijn probleem.

Tips

 • Wat je ook doet, doe niet alsof het er toe doet. Dit maakt anderen denken dat u bereid om samen met hen te zijn, enige kans van de mogelijkheid om niet schelen vernietigen.
 • Als al het andere faalt, vermijd de persoon. Indien dit niet mogelijk is (je woont in hetzelfde huis, gaan naar dezelfde school, etc.), gewoon zeggen "Ik weet niet schelen 'elke keer als ze je confronteren. Uiteindelijk moeten ze beseffen dat je niet gaat werken.
 • De stoïcijnen volgden deze filosofie. Lees over hen.

Waarschuwingen

 • Waaruit blijkt dat u niet de zorg kunnen de inspanningen van de andere persoon om je lastig te voeden. Het gebeurt met een aantal mensen.
 • Geef het niet door negatieve opmerkingen over wat de persoon zegt, want dat wat je doet, inderdaad, zorg blijkt.
 • Als er iets echt toe doet voor u, misschien niet zorgzaam niet de beste cursus. In plaats daarvan, houd je hoofd en omgaan met de situatie zo goed mogelijk.
 • Dit is een tijdelijke zaak, vroeg of laat het probleem dat je probeert te vermijden zal inhalen met u.