Wkanl

Hoe om te weten als je irritant bent

Heb je wel eens af of je bent zeer geliefd door anderen? Heeft u wel eens af of de mensen die je te spreken weg te lopen rollen hun ogen en danken God dat hun tijd met u is voorbij? Als je niet ooit dit afgevraagd, is de kans groot, moet u overwegen dat het is een mogelijkheid. Kunt u overwegen deze paar eenvoudige stappen om een ​​minder onaangenaam YOU.

Stappen

Hoe om te weten als je irritant bent. Bij het ​​converseren, let dan op hoe vaak de conversatie bal wordt doorgegeven.
Hoe om te weten als je irritant bent. Bij het ​​converseren, let dan op hoe vaak de conversatie bal wordt doorgegeven.
 1. 1
  Bij het ​​converseren, let dan op hoe vaak de conversatie bal wordt doorgegeven. Heeft de andere persoon iets gezegd in de laatste 2 minuten? Hebben ze reageerden op alles wat je zei verbaal of fysiek?
 2. 2
  Aandacht besteden aan hun lichaamstaal. Zijn hun armen gekruist? Hebben ze lijken stijf? Zijn hun ogen wegdrijven terwijl je spreekt? Zijn hun voeten bewegen langzaam, maar gestaag in de tegenovergestelde richting van je?
 3. 3
  Heeft hun antwoorden lijken kort? Hebben ze meer dan een 1-3 woord zin gebruikt tijdens het spreken met u?
 4. 4
  Luister op te merken of ze hebben vervloekt bij u of mompelde onder hun adem in zinnen als, "wat dan ook", "Oh please", en de meest voor de hand liggende, "waarom niet zal hij / zij gewoon zwijgen?" terwijl je spreekt.
 5. 5
  Als ze af en toe lijken te Huff of ademen zwaar, tenzij het ​​passend om het gesprek is, zou dit een goede indicatie te zijn.
 6. 6
  Als ze print deze uit en laat het ergens dat ze willen dat je om het te vinden.
 7. 7
  Als iemand zegt of iets gelijkwaardig, die indicatief zijn voor je karakter moet "je irritant bent".
 8. 8
  Last, but not least, als ze lopen weg van je terwijl je met ze te praten, is het een goed teken dat ze je vinden irritant.
 9. 9
  Denk aan de natuur van de andere persoon. Sommige mensen voelen zich meer in staat om hun irritatie zien dan anderen. Terwijl sommige vinden het heel eenvoudig, anderen proberen zo moeilijk om beleefd en die mensen kunnen zorgen dat ze onbeleefd zal lijken of dat ze zullen je gevoelens gekwetst. Deze personen kunnen zijn geïrriteerd voor wat tijd door je, maar je nooit vermoed. Zij zijn ook de mensen die je vooral wilt bewaren door uw kant, dus veranderen en terug te betalen hun geduld!
 10. 10
  Hebben ze je negeren? Alsof niet om iets dat je zegt te horen? Hebben ze ineens lopen terwijl je in het midden van een zin en gaan uit naar iemand die niet wordt weergegeven irritant praten?
 11. 11
  Als ze blijven snijden kort uw grappen, of nieuws of onderwerp van de actualiteit, zeggen dat ze je het al eerder gehoord. Het betekent dat ze niet willen meer van je en dat je irritant bent ze te horen uit.

Tips

 • Toon interesse in wat je vrienden zeggen, en zelfs als u het niet eens met hun opvattingen laat ze hun respect. Leggen uw meningen voorzichtig als je moet.
 • Een goede truc om het houden van jezelf dat deze te irritant voor anderen is om te luisteren naar hen wanneer zij spreken en er zeker van dat uw antwoorden op hun woorden weerspiegelen het feit dat je aandacht aan hen. Dit zal leiden tot een wederzijds respect waar ze meer kans om geïnteresseerd zijn in wat je te zeggen als ze zich bewust zijn dat wat je te zeggen hebt kan zeer waarschijnlijk direct verbonden met wat ze al denken over.
 • Niet hog het gesprek met uw vrienden, want het zal alleen laten zien hoe egocentrisch bent.
 • Goede manieren (eten met je mond dicht, niet onderbreken gesprekken), zodat je anderen niet lastig valt.
 • Wees beleefd. Slingeren bij anderen als ze gewoon weten dat je kunt ze rijden, of erger, wierook hen.
 • Een ander ding om te doen als je wilt weten of je bent of niet irriterend iemand is om hen te vragen naar hun Facebook-en / of telefoonnummer. Als ze deel uitmaken van een excuus / geven u een antwoord dat nep is, dan is er een goede kans dat ze misschien denken dat je irritant bent. Wat ik bedoel is als ze je een nummer, je probeert om het te noemen, en het wordt je naar nergens, zelfs niet hun voicemail, of als ze zeggen dat ze geen een Facebook-account hebben, maar ze dan zie je een dag, en ze zijn uiteraard niet nieuw voor Facebook.
 • Doe niet zo nep. Doen alsof je iets wat je niet bent, of om iemand's vriend voor uw eigen persoonlijk gewin te zijn is irritant.

Waarschuwingen

 • Vermijd al te kijken naar hun lichaamstaal om zo jezelf vragen stellen bij elke beweging in de open erkenning van het feit dat u zich bezig met irritante hen. Teveel bewustzijn kan zo snel te weinig leiden tot een grote mate van irritatie van uw kennis.

Dingen die je nodig hebt

 • Het vermogen om te denken op basis van wat je hoort en een vorm van echte bezorgdheid over anderen.