Wkanl

Hoe je de tekenen van een gewelddadige man te herkennen

Misbruik relaties kan moeilijk zijn om uit te komen, omdat u misschien niet weet waar en hoe hulp te krijgen. Dit artikel helpt om het proces te versnellen door u te helpen om een ​​slechte relatie te herkennen voordat het uit de hand loopt.

Stappen

Hoe je de tekenen van een gewelddadige man te herkennen. Kijk uit voor erg bezitterig en controlerend jongens.
Hoe je de tekenen van een gewelddadige man te herkennen. Kijk uit voor erg bezitterig en controlerend jongens.
 1. 1
  Kijk uit voor erg bezitterig en controlerend jongens. Ze hebben meer kans op misbruik geworden.
 2. 2
  Monitoren zijn jaloezie en onzekerheid niveaus. Heeft hij overreageren wanneer je tijd doorbrengen met anderen? Heeft hij je vrienden hekel zonder aanwijsbare reden? Heeft hij jou beschuldigen van valsspelen?
 3. 3
  Wees je bewust van geweld of bedreiging met geweld. Dit is nooit een aanvaardbaar gedrag. Heeft hij ooit geduwd of geraakt u? Dit zijn de meest duidelijke tekenen van een misbruiker. Heeft hij ooit gegooid dingen op je af? Heeft hij dreigde een van deze dingen te doen? Wordt hij fysiek bedreigen met andere mensen? Heeft hij punch muren, deuren of andere levenloze voorwerpen? Probeer te weten te komen over zijn strijd tegen de geschiedenis. Als hij in tal van gevechten met andere jongens, je weet dat hij gewelddadig. Dit zijn de meest duidelijke tekenen van een misbruiker.
 4. 4
  Laat je niet genomen door de manier waarop hij huilt en rationaliseert zijn gedrag. Hij zal uw sympathie te gebruiken om contact met u op. Hij kan zelfs proberen om u te manipuleren door waardoor het lijkt alsof het jouw schuld.
 5. 5
  Merkt als hij probeert om u te verwijderen van de openbare plaatsen om je te misbruiken.
 6. 6
  Merkt als hij kleineert je de hele tijd. Heeft hij je ooit namen noemen? Kwetsende namen die u herhaaldelijk gesmeekt hebben hem niet om u te bellen? Als er kinderen in de relatie, doet hij je kleineren hen?
 7. 7
  Kijk hoe hij praat of over je ouders of je vrienden. Is hij onbeleefd of onvriendelijk? Of is hij een heel ander persoon als anderen zijn rond, zo veel dat het lijkt erop dat hij twee verschillende mensen?
 8. 8
  Wees je bewust van hem proberen om je schuldig te voelen. Zoals: 'Het was jouw schuld dat gebeurde, en ik deed niets, ik probeerde je te houden van me pijn. "
 9. 9
  Zoeken naar patronen. Mensen die misbruik in relaties zijn vaak misbruik in andere situaties. Misbruik maken van andere familieleden, zoals ouders, kwetsen huisdieren, weg-rage, of zelfs persoonlijke misbruik in de vorm van drugs of alcohol zijn allemaal dingen bewust te zijn van.

Tips

 • Als een man je raakt, gaan. Hij heeft het patroon. Er zal een tweede keer, een derde keer, de vierde keer een honderdste keer te zijn, totdat u vertrekt, of sterven. Wegwezen daar.
 • Als je hem vertelt dat je niet tolereren dit gedrag en verontschuldigt hij zich een minuut en dan wijt je de volgende, dan is hij niet oprecht. Het is tijd om verder te gaan.
 • Soms zal hij u van beschuldigen hem niet liefhebben. Laat u niet misleiden. Dit is slechts een tactiek om je schuldig te voelen en bij hem te blijven.
 • Hebben een veilige plek om weg te gaan en het moet een plek waar hij kan vinden niet, en moet een plek die neutraal is, waar hij geen toegang zijn.
 • Als je hem vertelt dat het voorbij is, zorg ervoor om het te doen op een plek waar je kunt zien, maar niet noodzakelijkerwijs gehoord, door andere mensen. Het laatste wat je wilt is te krijgen misbruikt als gevolg van het proberen om het misbruik te stoppen, en hij zal minder kans om iets te proberen in een openbare ruimte.
 • Bewaar een kopie van de belangrijke sleutels en documenten op een plaats waar alleen kun je ze zo vinden dat als je nodig hebt om een ​​snelle ontsnapping u niet in het huis opgesloten te maken en hebben toegang tot uw auto en paspoort etc.
 • Als u besluit om hem te verlaten dan moet je dat doen en verbreken alle banden en communicatie met hem. Het is de enige manier waarop je met succes kunt gaan. Hij moet dit respecteren. Hij moet je met rust laten als u hierom vraagt.

Waarschuwingen

 • Proberen om iemand te laten weten van uw situatie, zodat ze kunnen helpen.
 • Wees niet een slachtoffer niet, verwijder je met alle middelen mogelijk is van een gevaarlijke situatie.
 • Sommige misbruikers kunnen uitstekende acteurs. Onderschat dit niet. Vooral als je denkt aan het verlaten, en de dader heeft een schijnbaar plotselinge verandering van de persoonlijkheid, zoals een onverwachte positieve zin, dat wil zeggen het douchen je met verontschuldiging geschenken, herhaaldelijk te zeggen hoe erg ze zijn, dringen ze nooit behandelen je op die manier weer, etc.

Dingen die je nodig hebt

 • Moed
 • Wijsheid
 • Vermogen
 • Ondersteunen