Wkanl

Hoe u uw liefde aan je vriendje

Het is niet altijd gemakkelijk om je liefde te tonen aan je vriendje, of je bij elkaar geweest voor een tijdje of zijn alleen bij elkaar te zien uitsluitend voor een paar maanden. Als je wilt dat je vriendje te zien hoeveel je van hem houdt, dan heb je zorgzaam en aanhankelijk te zijn, terwijl het geven van hem de ruimte. Als u wilt weten hoe u uw liefde aan je vriend, als volgt te werk.

Stappen

Hoe u uw liefde aan je vriendje. Maak tijd voor romantiek.
Hoe u uw liefde aan je vriendje. Maak tijd voor romantiek.

Houd je relatie fris

 1. 1
  Maak tijd voor romantiek. Als je wilt dat je relatie fris te houden, dan moet je tijd maken voor romantiek met je man, maakt niet uit hoe lang je bij elkaar geweest. Sommige jongens houden niet van de unmanly term 'date night', maar je moet nog steeds ervoor zorgen om minstens een dag per week doorbrengen opknoping uit en samen doen romantische dingen, zoals het koken van een maaltijd over kaarslicht, of uit te gaan naar een wijn bar.
  • Als u beide kleden, zult u het gevoel dat het moment is nog specialer.
  • Er is geen noodzaak om te papperig krijgen tijdens "date night" - wat je samen doet, zorg ervoor dat je man is zelf eigenlijk te genieten, en niet alleen het doen van zijn boyfriendly plicht om u tevreden te houden.
 2. 2
  Wees avontuurlijk elkaar. Om te voorkomen dat vast komen te zitten in dezelfde oude routine, jij en je man nodig om op uw cowboylaarzen en rijd weg in onbekend terrein. Ok, dus niet echt - maar je moet nieuwe dingen die je uit je comfort zone, waardoor je nieuwe dingen te leren en samen te groeien in het proces proberen.
  • Probeer wandelen, bergbeklimmen, of gewoon het verkennen van de natuur samen. Als uw man houdt niet van wandelen, vind een outdoor activiteit waar hij kan pronken met zijn vaardigheden, zoals kamperen of fietsen.
  • Probeer exotisch voedsel bij elkaar. Kies een restaurant dat de keuken van een land waar je nog nooit hebt gehoord van bedient, en geniet van de smaak en unieke keukens samen.
  • Ga op avontuur. Dit zou kunnen betekenen dat een vakantie naar een leuke en gekke plek, of gewoon in je auto en rijden voor twee uur uit te checken een waterval of een raar spookhuis. U kunt zelfs uw ogen en punt dicht bij een kaart, en gaan waar je vinger valt. Het draait allemaal om de reis hier.
 3. 3
  Houd alles vers in de slaapkamer. Een andere manier om uw man uw liefde te tonen is dingen vers te houden in de slaapkamer. Je mag geen seks hebben, alleen maar omdat hij wil, maar omdat je enthousiast bent om het te krijgen op met uw man. Laat hem weten hoeveel je wilt vrijen, en houdt alles fris door steeds iets nieuws te proberen.
  • Maken liefde in nieuwe posities. Niet doen hetzelfde oude ding je hebt gedaan - probeer iets compleet nieuws. Zolang het nog goed voelt, zult u schopt je seksleven een inkeping.
  • Make love op nieuwe plaatsen. Het bed is niet de enige plek waar je liefde kan maken. Als je in de stemming bent, maak liefde op de bank, op uw vloer, of zelfs in een afgelegen locatie. Dit maakt het proces voelen illegale en hij zal zien hoeveel je van hem houdt nog meer.
  • Als je echt wilt om je liefde te tonen aan je vriendje, dan wel respectvol als hij niet graag te knuffelen voor uren na de seks. U kunt wat tijd doorbrengen in bed met hem, nadat je de daad, maar niet dwingen hem om daar te zijn, totdat hij zo verveelt hij in slaap valt.

De juiste dingen doen

 1. 1
  Weinig doen gunsten voor hem. Een paar kleine gunsten kan een lange weg te gaan. Doen kleine gunsten voor je man is een geweldige manier om je liefde te tonen voor hem, vooral wanneer hij in een snuifje. De gunsten mag dan klein zijn, maar ze zullen oplopen. Hier zijn een aantal gunsten die u voor hem kunt doen:
  • Als hij het hebben van een drukke dag op het werk, breng hem zijn lunch, als je kunt. Hij zal het waarderen.
  • Doe de was van tijd tot tijd. Maar zorg ervoor dat hij niet te profiteren van je - als je zijn was te doen, zorg ervoor dat hij doet jouwe.
  • Kook hem een ​​mooi groot diner toen hij heeft een lange en stressvolle dag. Alles wat hij zal moeten doen is genieten en doen de afwas achteraf.
  • Run kleine boodschappen voor hem of hij wat hulp nodig. Als je al doet naar het winkelcentrum, aan te bieden aan een van zijn shirts voor hem terug.
 2. 2
  Dwing hem om dingen die hij haat te doen. Hoewel alle grote relaties worden opgebouwd door middel van compromissen, betekent dit niet dat je je vriendje te slepen uit het huis om hem te laten doen een ton van de dingen die hem niet interesseerde. Natuurlijk zal hij niet hou van elke laatste wat je samen doen, maar je kunt werken om ervoor te zorgen dat u niet maken hem lijden te veel als je naar buiten gaat.
  • Niet slepen hem naar een chick flick zien, tenzij je echt sterven om het te zien en niemand van je vriendinnen gaat met je mee.
  • Dwing hem om een ​​yoga-of dansles nemen je gewoon om te bewijzen hoe gevoelig hij is - tenzij hij denkt dat het klinkt leuk.
  • Laat hem niet voldoen aan uw familie tot hij klaar is. Als je hebt alleen dating voor een paar maanden, kan hij nemen aan uw familie heel serieus, dus je moet hem niet dwingen om een ​​lastige sit-down diner met je moeder hebben als de twee van u net aan elkaar kennen andere.
  • Dwing hem om te snel te verplaatsen. Niet "overtuigen" hem in te trekken bij je, ga op lange reizen met u, of poseren voor 100 foto's vind je op Facebook plaatst als hij niet klaar is. Elke relatie beweegt in zijn eigen tempo, en als je dit doet, zal hij zich niet geliefd voelen - hij voelt gesmoord.
 3. 3
  Leren lief te doen wat hij doet - een deel van de tijd. Hoewel hij niet kan verwachten dat je te juichen op de eerste rij van elke MMA gevecht, als je echt wilt om hem je liefde te tonen, moet je een aantal van de dingen die belangrijk voor hem zijn te genieten. Dwing jezelf niet om iets dat klinkt verschrikkelijk, maar neem de tijd om dingen met betrekking tot zijn hobby's en interesses kennen en liefhebben. Hier zijn een paar ideeën:
  • Embrace zijn favoriete sportteams. Je hoeft niet naar een tatoeage van Coco Crisp krijgen op je gezicht, alleen maar omdat je vriendje houdt van de Oakland A's - maar je moet proberen om een ​​aantal baseball wedstrijden te kijken met hem, of ze nu levend of op TV. Als je niet groot op sport, maar onbevooroordeeld en geven sport een kans voordat je besluit dat je gewoon kunt ze niet kijken.
  • Omarmen zijn smaak. Wees open-minded en aanbod om naar een concert van je vriendje favoriete band, zelfs als u nog niet van gehoord. Als hij is geobsedeerd door sushi maar je hebt nooit geprobeerd, geef de vis een kans.
  • Vergeet niet om uw identiteit te behouden. In elke gezonde en langdurige relatie, kan de smaak van beide leden van een koppel nature convergeren, maar dit betekent niet dat je hebt om al uw belangen te laten vallen en uitgegroeid tot een kloon van je vriendje. In feite, dat zal een grote turn-off.
 4. 4
  Wees de persoon die hij het ​​meeste plezier met. Dit is een belangrijk punt. Als je echt wilt je vriendje weten hoeveel je van hem houdt, dan moet je de persoon die hij wil de meeste tijd met en de persoon die hij het ​​meeste plezier met door te brengen. Veel jongens beschouwen hun "bro tijd" om de meest leuke en gekke tijd van hun leven, en kom dan terug naar je, de lieve vriendin, verwachten u om hen een heerlijke maaltijd te maken en te helpen genezen van hun katers, maar dit is niet de manier om het te doen.
  • Nou, als je echt wilt dat hij je kent zorg, moet je werken aan de persoon dat hij de gekke avonden met zijn - je zult gewoon samen moeten verpleegkundige uw katers.
  • Hoewel je hoeft niet te luid en gek, moet hij uitkijken naar de tijd met u als leuke, gekke, en de beste tijd hij zal moeten.

Zeggen de juiste dingen

 1. 1
  Vertel je man hoeveel je van hem houdt. Serieus. Hoewel uw man zal beweren dat je bent te papperig, als je op de "I love you" fase, vergeet dan niet om hem te vertellen dat je van hem houdt elke dag. Laat hem zien dat je het meent door het houden van oogcontact en hem lichtjes aan te raken. Vergeet niet dat er een groot verschil tussen zeggen "Love ya!" en "Ik hou van je."
 2. 2
  Moedig hem. Als je wilt dat je man om te weten dat je van hem houdt, dan moet je hem aanmoedigen om zijn doelen te bereiken elke dag, of ze nu groot of klein. Omdat er op de avond te ondersteunen en aan te moedigen hem voor een groot examen of een sollicitatiegesprek zal hem tonen hoeveel je zorg en je wilt hem om te slagen.
  • Als hij niet gerust gevoel, een lijst van alle van de dingen die hem groot maken, en alle van de redenen dat hij zal slagen.
  • Als hij een groot evenement komen, laat hem een ​​zoete noot om hem geluk te wensen.
  • Duw hem om iets uit zijn comfort zone doen. Als hij wil trainen voor een marathon, maar is niet zeker van dat hij het kan doen, kan je hem vertellen dat hij iets kan bereiken (binnen reden) als hij echt zet zijn geest aan.
 3. 3
  Communiceren als een kampioen. Communicatie is de sleutel in elke relatie. Als u wilt dat uw man te weten hoeveel je van hem houdt, dan moet je in staat zijn om eerlijk en duidelijk te communiceren. Het nemen van de tijd om in te checken en zorg ervoor dat je op dezelfde pagina helpt je relatie te laten groeien nog sterker. Hier is hoe je het doet:
  • Niet schreeuwen of ruzie. In plaats van schreeuwen of ruzie, leren om uw kant van het verhaal te geven en wacht op een antwoord.
  • Leren luisteren. Communicatie is een tweerichtingsverkeer, dus neem de tijd om te vertragen en te begrijpen het perspectief van uw vriendje in plaats van onderbreken en zich te concentreren op je eigen gevoelens.
  • Wees eerlijk. Wees eerlijk over hoe je je werkelijk voelt in plaats van passief agressief. Laat hem weten wat er op je geest.
  • Kies de juiste tijd en plaats om een ​​serieus gesprek hebben. Als je iets belangrijks te bespreken hebben, niet alleen flappen het uit in een openbare plaats, maar wachten op het juiste moment als je beiden hebt tijd om te gaan zitten en echt een gesprek.
 4. 4
  Leren om compromissen te sluiten. Je kunt je vriendje dat u de zorg laten zien door duidelijk te maken dat gelukkig zijn is belangrijker dan gelijk hebben. Jij en je vriendje moeten leren hoe samen te werken om beslissingen, groot of klein maken. Je moet leren om hem factor in al uw beslissingen, en in staat zijn om een ​​deel van de tijd toegeven.
  • Voordat een grote beslissing, zitten met je man en noteer alle van de voors en tegens van uw twee plannen. Bespreek welk plan het beste is algemeen, en die gezamenlijk de twee van u het meest gelukkig zal maken.
  • Zorg ervoor dat beide mensen worden afbreuk te doen. Geven niet altijd in zijn behoeften, en laat hem niet de hele tijd te geven in de jouwe.
  • Om de beurt, zelfs op de kleine dingen. Als u het diner locatie op je date geplukt, laat hem op te halen de film.
 5. 5
  Leer om te zeggen dat het je spijt. Als u wilt dat uw man te weten hoeveel je van hem houdt, dan moet je om te leren hoe verantwoordelijk te zijn voor je fouten. Als je een fout hebt gemaakt, laat hem weten hoe echt spijt je bent door te zeggen dat de woorden als je ze echt bedoelen, en verzekerde hem dat je verschrikkelijk voor hem pijn te voelen. Als je te koppig om te zeggen dat het je spijt, de relatie zal niet duren.
  • Je moet ook leren om zijn excuses te aanvaarden. U kunt fume een beetje, maar begrijp dat hij zich vreselijk en niet in het bezit van een wrok, of je zult nooit in staat zijn om vooruit te komen.

Rockstar zijn vriendin

 1. 1
  Wees niet jaloers. Je vriendje zal niet denken dat je van hem houdt, alleen maar omdat je geobsedeerd door zijn ex-vriendinnen of meisjes die binnen een twintig-voet straal van zijn persoon komen. In plaats daarvan, zal hij denk je onzeker over de relatie bent, en hij zal boos worden en zullen niet willen om te hangen met je. Als u wilt een coole vriendin te zijn, heb vertrouwen in je geweldige relatie en niet worden hysterisch als je hem zien praten met een ander meisje.
  • Laat je niet jaloers als je vriendje en zijn vrienden praten over een ander meisje. Hey, als het meisje heet is, kunt u het ook toegeven. Zolang je vriendje is niet het maken van griezelige reacties (en waarom zou hij?), Moet je laten zien dat je kunt genieten van een mooie vrouw, ook.
  • Als enig moment een ander meisje komt, spring je naar haar uiterlijk, haar gewicht, of de outfit die ze droeg bekritiseren afgelopen dinsdag, zal je net af als kijken echt onzeker. In plaats daarvan, laten zien dat je weet dat je bent mooi, maar dat je niet de enige vrouw in de wereld, en toegeven dat het andere meisje is een leuke meid.
  • Wees niet gemeen of verwaand te zijn vrouwelijke vrienden. Als je zijn een gekke vriendin, zullen ze terug naar je man te melden.
  • Niet snoop via de telefoon van je vriend of Facebook om te zien of hij al kletsen met andere meisjes. Als hij erachter komt, dan zal hij niet in staat zijn om u te vertrouwen.
 2. 2
  Wees cool met zijn vrienden. Je zult een pad rechtstreeks naar het hart van je man als je cool met zijn bros bent. Serieus. Als zijn vrienden van je houden, dan zullen ze eigenlijk willen om te hangen met jou, en zal niet denken dat je gewoon weer een van die bezitterig vriendinnen die niet zal laat haar man zijn enige plezier.
  • Neem de tijd om ze te leren kennen. Als ze open, vraag hen over hun leven. Laat zien dat je ze te zien als individuen, niet alleen als de jongens die rondhangen je vriendje.
  • Dus niet boos worden als de jongens zijn al te onaangenaam. Laat ze gewoon zichzelf te zijn. Je wilt niet dat ze het gevoel dat ze opknoping uit met hun moeder ineens.
  • Als u wilt zijn koel met bros je man, kies dan niet rondhangen als je niet wilde. Niet dringen op een duidelijke "jongens alleen 's nachts, of zitten door middel van een mannelijke activiteit alleen maar omdat je niet wilt dat je man laten uit je zicht. Als je cool met hem te laten hebben zijn man tijd bent, dan is de jongens zullen veel gelukkiger zijn om je te zien als je rond op de juiste momenten.
 3. 3
  Geef hem de tijd om zijn eigen ding te doen. Als je wilt dat je man om te zien hoeveel je van hem houdt, dan moet je om hem te laten zien dat je respect voor hem als individu en willen hem de tijd om zijn eigen ding te doen en om zijn eigen persoon te geven. Hij zal niet in staat om te groeien als je vasthouden aan zijn zijde vierentwintig uur per dag. Plus, als hij besteedt een beetje meer tijd, afgezien van u, zal hij de tijd die hij doorbrengt met u nog meer waarderen.
  • Begrijp de betekenis van "me de tijd." Als uw man wil lezen, ga voor een run, of gewoon wat tijd doorbrengen alleen tv kijken, niet vragen of je mee kunt komen.
  • Niet controleren op hem om de vijf seconden. Als hij uit met vrienden of gewoon opknoping solo, niet bellen of te sms'en hem elke tien minuten om ervoor te zorgen dat hij in orde is. Dit maakt je bezitterig kijkt - of zelfs obsessief.
  • Laat hem tijd doorbrengen met andere vrienden en familie. Vraag niet om mee te labelen om elke laatste sociale punt op zijn agenda.
  • Vergeet niet om je eigen ding te doen. Terwijl je man is uit met zijn vrienden of het nastreven van zijn belangen, zorg ervoor dat je vrienden en belangen van uw eigen, ook. Je wilt niet dat hij denkt dat hij de enige goede ding in je leven.
 4. 4
  Houd alles positief. Besteed niet al je tijd samen zeuren en zeuren. Je mag een slechte dag hebben, maar je man moet voelen als je gelijk, niet uw therapeut. Hij moet de tijd die hij doorbrengt koesteren met u en denk aan het als een leuke, positieve ervaring, in plaats van als een kruis te dragen. Als je wilt dat hij om te zien hoeveel je van hem houdt, dan moet je dingen positief zoveel als je kunt houden.
  • Maak een poging om meer te lachen. Het zal je gezicht als dag van uw man fleuren.
  • Worden goofy en pronken met je gevoel voor humor. Jij en je man moet in staat zijn om uren door te brengen gewoon dom.
  • Maak een vuistregel: voor ieder een klacht, moet je minstens vijf dingen die je enthousiast over te vermelden. Dit zal uw man meer opgewonden over opknoping uit met jou, en meer opgewonden over je toekomst samen. Hij weet je van hem houdt omdat je in een goed humeur als je samen bent.

Tips

 • Laat hem weten dat je er altijd zal zijn, maar alleen als je echt wil.
 • Nooit schamen om hem te kussen.
 • Fluisteren in zijn oor en zeg hem dat je echt van hem houdt en dat je zult hem nooit te vervangen voor iets in de wereld. Maar alleen maar zeggen dat als je het echt meent.
 • Heb je gevoel niet verbergen van hem, maar laat hem weten hoe u werkelijk voelt.
 • Probeer nachten / dagen alleen te zijn met elkaar.
 • Kijk naar hem als hij tegen je praat. Het is niet leuk te praten met een levenloos voorwerp, of om iemand te staren in de ruimte.
 • Vraag hem nooit om te kopen je presenteert, want hij zal denken dat je alleen op zijn geld.
 • Wijden hem liedjes.
 • Niet boos over iets heel klein, want je kunt maken het vaak echt
 • Maak een poging met hem. Zelfs als hij een slechte dag, probeer en wees barmhartig en geduldig met hem.
 • Begin nooit een gevecht omdat het zou kunnen verknoeien alles op. In plaats daarvan hebben discussies.
 • Praat niet over je ex-vriendje.
 • Niet brengen het verleden manieren waarop je iets deed. In plaats daarvan, doe het samen in het nu.

Waarschuwingen

 • Jaloezie is de wortel van veel break-ups. Niet snoop door dingen van je vriend om te kijken of hij praat met andere meisjes, als hij erachter komt, zal het moeilijk zijn om de relatie te herstellen.