Wkanl

Hoe je indie zijn (voor mannen)

Heb je ooit gedacht dat u misschien Indie zijn? Nee? Heb je ooit wilde weten wat het zijn Indie is? Dit is een stap voor stap handleiding over hoe je "Indie" te zijn. Indie wordt soms een cultuur, maar het is betoogd dat het meer is van een beweging, dat is niet de stereotiepe lifestyle. Deze stappen zullen je leren, goed, de titel vat het samen.

Stappen

Hoe je indie zijn (voor mannen). In werkelijkheid, indie heeft zeer weinig "definitie" in termen van wat aspecten heeft.
Hoe je indie zijn (voor mannen). In werkelijkheid, indie heeft zeer weinig "definitie" in termen van wat aspecten heeft.
 1. 1
  Wees jezelf door het herdefiniëren van wie je bent. Het is het belangrijkste aspect van Indie! Evalueer wat je wilt en wat je denkt dat je zou willen verkennen. Het kan niet worden gedaan in een dag, natuurlijk, gewoon uitkiezen dingen die je misschien leuk langs de weg. Erken dat je anders bent. Niet defensief ontkennen het zo snel, en accepteren het niet te snel, ofwel, je wilt weten wie je bent.
 2. 2
  In werkelijkheid, indie heeft zeer weinig "definitie" in termen van wat aspecten heeft. Het hoeft niet te proberen om een ​​cultuur te zijn met een set stijl, maar met een gemeenschappelijk ideaal is dat we op zoek naar * alternatief * aspecten aan onze levensstijl. Zoeken unieke websites of kijk door obscure winkels en kijk of je denkt dat iets cool uit. Dat is alles wat je nodig hebt daar.
 3. 3
  Een korte lijst van dingen die je kunt "herdefiniëren" voor jezelf: In de mode, zijn haar, accessoires, jassen / shirts / hemdjes / torso dragen, riemen, capes (misschien?), Broek, sokken en schoenen. In entertainment, krijg geïnteresseerd in onafhankelijke films (A Scanner Darkly is een favoriet, check it out), samen met onafhankelijke spelletjes (een Google-zoekopdracht zal u in een goed genoeg richting wijzen). Gaan de extra mijl en kijk rond in de "Indie" categoriën voor muziek (Stray Kites en Cold War Kids zijn uitstekende voorbeelden). Kijk voor onafhankelijke sociale netwerken, als je echt wilt. Houd in gedachten dat de enige verplichting is dat JIJ steunen wat je wilt.
 4. 4
  Veel plezier! Indie is een beweging die veel websites gewijd aan het tonen van u leuke dingen heeft. Je hoeft niet altijd te kijken en de reikwijdte van de wereld voor de komende cool ding. Andere gemeenschappen kan het al gevonden en zijn te laten zien aan mensen zoals jij.
 5. 5
  Hou van iedereen. Heb je 'pop-based "vrienden niet beschouwen als een vijand; hen te accepteren als mensen. Je hebt misschien een harde tijd met betrekking tot hen wanneer je klaar bent, maar als je interesses delen met populaire mensen en je hebt je eigen coole gunsten, dat is acceptabel, ook (en begrijpelijk!)
 6. 6
  Eenzaam en onafhankelijk is nog steeds eenzaam (hoewel de online communities vrienden kunnen zijn, maar het hebben van vrienden die je ziet face-to-face is veel mooier.) Geluk is de sleutel.

Tips

 • Als mensen niet van je nieuwe look, niet boos, iedereen kan zijn eigen mening hebben.
 • Vergeet niet niet om op te scheppen over het feit dat indie! Hebben gewoon plezier en wees jezelf!

Waarschuwingen

 • Niet enthousiast over het feit dat Indie. Als mensen zijn slim, ze zullen krijgen op hun eigen, en trouwens, wil je niet neerbuigend naar je vrienden te klinken. Dat is een vreselijke manier om Indie. Hou van iedereen.
 • Serieus, tijd doorbrengen op het herdefiniëren van jezelf, als je echt wilt om onafhankelijk te zijn, hoef je niet wilt eindigen een "variant" van wat je was. Dat gezegd zijnde, dat betekent niet dat je hoeft te doen van iets uit je verleden set van belangen, want je kan nog steeds graag na je jezelf herdefiniëren. Je trekt die lijn.
 • Indie is niet ontworpen voor u om een ​​eenling te zijn, maar onafhankelijk. Je mag om vrienden te hebben! Als ze net als Halo 3, kunt u Halo 3 onder het genot van een spelletje Sapphire Tears of Toribash.