Wkanl

Hoe kan ik een schone comeback te maken

Haat het als mensen beledigen en willen dat ze een leuke, vlotte comeback te geven? Vergeet dan is het 'je moeder' en 'je gezicht' rants en volg deze stappen: vraag hen is dat alles wat je hebt?

Stappen

Hoe kan ik een schone comeback te maken. Zoals gebruikelijk, worden versoepeld.
Hoe kan ik een schone comeback te maken. Zoals gebruikelijk, worden versoepeld.
 1. 1
  Zoals gebruikelijk, worden versoepeld. Als je boos als iemand beledigt je, je een of andere manier automatisch verliest uw zenuwen. Zo zorgvuldig luisteren naar hun belediging, en het zal makkelijker naar je toe komen.
 2. 2
  Overdrijf het niet. Als je iets zo complex en schandalig zeggen, zal niemand onder de indruk. Hier is een voorbeeld: zeggen dat iemand u belt vet. Zeg niet: "Nou, ik kon mijn buik gebruiken om je skinny gezicht te blazen in de grond." Het lijkt gewoon zielig, probeerde zijn gezicht te redden met humor. In plaats daarvan, probeer misschien "Nou het is beter om vet en gelukkig in plaats van een anorectische stok als jezelf te zijn."
 3. 3
  Probeer te vermijden zeggen "um" en "uh". Alle comebacks zou perfect moeten vloeien. Probeer te voorkomen dat stotteren ook.
 4. 4
  Wees slim genoeg om het te maken, zodat ze niet kunnen denken aan een andere comeback aan uw comeback. Als iemand zegt dat je bent de domste persoon ooit, zou je kunnen zeggen, "En waarom vertel je me dit?" Het enige wat ze konden zeggen na dat is, "Want je kunt niets goed doen."
 5. 5
  Een alternatief hiervoor is gewoon doen alsof je in een haast en zeggen: "Ik heb geen tijd voor hebben." Misschien een nog betere comeback zou zijn: "Ik heb geen tijd voor onvolwassen imbecielen zoals jij hebben." Loop dan weg. Het laat hen in het stof. Zorg ervoor niet in paniek te klinken als "Oh crap! Oh nee, ik heb geen tijd voor hebben!" Zorg dat je er superieur aan hen lijken.
 6. 6
  Zelfs als je een goede comeback, niet meer gebruiken. Dat moet geen beter te worden verklaard.
 7. 7
  Niet helemaal van onderwerp veranderen. Als ze zeggen dat je kleren zuigt niet prullenbak praten over hun kleren. U klinkt wanhopig om een ​​comeback te hebben. Zeggen dat het krijgt u waar u heen moet.
 8. 8
  Last but not least: er zeker van zijn. Als iemand beledigt u, geef niet op in het midden van je comeback. Bijvoorbeeld: "Nou, je bent zoals... ja... wat dan ook!" Blijf bij het!

Tips

 • Als je niets te zeggen staren wezenloos. Dan wanneer ze zijn als, 'hallo?' je kunt zeggen dat je het beoefenen van uw pokerface. Als ze vragen wat je staren, antwoorden met, "Dat is wat ik probeer te achterhalen..."
 • Handelen altijd volwassen, zelfs als je echt niet. Vooral wanneer de andere persoon handelt onvolwassen. Als je volwassen handelen, zullen ze weten dat ze je niet kunnen verstoren.
 • GEWOON NIET ze in het gezicht slaan!
 • Gebruik niet de "praten aan de hand" of leg je hand in hun gezicht. Het ziet er zielig en het laat zien dat je onvolwassen bent.
 • Maak een mentale lijst van comebacks voor verschillende vakken. Net als een comeback als iemand belt je vet, maak een omhoog, houd het dan in je hoofd. Ze zeggen dat je dom bent? Denk aan een grote comeback en zet het in je hersenen.
 • Hebben een standaard lijst met antwoorden die voor u werken. Voorbeelden: "Nou bedankt voor dat beetje zon (of, frisse lucht)!" "Ik doe prima, dank je, hoe gaat het? ' "Het is verbazingwekkend, niemand is ooit verteld me dat voordat...!" "Nou laat het me weten wanneer je gaat kopen me een betere auto, ik kijk uit naar die!" "Bedankt voor het herinneren me waarom ik kijk uit naar mijn volgende (klasse) (afspraak)." "Bedankt, ik zal voor u ook bidden." "Heb een gezegende dag." "God je te zegenen."
 • Vinden comeback boeken.

Waarschuwingen

 • Dit alles beledigen is niet goed. Maar als je beledigd raken, natuurlijk moet je een comeback!
 • Niet opscheppen over een goede comeback op de persoon die je gebruikte het op. Deze ruines ook het moment.
 • Probeer nooit om uw comeback leggen als ze niet krijgen, zal het alleen maar verpesten het moment.