Wkanl

Hoe maak je een aardige vent te dumpen

Je hebt dateren dit echt een leuke vent, voor een paar weken, maanden, jaren zelfs. Aanvankelijk leek hij net de perfecte man: vriendelijk, attent, gul en bereid om zo ongeveer alles voor je doen. In feite kan je nog steeds het gevoel op die manier over hem, maar je hebt besloten om verder te gaan, om welke reden. Dus hoe vind je de relatie te beëindigen?

Stappen

Hoe maak je een aardige vent te dumpen. Schrijf alles op de eerste.
Hoe maak je een aardige vent te dumpen. Schrijf alles op de eerste.
 1. 1
  Schrijf alles op de eerste. Noem de voor-en nadelen van de relatie. Misschien zul je beslist dat er echt geen noodzaak om te breken met je huidige vriend.
 2. 2
  Als je eenmaal hebt besloten dat je echt wilt breken met hem, breken met hem face-to-face.
 3. 3
  Houd rekening met zijn gevoelens. De kans is groot dat hij zich niet eens bewust van het probleem, dus dit kan komen als een complete schok voor hem. Deze break-up veel moeilijker zal zijn voor hem... je hebt het makkelijke gedeelte!
 4. 4
  Niet omheen draaien, maar ga niet te veel in detail. Je wilt hem duidelijk dat je het echt meent te breken met hem te maken, maar je hoeft niet te zout wrijven in de wonde.

Tips

 • Maak hem niet te voorkomen in plaats van breken met hem. Het toont een gebrek aan respect zowel voor hem en de relatie die je had.
 • Anticipeer zijn antwoorden / vragen en komen met een goed antwoord of twee.
 • Er is geen noodzaak om je lijnen te onthouden, maar in ieder geval hebben een overzicht van wat je gaat zeggen en wanneer.
 • Probeer voor te stellen hoe je je zou voelen als je hem waren.
 • Zo lang als je nodig hebt om te breken met hem, maar zorg ervoor dat het allemaal achter de rug hebben op dezelfde dag.

Waarschuwingen

 • Niet rijgen hem mee, hints dat u wilt breken. Want je zult beginnen te ergeren aan de relatie, en je zal hem zorgen. Maak een clean break.
 • Probeer niet om een ​​grap te maken van de break-up. Het kan gemakkelijk voor je, maar je vriendje zal gaan door een levende heck op het moment. Lachen het weg zal hem alleen maar van streek nog meer.
 • Doe het zelf! Hoeft niet iemand anders hem vertellen.
 • Niet komen als onverschillig.
 • Zoek hot kan zijn hoogste prioriteit, maar er is een tijd en een plaats. Nu is het ook niet. Je wilt niet hem het gevoel nog erger, ongeacht hoe zwierig! Als je breken met hem zal hij nog steeds je vriend willen zijn, maar als je iemand anders het doen, goede kans groot dat hij echt een soort van niet. Vergeet niet, dit is belangrijk!!!!

Er is een grote kans dat dit hem zou kunnen leiden in een diepe depressie, zo denken heel hard over.

 • Vergeet niet dat je bent waarschijnlijk met een aardige vent rond deze tijd, omdat je ziek van het gemiddelde daarvan zijn, dus als deze man is het behandelen van je gelijk, echt nadenken over wat je doet en na te denken over als je kunt omgaan om in een volwassen relatie voor een keer want elke man die je date leuk zou moeten zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Een schets van uw plan.