Wkanl

Hoe te handelen rond een man die je denkt dat je leuk vindt

Ofwel heb je het al gehoord van zijn vrienden, je vrienden, of je darmen gewoon vertelt u-Misschien heeft hij zelf verteld... En nu je weet niet wat te doen! Hier zijn een paar tips over hoe te handelen rond een man die je denkt dat je leuk vindt.

Stappen

Hoe te handelen rond een man die je denkt dat je leuk vindt. Ofwel heb je het al gehoord van zijn vrienden.
Hoe te handelen rond een man die je denkt dat je leuk vindt. Ofwel heb je het al gehoord van zijn vrienden.
 1. 1
  Veranderen niet. Er is duidelijk iets over jou hij is aangetrokken, dus wees niet nep.
 2. 2
  Beslissen of u hem wilt, worden aangetrokken tot hem, of geïnteresseerd bent in het krijgen van hem te leren kennen. Vergeet niet dat alleen maar omdat je niet breken aan hem nu betekent niet dat je niet uiteindelijk. Breng tijd door met hem en te leren kennen hem beter-je zou een attractie die u niet op de hoogte waren te ontdekken.
 3. 3
  Als je niet van hem, hem niet te leiden op! Dit betekent dat er geen flirten, geen aanraken, geen aannemen van geschenken of gaan op data.
 4. 4
  Als je dat doet als hem, met hem! Als hij verlegen is, wil je misschien hoe je je voelt.

Tips

 • Wees zelfverzekerd. Geloven dat je waardig van een geweldige vent bent, en je zult krijgen.
 • Toe te voegen aan de bovenstaande tip, wanneer 'observeren' de jongen in kwestie, probeer niet om hem te laten zie je hem bespioneerde. Als u zich met een groep vrienden en hij draait zich om om te zien u intens staren naar hem, dan is het niet zo erg, maar als u het beoefenen van je ninja-achtige vaardigheden door zich te verstoppen in een struik of rondsluipen kluisjes, kunnen deze afgeven het teken dat je gewoon een beetje griezelig. Handelen natuurlijk. Smile koeltjes als hij je ziet. Doe niet alsof hij betrapt je op heterdaad of je zou riskeren zettend hem uit je helemaal. En dat zou gewoon een darn verspilling van tijd, zou het niet?
 • Jongens zijn allemaal verschillend (ja, zelfs een tweeling!). Sommige act flirterige hele tijd, wat altijd blozen, wat altijd staren enz. Observeer hoe hij handelt rond anderen, net als met zijn vrienden of met andere meisjes die hij natuurlijk niet leuk. Vergelijk dat gedrag om zijn gedrag om je heen. Wat is het verschil? Verschilt het helemaal? Als hij lijkt hetzelfde rond zijn vrienden als hij is om je heen, kan dit een teken dat hij je leuk vindt maar als een vriend. Als hij anders handelt, bijvoorbeeld, zie je dat hij niet lachen naar anderen of lachen om hun grappen zo veel als hij doet met jou, dan is hij misschien leuk jou. Maar niets is zeker, dus op zijn hoede.
 • Neem geen genoegen! Alleen maar omdat deze man houdt u betekent niet dat je moet hem toe. Er zullen andere, beter jongens.
 • Laat niet je wereld uit elkaar vallen als je erachter dat hij eigenlijk niet zoals jij.
 • Als u zeker wilt zijn dat hij je leuk vindt, zien of zijn pupillen worden groter als hij naar je kijkt. Kijk niet naar hem op een griezelige manier wel. Subtiel zijn.
 • Als je hem wilt, ga ervoor! Zeg hem, flirt terug, de tijd met hem doorbrengen.
 • Kijk altijd in hem geïnteresseerd. Doe jezelf niet verbergen!
 • Als je rond hem, hem uitnodigen om iets wat hij is comfortabel op te doen. Aandacht te schenken aan zijn daden. Zijn ze anders dan toen hij wist niet dat je wist over zijn geheim? Waardoor hij zich minder onhandig over dingen die hij liefheeft best om je heen zal je relaties de status te verhogen.

Waarschuwingen

 • Niet alleen gaan voor hem omdat hij je leuk vindt, zorg ervoor dat je hem en zijn persoonlijkheid eerst weten, voordat ze voor het gemakkelijk doelwit!
 • Gewoon omdat je hebt 'gehoord' een man houdt u betekent niet dat het waar is. We hebben allemaal wel die wrede truc gespeeld op ons: de 'oh zo-en-zo leuk vindt, weet je niet!' Dit soort praat kan leiden u op, en zo niet van een betrouwbare bron, kunnen de sluizen openen voor allerlei lastige situaties.
 • Sommige jongens zijn van nature flirterige - voorzichtig te zijn.