Wkanl

Hoe te preppy zoeken voor school

Er zijn verschillende manieren om, maar er zijn een aantal extra dingen die je kunt doen terwijl je op school om nog meer van een prep zijn.

Stappen

Hoe te preppy zoeken voor school. Leer hoe je eruit ziet als een prep.
Hoe te preppy zoeken voor school. Leer hoe je eruit ziet als een prep.
 1. 1
  Goede cijfers halen. De beste manier om te kijken is te zien op een prep school. Maar dit is niet heel praktisch voor iedereen. Dus op zijn minst, fungeren als een prep school student - streven naar een prestigieuze universiteit.

  De lat hoog voor de Ivy league studiebeurs indien mogelijk.

  • Haal al je werk gedaan en eventuele extra krediet ook. Proberen te krijgen in Honors / AP / IB klassen. Wees de hoogste score op bepaalde tests.
  • Word lid van buitenschoolse activiteiten. Voorbeelden-Tennis, debat, golf, spoor, enz. Vermijd voetbal.
  • Blijf uit de problemen (geen aanhoudingsbevel noch zaterdag scholen).
  • Geef leraren respect. Niet praten in de klas. Vraag hen of ze helpen flauwvallen papers, etc nodig hebt,
 2. 2
  Leer hoe je eruit ziet als een prep. Als je een meisje bent, lezen over hoe je een preppy meisje te zijn. Als je een man bent, doe je huiswerk over hoe je een preppy man te zijn.
 3. 3
  Rechtop tussen klassen. Zorg ervoor dat u netjes en schoon uitzien. Kam en repareren van je haar, je tanden poetsen of gebruik mondwater, strek je kleren, en houd jezelf toonbaar te allen tijde.
 4. 4
  Blijf georganiseerd. Als je een locker, houd het schoon en opgeruimd. Hetzelfde geldt voor uw boek tas, die moet goed gevuld en schoon. Zorg ervoor dat uw bureau is opgeruimd, zelfs als je alleen zit er voor een uur. Denk er eens over: niemand kan kijken preppy als ze handelen als een sloddervos!
 5. 5
  Weg te houden van drama. Terwijl iedereen heeft zijn sociale dilemma's, niet verstrikt raken in argumenten, gevechten, of het maken van plezier van iedereen. Preps zijn naar verwachting meer verfijnd dan dat. << --- Niet doen zinken naar hun niveau
 6. 6
  Roddel niet of praten over andere mensen en denk niet dat andere mensen zijn minder dan u alleen maar omdat ze niet preps. Ware klasse wordt vriendelijk zijn niet snobistisch of onbeleefd.

Tips

 • inzicht-vragen stellen, de meeste mensen praten graag over zichzelf.
 • Ontwikkel uitstekende sociale vaardigheden zoals het zoeken mensen in de ogen en glimlacht, goede handdruk, conversatie
 • Laat je niet onder druk benadrukken je uit. Als u het gevoel dat het leven is tot last te worden-oefening harde (run) en call vrienden. Praat het uit of op zijn minst het opschrijven. Getting it out is wat belangrijk is.
 • Ontwikkelen van hoge doelen en normen voor jezelf. Probeer altijd je best, maar als je hulp nodig hebt bij iemand vragen.
 • Wees altijd een heer / dame-open deuren, verkopen boeken of verpakkingen, zeg alstublieft en dank u, enz.
 • Vermijd luid praten, vuile moppen voor meisjes / vrouwen, en agressief / onaangenaam gedrag in het openbaar.
 • Word lid van een golfclub als caddie