Wkanl

Hoe je het goed doen op school zonder te worden herkend als een nerd

De meeste mensen denken dat als ze het goed doen op school, mensen ze zullen herkennen als nerds. Het is zeker mogelijk om goed te presteren op school en niet hebben mensen denken dat je een complete loser.

Stappen

Hoe je het goed doen op school zonder te worden herkend als een nerd. Wees er absoluut zeker over jezelf.
Hoe je het goed doen op school zonder te worden herkend als een nerd. Wees er absoluut zeker over jezelf.
 1. 1
  Wees er absoluut zeker over jezelf. In plaats van te denken dat je een nerd bent, denk positief van je cijfers. Vergeet niet, zij die het goed doen op school zal beter later doen in het leven.
 2. 2
  Maken veel vrienden. Waaruit blijkt dat u sociaal bent u zeker mensen houden van het denken dat je een nerd.
 3. 3
  Er niet uit als een nerd voor een. Het is prima om een ​​beetje geld soms te brengen, maar breng het op de juiste spullen. Toont u een leuke stijl zullen de mensen zien dat je weet hoe te kleden en zijn geen nerd. Voor meisjes, make-up dragen (maar overdrijf het niet). Enorme glazen zijn een duidelijke nee. Als u een bril nodig hebt, krijg degenen die kleinere lenzen en een mooi frame hebben. Nog beter, overschakelen naar contacten. De zwart omrande bril zijn goed als ze klein zijn.
 4. 4
  Alleen niet vergeten niet te overdrijven, of anders zal het je ziet eruit als een poser.
 5. 5
  Niet alleen rondhangen met je klasgenoten, maken ook andere vrienden. Als je in een begaafde programma, vind je jezelf omringd met veel nerds.
 6. 6
  Probeer niet om uw kwaliteiten te adverteren. Als je iedereen vertellen dat je een A gemaakt toen niemand anders heeft, dan zullen mensen je zien als een nerd of een zuig-up. Als je een hoge rang op een test, mensen vertellen je dat deed, "okay". Nooit liegen over je cijfers, of slecht op een test om te verschijnen gemiddelde. (Dit is moeilijk met sommige mensen als ze geïrriteerd zouden kunnen worden met u voor het bagatelliseren van een hogere rang dan zij kregen).
 7. 7
  Probeer niet te zuigen-up aan je leraren. Ze echt niet leuk vinden en andere mensen haten het.
 8. 8
  Heb uitdrukkingen niet gebruiken, zoals omg, totaal, zoals, enz. Deze maken het lijkt alsof je iets te verbergen. Er is niets mis met de mogelijkheid om Engels te gebruiken.
 9. 9
  NOOIT ooit ooit proberen om uw core zelf wijzigen. (Weet je doelen / innerlijke mens niet veranderen) Wees wie je bent, en wees er trots op.
 10. 10
  Niet te hard proberen om cool te zijn. Mensen zullen je zo wanhopig te zien en je negeren, of erger, maken plezier.
 11. 11
  Als je niet praat net als iedereen, probeer dan een beetje klinken als hen. Gebruik een aantal van dezelfde taal patronen, maar zeg het nonchalant, alsof je zo praat de hele tijd.
 12. 12
  Niet te hard proberen. Op alles. Het is geweldig om te gepassioneerd, maar er is een fijne lijn tussen de twee. Proberen te hard is zijn obsessief weldoende, aardig gevonden, enz. gepassioneerde Being wordt steeds betrokken is, helpen, en zich te concentreren.
 13. 13
  Spelen een sport. Je hoeft niet te groot bij dit verdrag worden; iets gemakkelijk als volleybal of fietsen doen. Paardrijden (* zucht * mijn ware passie...) is geweldig, leuk, en iedereen kan er goed in te zijn. (Niet iedereen is er goed in, maar je kunt nog steeds goed zijn De sleutel:.. Balance)
 14. 14
  Blijf lichamelijk fit. Niet overgeven, onder eten, of roken te mager (of cool). Joggen, lopen uw hond (en) of andere volkeren ', of gewoon lopen.
 15. 15
  Eet goed. Als u een probleem hebt met impuls eten te hebben, raadpleeg dan uw arts. Tot dan, houd uw keuken gevuld met gezonde, gemakkelijke snacks. In plaats van consumptie-ijs, proberen bevroren yoghurt. Hongerig voor harde snoep? Eet wat cashewnoten of ongezouten amandelen.
 16. 16
  Niet obsederen over schoonmaken. En als iemand accepteert je uitnodiging voor uw huis, maken ze een lekkere snack (koekjes, s'mores, enz.). Ze dan niet zien al uw collecties, als je ze hebt. (Of je cijfers / papers die u hebt opgeslagen.) In plaats daarvan voeren ze aan uw huisdier (als u) of favoriete kunst / boeken. Als u iemand uitnodigen over, maak er een persoon die dezelfde interesses deelt. Misschien een persoon uit drama of boekenclub.

Tips

 • Probeer niet zoveel te praten over schoolvakken, kwaliteiten, of encyclopedische onderwerpen aan klasgenoten. Praten over hobby's, wat je doet na school, etc.
 • Probeer niet onnodig aan de leerkrachten praten - dit maakt je slecht uitzien.
 • Lopen hoog. Als je lacht veel, trek je lichaam omhoog en houd je hoofd hoog, niet alleen zal je minder nerdy kijkt, zul je ook voelen en kijken heter.
 • Als mensen al denken dat je een nerd gaat mainstream misschien niet werk.Als het is helemaal sociaal aanvaardbaar geworden een rocker / goth / punk / stoner / gangsta etc. Je zou verbaasd zijn hoe makkelijk een paar extra centimeter van haar iemand kan veranderen van nerd / likken aan iemand die niet schelen. Probeer niet te veranderen om snel (*** ALS JE EVEN COMFORTABEL MET VERANDEREN ***), dat te duidelijk zou zijn. En wees niet emo. Serieus? Snijden zelf NIET om je cool te maken. Dressing emo en emo kapsels zijn koel, maar het is goed om je gevoelens te tonen en gelukkig zijn.
 • Leer hoe je populair jargon termen te gebruiken met je mede klasgenoten. Dit leidt tot betere communicatie. De Urban Dictionary is een goede plek om jargon te vinden. Gewoon niet met opzet klinkt dom.
 • Datum. Gebruik Google of andere sites te leren over dating. Als u niet het type om datum, proberen te kijken als u wilt meisjes samen met smarts, omdat sommige meisjes zoals intelligentie.
 • Als u een bril draagt, draag contactlenzen te voorkomen dat stereotype.
 • Weet werk niet overdrijven op school, tenzij het er moet gebeuren.

Waarschuwingen

 • Als iemand houdt u belt een nerd, niet vergeten dat in de hogere jaren, zal iedereen proberen te halen aan u en u zult niet meer worden beschouwd als een nerd.
 • Als ze nog steeds noemen je een nerd, wees niet ontmoedigd. Vergeet niet wie je bent en hoe de mensen die daadwerkelijk van belang op de lange termijn zijn echt trots op je.
 • Vergeet niet jezelf: je hoeft niet naar de rangen te offeren en doet het goed alleen maar te kijken als ieder ander. Acceptatie is een ding, populariteit is een andere.
 • Als u nodig hebt om de leerkrachten te praten om ervoor te zorgen dat je op het juiste spoor, doe dat dan discreet. Vind ze tijdens de lunch of na de les, of beter nog, ze e-mailen.
 • Niet ooit klinken overenthousiaste of geobsedeerd door een onderwerp in de klas. Bijdragen leveren, maar zeggen dat ze in onverschillig tonen. Vergeet niet, je moet wegblijven van de nerd soort zo veel mogelijk, maar krijgt de leerkracht om een ​​A op uw papieren op hetzelfde moment.