Wkanl

Hoe om anders te zijn

Er zijn veel mensen zijn die willen zijn "deel van de menigte." Als u wilt dat de leider zijn en onderscheiden zich van de menigte plaats, dan is dit artikel is voor jou. Het is een heerlijk gevoel om te weten dat je origineel en uniek zijn.

Stappen

Hoe om anders te zijn. Stop met zorgen te maken over hoe andere mensen je zien, althans tot op zekere hoogte.
Hoe om anders te zijn. Stop met zorgen te maken over hoe andere mensen je zien, althans tot op zekere hoogte.
 1. 1
  Stop met zorgen te maken over hoe andere mensen je zien, althans tot op zekere hoogte. Je moet vertrouwen om in je eigen wezen voordat je met succes zult kunnen anders te zijn.
  • Probeer niet om jezelf te vergelijken met anderen. Als u daadwerkelijk geïnteresseerd bent in wezen vreemd om te leren van jezelf en je wereld, eerder dan omdat je wilt op een gevel van uniciteit (die u zult vervelen van en gooi weg uiteindelijk), doe dit niet te maken in een wedstrijd.
 2. 2
  Reflecteren op jezelf. Lees boeken, kijken anderen. Wat maakt ze bijzonder? proberen te vinden dingen die je je schijnen, en werken aan de ontwikkeling van die om hun volledige potentieel.
  • Weet dat het goed is om te imiteren een verscheidenheid van mensen in kleine manieren. Dit heet "inspiratie". Zo kan je Jackie Kennedy's gewoonte van zacht spreken, Audrey Hepburn's haarstijl, en sarcasme je beste vriend (maar niet ronduit imiteren haar, dit is vervelend) aannemen. Door het aannemen van gewoonten die je echt van, en het ontwikkelen van je eigen interesses en persoonlijkheidskenmerken, zul je je ware zelf te ontdekken.
 3. 3
  Adopteer outfit ideeën uit een verscheidenheid van bronnen. Zo kan je shirt worden beïnvloed door de nieuwste collectie van Ralph Lauren's, terwijl je hoofd koel rok zou kunnen zijn geïnspireerd door de jaren 1940 film die je zag. (PS:. Kleed de manier waarop je echt wilt, laat je niet te zeer verstrikt in het anders) Draag dingen waar je van houdt en er goed uitzien in, geen dingen die noodzakelijk zijn "in stijl."
 4. 4
  Vinden goede, positieve vrienden met uiteenlopende belangen. Zij zullen u helpen in het zijn meer vertrouwen. Leren en te ziften uit de positieve verschillende dingen die je kunt leren van hen.
 5. 5
  Intelligent zijn. Want als je alles weet, kunt u beter beslissen wie je wilt zijn. Wees de jongen die "A Doll's House" en "Gossip Girl" leest. Op deze manier kun je een volledig functionele gedachten van je eigen te ontwikkelen, zonder overmatig wordt beïnvloed door anderen. Tegelijkertijd leert u precies weten wat het is je wilt.
 6. 6
  Houd een open geest en respect voor verschillen van andere mensen. Voer een kliek niet weigeren alleen om een ​​andere aan te sluiten. Een echt andere persoon is iemand dapper genoeg op eigen benen te staan. Iemand die zijn eigen backbone.
 7. 7
  Vergeet niet dat zelfontdekking is een continu proces. De persoon die je bent op 15 is niet wie je zal worden op 22, of 49, of 97! Onze behoeften en interesses veranderen naarmate we ouder worden. Dingen die voor ons belangrijk waren dan, soms lijken niet meer toe te doen. Wijsheid vervangt kleinzielige ambities als we leren om te groeien van onszelf.
 8. 8
  Worden vet! Geen behoefte aan een vurige volgeling te zijn. Soms is het goed om een ​​prioriteit te maken en laat anderen volgen in uw voetstappen. Dit leidt niet tot arrogant of vol van jezelf. Omdat het vet moet je kracht en attributen definiëren als een volledig functioneel en optimistisch mens.
 9. 9
  Leer een nieuwe taal die niet vaak wordt gesproken. Een nieuwe taal leren is groot en kan een verschil maken in de mensen die je ontmoet, evenals het bevorderen van jezelf op verschillende carrière velden te maken.

Tips

 • Probeer om in vrede met jezelf. Omdat het een bitchy persoon, omdat mensen twijfelen aan uw vreemdheid krijgt u nergens. Verbaasd als mensen een hekel aan je gekte is gewoon vergeetachtig domheid van uw kant. Als je niet bereid bent om een ​​aantal vreemde blikken of opmerkingen heeft doorstaan, zal u geen andere keuze hebben, maar om uw bloeiende vreemdheid voor jezelf te houden.
 • Being willekeurige teneinde lijken raar is vaak zeer irritant en is, wederom, zeer oppervlakkig. Het zal niet per se helpen de wereld te zien in een nieuwe of andere manier.
 • Wees zeer open-minded, of op zijn minst proberen te zijn. Leren om de wereld te zien vanuit verschillende perspectieven (en niet per se alleen de menselijke perspectieven, ofwel). Wees niet bang voor hen die je vooroordelen en waarden uit te dagen. Op hetzelfde moment, op zijn hoede voor al te goedgelovig.
 • Handelen niet superieur aan degenen die dat niet anders. Velen van hen echt als de stijlen die ze dragen en de tv-programma's ze kijken. Vergeet niet, populaire dingen zijn populair voor een reden. Hen niet ontslaan, als je ze echt kan liefhebben. Je zou versteld staan ​​van "The OC" 's wit, of verliefd op The Plain White T's.
 • Voor degenen die het geduld en de verantwoordelijkheid voor het, kan bepaalde praktijken u interessante resultaten, een aantal van deze zijn meditatie, dromen studies, en psychedelische stoffen (zie eerste punt op waarschuwingen) geven
 • Gewoon schijnen en wees jezelf!

Waarschuwingen

 • Laat geen mensen teleurstellen, omdat je weet wat? Ze zijn jaloers omdat je hebt je eigen coole stijl
 • Maak je geen label. Gewoon omdat je het gevoel dat je een "gangsta" betekent niet dat je niet kunt liefhebben ballet.
 • Let op dat door het stellen van iemand anders hoe verschillend zijn, bent u waardoor de doelstelling van wat je probeert te doen. Wat betekent dat als je vraagt ​​iemand anders hoe anders zul je niet anders te zijn, omdat het overgrote deel van de tijd dat ze je vertellen dingen die ze zelf zouden doen om anders te zijn. Daarom vraagt ​​iemand anders hoe anders is praktisch onmogelijk, omdat ze je onbewust zal vertellen hoe zijn zoals zij. Het is nogal een paradoxale raadsel, is het niet?
 • Vergeet niet dat dat raar is niet per se beter dan "normaal zijn." Alle mensen zijn raar op hun eigen manier, ook als ze voldoen aan de regels van de samenleving. "Normaal" zijn kan gewoon betekenen dat je liever een manier van leven wat minder beladen met verwarring, merkwaardige gedachten en innerlijke strijd - een eenvoudige, aangename leven (iets dat veel verlangen, en dat is begrijpelijk).