Wkanl

Hoe te overtuigen je ouders om je te laten heden iemand arm

Geld speelt een belangrijke rol in je leven, maar het moet niet fungeren als een barrière voor de liefde. Je ouders kunnen dit niet zien, maar hopelijk u in staat om ze te overtuigen anders zal zijn. Hier zijn enkele stappen om te beginnen met het proces.

Stappen

Hoe te overtuigen je ouders om je te laten heden iemand arm. Probeer de gevoelens van je ouders te begrijpen.
Hoe te overtuigen je ouders om je te laten heden iemand arm. Probeer de gevoelens van je ouders te begrijpen.
 1. 1
  Probeer de gevoelens van je ouders te begrijpen. Het zal u helpen overtuigen je ouders als je weet waarom ze niet willen dat je tot op heden deze persoon. Overweeg het volgende:
  • Maken zij zich zorgen over uw financiën? Je ouders kunnen maken over uw financiële toekomst - zal je in staat zijn om zaken als ziektekostenverzekering, een plek om te wonen, of zelfs voedsel veroorloven gedurende de maand?
  • Denken zij dat deze persoon gebruik je voor je geld? Het is niet ongehoord voor dit gebeuren, dus het is begrijpelijk dat ouders zorgen over dit hebben. Dit wil niet zeggen dat ze gelijk hebben, of het goed is voor hen om te veronderstellen dat dit is waarom iemand zou willen jullie date.
  • Zijn ze bang dat dit zal invloed hebben op wat je wilt doen met je toekomst? Denken zij dat je te doen van uw dromen? Denken zij dat deze persoon geen enkel dromen of doelen hebben?
  • Is het gewoon dat ze rijk zichzelf en omhoog geplakt erover? Dit is niet in orde, en is oneerlijk.
 2. 2
  Noteer uw antwoorden op hun redenering. Evalueer elke zorg dat ze zou kunnen hebben, en adres en waarom ze het op een andere manier te zien. Probeer te denken aan alles wat ze kon zeggen tegen de persoon die je wilt op de hoogte, en komen met respectvolle manieren om het tegendeel te bewijzen.
  • Het kan nuttig zijn om deze dingen op te schrijven. Houd de lijst handig als je je ouders te benaderen, zodat u kunt ervoor zorgen dat je niets vergeet.
 3. 3
  Bespreek uw plannen voor de toekomst met uw partner. Maak kennis met de persoon die je bent dating, en praten over geld-gerelateerde onderwerpen in de toekomst. Bijvoorbeeld, praten over manieren die ieder van u kunt geld verdienen, carrière, of je solliciteert voor het college, hoe u van plan om de financiën te beheren, of je zult moeten nemen alle belangrijke leningen, enzovoort.
  • Nogmaals, wil je misschien deze plannen opschrijven. Daarbij blijkt dat het jullie beiden overweegt uw toekomst zeer serieus. U zult willen schrijven over:
  • Denk aan alle problemen die zich kunnen voordoen in uw toekomst, en schrijven over hoe je ze zal behandelen. Komen met hypothetische situaties en hoe te bestrijden hen zal je ouders dat je bereid bent om het leven te behandelen met deze persoon te tonen, dient de relatie te ontwikkelen tot een serieuze en betrokken is.
 4. 4
  Bereid wat je zal zeggen als je praat met je ouders. Combineer alles wat je hebt nagedacht over in de vorige stappen in een kleine toespraak dat uw reactie op de bezorgdheid van je ouders 'schetst. Proberen te zijn respectvol, volwassen, en. Ook onthouden van klinkende boos, als je ouders zullen je mond je uit zodra ze ontdekken dat je steeds boos.
 5. 5
  Begin het gesprek op het juiste moment. Vang je ouders in een goede, ontspannen sfeer en vragen of je kunt praten over iets serieus. Zitten en met ze te praten is de beste manier om je gevoelens eruit te komen, want het zal zorgen voor discussie en een beter begrip wanneer ze precies hoe je je voelt kan zien.
  • Zeg wat je hebt voorbereid en vervolgens zorgen voor. Bespreking is een van de belangrijkste onderdelen over. Als je iets onbeantwoord hebben gelaten, nu is de tijd waar ze in staat om hun mening te delen zal zijn en u beide kunnen komen tot een beter begrip over hoe elk ander voelt.
  • Denk aan het schrijven van een brief als je ouders weigeren te luisteren en / of de kwestie te bespreken. Door het schrijven van een brief, kunnen ze je niet onderbreken tijdens het spreken, want het is allemaal al opgeschreven. Het enige wat ze kunnen doen is stoppen met lezen, of weigeren om het helemaal te lezen, maar de ouders over het algemeen rond aan het lezen wat je geschreven hebt.
 6. 6
  Vraag of je je partner kunt voorstellen aan je ouders. Als de discussie over hun zorgen goed gaat, is de volgende stap het uitnodigen van uw ouders om de persoon die je bent dating ontmoet. De hoop is dat het voldoen aan uw partner in persoon zal helpen verlichten alle resterende zorgen je ouders zou kunnen hebben over de relatie.
  • Wijs op goede eigenschappen van je partner voor de vergadering. Voordat je vriend / vriendin ontmoet de ouders, neem de kans om op te scheppen tot hem of haar. Praat over de kwaliteiten die je bewondert, zoals hoe vriendelijk hij is, of hoe ze is een ongelooflijk harde werker. Vertel je ouders wat je ziet in deze persoon kan hen helpen hem of haar te bekijken in een positiever licht wanneer ze elkaar ontmoeten.
  • Doe iets leuks met hem / haar en uw familie bij elkaar. Door het hebben van plezier, het zal de sfeer lichter en laat iedereen open te stellen. Op het einde, kan je ouders vinden dat ze leuk vinden, die je aan het daten bent, en je kan eindelijk de erkenning krijgen die je zoekt.
  • Zet een tijdslimiet op de interactie. Het evenement moet een duidelijk eindpunt hebben, of het nu zo snel diner wordt beëindigd of nadat u een ronde van een spel hebt gespeeld. Wat het ook is, zorg ervoor dat alle partijen duidelijk zijn wanneer de vergadering is afgelopen.
 7. 7
  Wees niet te beledigd als je ouders op te warmen aan je partner langzaam (of helemaal niet). Oude gewoontes zijn moeilijk, en het kan zijn dat je ouders nooit echt als de persoon die je bent dating. Niet te veel zorgen, maar - relaties veranderen in de tijd, en je ouders zou je een dag verrassen. In de tussentijd richten op acteren volwassen en redelijk.

Tips

 • Laat je niet gek! Ouders stoppen vaak luisteren als je boos, zo kalm blijven.
 • Bij het bedenken van iets leuks te doen met je familie en je jongen / vriendin, een goed idee is om te komen met iets goedkoop dat hij / zij normaal kan veroorloven - dit geeft je ouders dat je plezier kunt hebben, zelfs zonder geld zat. Echter, hem of haar loon niet maken.
 • Als je ouders nog steeds weigeren nadat je hebt met hen gesproken, vraag hen te behagen denken. Breng het later als ze in een goede stemming weer.
 • Je ouders misschien niet eens willen deze persoon te ontmoeten. Druk niet op de kwestie zo lang als je kunt ze zodat u in ieder geval hem / haar te zien.
 • Als geheel iets te doen, kan je ouders niet gevoelig te zijn voor je jongen / gevoelens vriendin 's over hun financiële problemen en kan aanvallend iets zeggen per ongeluk. Wees geduldig en vergevingsgezind.

Waarschuwingen

 • Zelfs na de bespreking van het onderwerp mag je ouders nog steeds niet te zien de dingen zoals je doet. Bereid zijn voor hen om nee te zeggen.
 • Als u wordt gewaarschuwd veel door je familie en vrienden over de persoon die je aan het daten bent, neem een ​​stap terug en overweeg of ze hebben gewoon redenen om ongerust.