Wkanl

Hoe je haar zachter te maken

Doe je niet gewoon een hekel aan het gevoel scherpe beetje "breekt" wanneer je je hand door je haar?

Stappen

Hoe je haar zachter te maken. Koop een populair merk van haar olie.
Hoe je haar zachter te maken. Koop een populair merk van haar olie.
 1. 1
  Koop een populair merk van haar olie. Of je zelf een, moet u beschikken over een fles.
 2. 2
  Warm de fles omhoog. Rol de fles tussen de palmen van je hand gedurende minstens 10 minuten. Of, als je ongeduldig bent, is er een alternatieve methode die je zou kunnen doen:
  • Vul een pitcher (plastic) met heet water. (Zorg dat het niet te warm!)
  • Dompel de olie in de kruik, en wacht minstens 2 minuten.
  • Breng het weer op, en schud het dicht bij je oor. Als je iets aan de hand hoor "slis slis," dan is het prima te gebruiken. Als er helemaal geen geluid, dan weer dip voor ongeveer een 1 minuut en 30 seconden.
 3. 3
  Hop in de douche met je shampoo, conditioner, en haar olie. Gebruik een kaak clip voor het haar als je niet wilt dat shampoo / haar op je rug airconditioning, maar dit is optioneel.
 4. 4
  Giet wat olie in je handpalm. Zorg ervoor dat het niet opvullen van de ruimte in je hele handpalm, slechts een zeer kleine plas. Als u niet zeker weet wat te doen, dan probeer voor te stellen het zetten van een stip op de top van een dubbeltje.
 5. 5
  Wrijf de olie. Dit omvat op de bodem uiteinden van je haar, linkerzijde en rechterzijde. Houd het aantrekken van olie tot haar is enigszins glad. Daarna, tel 60 seconden, en afwassen.
 6. 6
  Shampoo. Gebruiken wat shampoo die u voorstander, en toe te passen die op je haar. Na het masseren en schuimende, wacht 60 seconden, en dan afwassen.
 7. 7
  Conditie. Wees er zeker niet om een ​​hele gob gebruiken, nu! Dit zorgt ervoor dat haar als zeer vettig. Knijp een druppel die je handpalm past. Om dat te doen, steek je hand in een positie zoals je zou nemen een palm vol van iets. En dan maar schuim en massage als gewone. Wacht 60 seconden, en afwassen.
 8. 8
  Eindig uw bad. Dan, absorberen haar in een gewone badhanddoek of een microfiber haar handdoek. Het is optioneel als je een van beide kon-föhnen of laat het op natuurlijke wijze drogen. Gebruik een kam, in plaats van een borstel, om je haar te ontwarren. Na een uur of twee, lopen een hand door je haar, en zien of er geen ruwe einden.

Dag 2

 1. 1
  Hop in de douche en afwassen olie, zonder shampoo of conditioner. Blijf spoelen totdat je haar niet meer voelt glad.
 2. 2
  Neem je handdoek en droog je haar, gedeeltelijk, niet helemaal.
 3. 3
  Zetten op haar olie. Plaats haar olie op dezelfde plaatsen als je hem de dag ervoor.
 4. 4
  Wacht 60 seconden. Vervolgens af te spoelen.
 5. 5
  Shampoo. Gebruik uw gewone shampoo en schuim je haar, masseer het. Wacht 60 seconden, daarna afspoelen shampoo.
 6. 6
  Conditie. Van toepassing conditioner om je haar, maar niet te veel toe te passen. Na het inzepen en masseren wachttijd 60 seconden, daarna afspoelen.
 7. 7
  Eindig uw bad. Föhnen of natuurlijk je haar droog. Zorg ervoor dat u een kam die niet is gebruikt door iemand anders te gebruiken.
 8. 8
  Afgewerkt.

Tips

 • Wassen van het haar met koud water zal verminderen kroezen.
 • Met behulp van populaire merken van haar olie, die in uw land of waar je nu woont zal helpen.

Waarschuwingen

 • Als je een bad nemen elke dag, dan is het beter om je haar natuurlijk drogen de meeste van de tijd. Haar met kleur is beter dan voortdurend stervende het.
 • Föhnen je haar elke dag zal de kleur vervagen te maken.
 • Gebruik nooit warm water te wassen shampoo of zeep van je lichaam. Tenzij het is koud, warm-up van uw badkamer, ga dan naar douche / bad te nemen.

Dingen die je nodig hebt

 • Populair merk van haar olie
 • Kam
 • Badhanddoek
 • Föhn (optioneel)
 • Kaak clip (optioneel)
 • Shampoo
 • Conditioner