Wkanl

Hoe te zijn en kleden als een nerd als je een meisje

Bent u een nerdy meisje dat hoopt om je nerd-dom te nemen naar het volgende niveau, of ben je gewoon in de stemming voor een vrouwelijke nerd makeover? Wat uw doelen zijn, een echte vrouwelijke nerd te zijn, zul je moeten weten hoe te kijken en handelen het onderdeel. Als u wilt leren hoe te zijn en kleden als een nerd, volgt u deze eenvoudige tips.

Stappen

Hoe te zijn en kleden als een nerd als je een meisje. Fungeren als een nerd.
Hoe te zijn en kleden als een nerd als je een meisje. Fungeren als een nerd.

Wees een nerd

 1. 1
  Denk als een nerd. Om een ​​echte nerd, je moet weten hoe om te denken als een. Ten eerste, moet je de positieve definitie van een nerd te begrijpen. Een nerd is niet per se iemand die draagt ​​dikke bril, groene bretels, dorky en niet passende kleding, en houdt van leraren en huiswerk. Een nerd is iemand die is uitzonderlijk intelligent of kennis over een bepaald onderwerp of een tak van het leren, en wie is comfortabel uiten van die kennis aan anderen. Hier is hoe om te denken als een nerd:
  • Leer zo veel mogelijk. Hoewel nerds neiging uitzonderlijk slim te zijn in een gebied, ze zijn goed geïnformeerd en belezen in het algemeen, ook. Begin met het kijken naar het nieuws en het lezen van tijdschriften over wetenschap, exploratie, of actuele gebeurtenissen. Probeer een boek uit elke week, en nu en dan te leren over een onderwerp dat je weet niets over door surfen op internet of het controleren van een willekeurig boek bij uw plaatselijke bibliotheek. Terwijl u aan het absorberen van meer informatie, kunt u het proces vindt geleidelijk steeds makkelijker.
  • Word een expert op wat je liefde. Ben je gepassioneerd over computers of literatuur? Wat het ook is dat je als het leren over, uitbreiden van uw kennis zo veel mogelijk. Bijvoorbeeld, als je wilt een literatuur nerd geworden, probeer dan het lezen van Shakespeare en andere beroemde schrijvers, het bestuderen van hun stijlen. Computer nerd? Lees over de nieuwste software.
  • Wees een scherpe student. Betaal 100% aandacht op school, ongeacht wat het onderwerp is. Doe al je huiswerk en vragen te stellen als je nieuwsgierig bent of niet het klassengesprek niet begrijpen. Wanneer je aan het lezen bent, merk woorden die je niet kent en ze opzoeken in het woordenboek later. U zult merken dat het omarmen van een nerdy levensstijl zal een positief effect hebben op je cijfers hebben.
  • Altijd proberen om je geest te verbeteren. Maakt niet uit wat je doet, moet je zoektocht zijn om kennis op te doen. Als je televisie kijkt, kijk op de Discovery of History channel om meer over de natuur of in het verleden wereldleiders leren.
  • Houd een overzicht van de dingen die je leert. Noteer alle van de dingen die je hebt geleerd in een dagboek. Je hoeft niet te sentimenteel worden om een ​​dagboek bij te houden - je moet gewoon opschrijven van de dingen die je geleerd wanneer je ze leren, en dan kijk over je dagboek minstens een keer per week om ervoor te zorgen dat je nieuwe dingen te leren in een snel tempo.
 2. 2
  Fungeren als een nerd. Het is cruciaal om te denken als een nerd, maar je moet ook de wereld laten zien hoe nerdy je werkelijk bent door op te treden nerdy. Een echte nerd is niet beschaamd van haar kennis en is enthousiast om nieuwe informatie op elk moment te delen. Een nerd is te druk leren te zijn zelfbewust over wat ze doet of zegt. Hier zijn een paar manieren om op te treden als een nerd:
  • Join zoveel clubs als je kunt. Deel aan de discussie team, Franse club, internationale club, en de schoolkrant. Hoe meer je weet, hoe meer je leert. Zorg ervoor dat je voldoende tijd voor je studie.
  • Wees een actieve leerling in de klas. Stellen en beantwoorden veel vragen in de klas. Wees niet bang om je kennis te delen. Maar zorg ervoor dat andere studenten een kans te geven, zodat je er niet uit als een know-it-all en uiteindelijk vervelend je leraar.
  • Inzicht te krijgen van je leraren, ouders en leeftijdgenoten. Als je meer vragen voor iemand die een expert is in een veld, niet ooit bang om te vragen. Mensen zullen blij zijn om hun kennis te delen als u vragen op het juiste moment. Zo kunt u uw ouders vragen over de bijzonderheden van hun baan.
  • Hangen met nerdy mensen. Te treden als een nerd, moet je hangen met zoveel nerds mogelijk. Nerdy meisjes niet te veel tijd opknoping met nerds van het andere geslacht te brengen, maar als er een nerdy jongen die je echt wilt, zorg ervoor dat uw gesprekken zijn gericht op nerdy onderwerpen, zoals computers of insecten.
  • Niet voldoen. Om een ​​echte nerd, zul je moeten marcheren op het ritme van je eigen drummer. Als je alleen wilt zitten tijdens de lunch naar een goed boek afmaken in plaats van chatten gedachteloos net als iedereen, go for it. Als iedereen draagt ​​een zomerjurk want het is warm maar je liever broek draagt, dan laat anderen niet dicteren hoe je je kleedt.
  • Niet te veel aandacht niet vestigen op jezelf. Een nerdy meisje moet vertrouwen hebben, maar is niet wanhopig om het middelpunt van de belangstelling. Lopen met vertrouwen met je handen houden van uw boeken en je hoofd hoog, maar probeer niet te krijgen iedereen naar je kijken. Een nerd is ervan overtuigd met wie ze is en de goedkeuring van al haar collega's niet nodig.
 3. 3
  Praten als een nerd. Praten als een nerd is net zo belangrijk als het handelen en denken als een nerd. Aan anderen dat je een nerd te overtuigen, dan moet je aandacht besteden aan de dingen die je zegt. Je moet klinken welbespraakt en intelligent wanneer je spreekt. Hier is hoe:
  • Denk er altijd met de juiste grammatica en een verhoogde woordenschat te spreken. Een echte nerd wordt steeds lezen en mag pronken met haar onberispelijke grammatica en eindeloze woordenschat.
  • Hoewel een nerd te veel tijd texting niet moeten besteden, als ze nodig heeft om een ​​email te sturen of op een andere manier communiceren door middel van technologie, dan moet ze nog steeds gebruik maken van formele grammatica en interpunctie.
  • Vermijd jargon, contracties, of te veel ongedwongen frasering. Een echte nerd klinkt niet zoals iedereen, ook al is het trendy om bepaalde woorden te gebruiken.
  • Te verwoorden. Hoewel een nerd heeft zeer verfijnde gedachten, moeten ze ze duidelijk uit te drukken, zodat de mensen om haar heen niet worden verward.

Kleden als een nerd

 1. 1
  Hebben het gezicht van een nerd. Uw gezicht zal het eerste wat mensen zien zijn, en het moet mensen laten weten dat je een serieuze denker en een echte nerd. Je moet de bruidegom zelf, maar ook laten zien dat je niet geobsedeerd over je uiterlijk. Hier is hoe het te doen:
  • Ga gemakkelijk op de make-up. Vasthouden aan een natuurlijke look voor je gezicht. Breng een dun laagje foundation met lipgloss en misschien een beetje mascara. Save allemaal uit gaan voor speciale gelegenheden.
  • Vergeet niet dat het zijn nerdy betekent niet dat je onhygiënisch. Je moet nog steeds je gezicht wassen elke dag, en was je haar minstens om de andere dag.
  • Zoek een nerdy kapsel. Nerdy haar moet eenvoudig zijn. U kunt uw haar terug te trekken in een strakke paardenstaart, of laten hangen rond je gezicht. U kunt ook dragen staartjes of een kant paardenstaart. Maar zorg ervoor om te kijken goed verzorgde, terwijl niet te veel tijd op je haar en make-up.
   • Om uw nerdy kapsel te maximaliseren, draag een dik haar scrunchy.
  • Draag de juiste bril. Of je ze nodig hebt of niet, kan een hoornen of donker omrande bril een extra nerdy flair toe te voegen aan je look. Zoek een paar dat werkt met uw gezichtsvorm.
 2. 2
  Draag de juiste kleding. Te kleden als een nerd, moet je kleding die zijn netjes, schoon en niet te opzichtig te hebben. Een nerdy meisje moet altijd uitzien, maar niet opzichtig. Hier is hoe je de juiste nerdy look te vinden:
  • Draag verliezen tops. Probeer een baggy trui of een losse, button down overhemd. Als je een strakkere top te dragen, kies een gebreid vest te gaan over het.
  • Draag eenvoudige patronen. Een nerdy meisje niet te veel tijd besteden aan het uitzoeken van een sierlijke shirt. Pick vaste, niet-flashy kleuren die zijn bruin, blauw of zwart, of draag een plaid patroon. Vermijd felle kleuren, zoals neon of fel roze.
  • Draag eenvoudige broek. Je broek moet niet zo strak dat ze sexy of zo los dat ze opknoping beneden. Kies gewoon leuke broek die goed passen, zoals ribfluweel of zwarte jeans.
  • Draag functionele schoenen. Je meestal niet zien nerds dragen van stiletto's of dure, trendy laarzen. Dragen wat is gemakkelijkste en meest functionele voor u, of het nu sneakers, maan laarzen, sandalen, klompen, of flip-flops.
  • Niet iets dat is natuurlijk duur, of zo gecoördineerd dat je uren moet hebben doorgebracht zetten het samen dragen.
  • Raid kast van je moeder voor een retro nerdy look.
 3. 3
  Hebben het recht nerd accessoires. Hoewel een echte vrouwelijke nerd heeft niet veel trendy accessoires, zijn er een paar dingen die ze kunnen dragen en vervoeren met haar te helpen benadrukken hoe ernstig ze is. Hier is wat je moet toevoegen aan je look:
  • Een rugzak. Een nerdy meisje heeft altijd een paar boeken met haar, zelfs als ze gaat naar het strand.
  • Draag minimale sieraden. Een nerdy meisje geen tijd zetten op een ton van sieraden verspillen. Als je een dikke ring die toebehoorde aan je oma, dan kun je deze proberen.
  • Een pen en een blocnote. Een nerdy meisje moet bereid zijn om haar gedachten te allen tijde op te schrijven.
  • Een tape-recorder. Als je beter doen met hardop denken, dragen een tape-recorder, zodat u kunt altijd tape je nieuwe ideeën.
  • Een horloge. Een nerdy meisje is snel en zorgvuldig, en weet altijd hoe laat het is, zodat ze kan overal laten een beetje vroeg.

Tips

 • Als u wilt uw vrienden te verrassen met uw nerd makeover, doe het in een periode van tijd wanneer u niet hen voor een tijdje zal zien, zoals zomer-of wintervakantie.
 • Voor een over-the-top nerdy look, overwegen het dragen van bretels, of zelfs het toevoegen van een zakbeschermer aan je outfit.