Wkanl

Hoe naar school hoofd jongen of hoofd meisje geworden

Beslissen om een ​​Head Jongen of Head Girl op uw school te worden is een grote stap in je leven tijdens de schoolvakanties. Als het in je laatste jaar (wat het meestal is), je moet ook oppassen niet om het conflict met je studie schema hebben. Verschillende scholen zullen verschillende methoden voor het selecteren van een Head Boy en Head Girl hebben, dus zorg ervoor om te controleren met voormalige hoofd Jongens en meisjes, oudere leerlingen en schoolpersoneel om erachter te komen wat er nodig is.

Stappen

Hoe naar school hoofd jongen of hoofd meisje geworden. Verzoek informatie van uw jaar coördinator, of enige andere persoon die verantwoordelijk is op de school voor meer informatie.
Hoe naar school hoofd jongen of hoofd meisje geworden. Verzoek informatie van uw jaar coördinator, of enige andere persoon die verantwoordelijk is op de school voor meer informatie.
 1. 1
  Verzoek informatie van uw jaar coördinator, of enige andere persoon die verantwoordelijk is op de school voor meer informatie.
 2. 2
  Vraag hen of je nodig hebt om een aanvraag voor te bereiden. Zij zullen u vertellen of u er een, hoe om te gaan over het schrijven, of je moet ook een toespraak, enz. te bereiden
 3. 3
  Als u een brief schrijven, schrijf het in een formele stijl. Proberen om drie belangrijke punten te houden. In paragraaf een, uitleggen hoe je gehoord over de positie, evenals wat de brief over gaat. In paragraaf twee, een lijst van uw prestaties op school, in het vrijwilligerswerk, op het werk (eventuele ervaring), enz. In de derde paragraaf, uitleggen waarom u in aanmerking wilt komen voor de post, en vermeld in duidelijke, korte detail de kwaliteiten dat je houd dat het werk past.
 4. 4
  Als u nodig hebt voor de post te worden gekozen dan krijg bekend met uw collega's. Wees vriendelijk en ondersteunend en zij zullen u waarschijnlijk terug.
 5. 5
  Krijgen leraren, ouders of andere volwassen mentoren om je brief te controleren, en te herformuleren waar nodig. Dit geldt ook voor speeches en alle andere schriftelijke of uitvoering werk dat u hoeft te doen.
 6. 6
  Stuur het naar je schoolhoofd of andere geschikte persoon.
 7. 7
  U kunt ook lachen naar anderen om het vertrouwen te tonen en zijn meer alert van anderen om je heen, want je kunt de manier waarop anderen u behandelen zien.

Tips

 • Vertel je leraar over hoe je je voelt en wat je gaat doen als je deze positie te krijgen.
 • Vasthouden aan het punt! Niet hak op de tak!
 • Wees zeer formeel-is het zeer waarschijnlijk dat u niet weet wat uw Headteacher dat goed en je moet beginnen op de rechter voet.
 • Je moet jezelf te verkopen, en het bevorderen van jezelf aan de directrice. Het klinkt misschien arrogant, maar je moet dit doen om ze te laten zien hoe goed je bent!
 • Probeer niet te overdrijven wat je moet doen, en altijd jezelf eraan te herinneren je gaat om een ​​succes te zijn en altijd behulpzaam voor iedereen.
 • Vraag het Hoofd Jongen of Meisje Hoofd van het vorige jaar voor het advies!
 • Wees jezelf! Als je doet alsof, zullen ze zien dwars door je heen!

Waarschuwingen

 • Eerlijk zijn-je weet nooit wanneer ze je kunnen vragen om een ​​verklaring dat u hebt gemaakt in uw brief en als het vals blijkt te zijn, heb je geen meer kans procedure te bewijzen.
 • Bedenk ook dat als je gaat een brief te schrijven ga niet kruipend op, normaal, en schrijf 1 pagina, maar niet te weinig of de addresser kunt je afvragen of het was slechts een noot en niet een brief schrijven!