Wkanl

Hoe je je ouders ervan te overtuigen dat je oud genoeg om date zijn

Being "oude" genoeg tot op heden is meestal niet alleen een kwestie van leeftijd. Het is een combinatie van volwassenheid, verantwoordelijkheid, en compromissen.

Stappen

Hoe je je ouders ervan te overtuigen dat je oud genoeg om date zijn. Vergeet niet dat vaak tijden, ouders zullen niet toestaan ​​dat hun kinderen om te beginnen met daten om vele redenen, zoals angst, religieuze overtuigingen, of gewoon niet begrijpen wat uw bedoelingen zijn.
Hoe je je ouders ervan te overtuigen dat je oud genoeg om date zijn. Vergeet niet dat vaak tijden, ouders zullen niet toestaan ​​dat hun kinderen om te beginnen met daten om vele redenen, zoals angst, religieuze overtuigingen, of gewoon niet begrijpen wat uw bedoelingen zijn.
 1. 1
  Vergeet niet dat vaak tijden, ouders zullen niet toestaan ​​dat hun kinderen om te beginnen met daten om vele redenen, zoals angst, religieuze overtuigingen, of gewoon niet begrijpen wat uw bedoelingen zijn. De meeste ouders hebben geen regels maken alleen maar om streng, ze willen je zo goed als ze kunnen beschermen in deze gekke wereld.
 2. 2
  Stel de basis op vertoon van je ouders dat je een volwassen, verantwoordelijke jonge persoon. Doe klusjes / je huiswerk ongevraagd en herhaaldelijk aan herinnerd. Wees beleefd, let op je manieren, en verantwoordelijkheid nemen voor je beslissingen. Niet bezighouden met schetsmatige gedrag, zoals drugs, drinken, of verblijven de hele nacht. Draag geen al te provocerende kleding en make-up (indien van toepassing).
 3. 3
  Houden de communicatie tussen jou en je ouders geopend. Compromissen te sluiten. Als ze niet zal toestaan ​​dat u om te gaan op een door jezelf, vraag hen of een groep datum is oke. Vraag of misschien iets meer naar zijn / haar huis met een volwassene aanwezig is aanvaardbaar. Als je wanhopig bent, aan te bieden aan een van hen chaperonne te laten.
 4. 4
  Bieden om je ouders te ontmoeten je jongen / vriendin. Nodig hem / haar dan voor een familie-activiteit, zoals het bekijken van een film. Laat ze voldoen aan uw jongen / ouders vriendin 's. Je wilt je ouders te zijn op hun gemak met Besteedt u veel tijd met deze andere persoon.
 5. 5
  Bespreek de zaak op een rationele manier. De slechtste manier om te gaan over dit onderwerp is door het gooien van een driftbui, schreeuwend 'Ik haat je! Je bent de slechtste ouders in de wereld! " en actief naar je kamer. Niet te vergeten het zal je lijkt onvolwassen, dat is niet vanzelfsprekend de weg te gaan.
 6. 6
  Beslissing en stok van je ouders met het te accepteren. Rondsluipen achter de rug van je ouders 'zal uiteindelijk resulteren in gepakt en je verantwoordelijke, volwassen imago dat je zo hard gewerkt om te bouwen vernietigd zal worden, net als dat.
 7. 7
  Als je ouders geven je de go-ahead, niet laten vallen van de i-am-mature-en-verantwoordelijke daad. Als ze zien dat je besteden veel te veel tijd dating en je cijfers / andere gebieden van je leven te lijden, vergeet niet dat ze weg kan nemen het voorrecht evenals schenken het!
 8. 8
  Vertel ze de waarheid. Als ze ooit te pakken krijg liggen, zul je in grote problemen. Dus als je ze altijd op de hoogte houdt, heb je meer kans op het krijgen wat je wilt, nu en later!

Waarschuwingen

 • Doe dit niet als je echt te jong zijn om date. Bijvoorbeeld, zelfs als je echt volwassen en verantwoordelijke, wat ouder is zal je laten date als je nauwelijks in de dubbele cijfers? Een normale leeftijd om klaar willen date te zijn is twaalf of dertien. U kunt echter nog steeds rondhangen met jongens / meisjes voor dan zonder de "boy / vriendin" titel.