Wkanl

Hoe om anders te zijn en onderscheiden zich van anderen

Wil je worden erkend door iedereen die je kent (en zelfs vele die je niet kent)? U kunt eigenhandig hebben overeenstemming eet je stof. Hier zijn enkele stappen om u te helpen om anders te zijn en opvallen.

Stappen

Hoe om anders te zijn en onderscheiden zich van anderen. Doe dingen die je wilt.
Hoe om anders te zijn en onderscheiden zich van anderen. Doe dingen die je wilt.
 1. 1
  Mode is crud. Stijl is wat er echt toe doet. Draag nooit dingen omdat iemand anders het draagt. Als u wilt om anders te zijn, dan moet u uw eigen rolmodel te zijn.
 2. 2
  Be uitgaand. Sommige mensen kunnen worden geïntimideerd door je nieuwe uniciteit, maar laat dat u neer. Er zullen mensen zijn die graag uw volslagen minachting voor niets populair.
 3. 3
  Doe dingen die je wilt. Je zou zelfs willen kijken naar vreemde nieuwe activiteiten die je nog nooit hebt gehoord van, herinneren veilig te zijn. Bijvoorbeeld, wanneer anderen het bestellen van hamburgers, en bestel een vegetarisch hoagie of wanneer anderen bestellen van een pepperoni pizza, teneinde een met alleen kaas en paddestoelen op een volkoren korst.
 4. 4
  In plaats van kijken naar de Super Bowl, of andere populaire sporten, oefen je yoyo of goocheltrucs.
 5. 5
  Bieden aan een of beide ouders te helpen met klusjes, als je normaal draaien de andere kant op wanneer banen moeten worden gedaan.
 6. 6
  Luister naar jazz, blues, of rockabilly muziek, als uw publiek normaal luistert naar hiphop, alternatief, punk, metal, en ga zo maar door.
 7. 7
  Leren om een tuba of trombone in plaats van een gitaar of piano te spelen.
 8. 8
  Als je een meisje, vraag een man voor een date en pak hem op in je auto.
 9. 9
  Als je een vent, vraagt ​​een meisje voor een date, maar heb haar halen u op in haar auto.
 10. 10
  Als je naar school gaat, vraag je leraar om een extra-krediet opdracht, als je normaal een hekel aan huiswerk.
 11. 11
  Als u normaal draagt ​​een blauwe spijkerbroek en een gekleurd shirt, dragen allemaal zwart of een pak, minstens een dag van de week.

Tips

 • Niet schelen wat mensen van je denken, maar niet negeren. Als iemand die je niet leuk omdat je "Emo", "preppy" of ontmoetingsplaats met bepaalde mensen, niet de zorg voor hen. Maar als iemand die je niet leuk omdat ze denken dat je een eikel, want je doet in feite handelen onbeleefd of af te komen als dat, let dan op dat. Proberen af ​​te zwakken of te wijzigen wat onvriendelijke vibe je misschien wel af te geven. Verontschuldigen, of probeer de persoon te praten om het probleem op te lossen en uit te leggen was je niet probeert te zijn als dat.
 • Wees anders, maar altijd jezelf. U kunt populaire dingen verafschuwen, maar altijd houd je geest open voor dingen die je echt wilt.
 • Wees niet bang om een ​​nerd te zijn. Niet echt het raar, obsessieve soort dat snort zonder reden en zijn geobsedeerd door Minecraft, maar mijn punt is, wees niet bang om slim te handelen, alleen maar omdat veel mensen zich niet.
 • Zoek een rolmodel. Iemand die anders is dan Justin Bieber. Iemand die je kan opkijken en die je inspireert. Ze hebben niet eens per se in leven te zijn, mensen uit de geschiedenis te maken net zo goed (zo niet beter) rolmodellen dan een filmster.

Waarschuwingen

 • Niet te hard proberen. Wees jezelf, want niemand houdt van een poser.
 • Probeer nooit het zijn als iemand anders want je zult er spijt van krijgen.
 • Als u zich ongemakkelijk voelt bij het gezelschap van mensen, het betekent dat je niet jezelf zijn.
 • Stel jezelf de vraag 'wat doe je'? Als het antwoord positief is, ga je gang.
 • Nadelige effecten van het niet passen in als tiener kan zijn sociaal isolement en misbruik van welke aard dan ook.