Wkanl

Hoe u uw lichaam scrubben voor een zachte huid

Scrubben je dode, ruwe huid met uw eigen zeer goedkope body scrub. Uw huid wordt zacht, tastbaar en gloeiende!

Stappen

Hoe u uw lichaam scrubben voor een zachte huid. Knijp kleine hoeveelheid body scrub in de handpalm voordat u in bad of onder de douche.
Hoe u uw lichaam scrubben voor een zachte huid. Knijp kleine hoeveelheid body scrub in de handpalm voordat u in bad of onder de douche.

Methode 1

 1. 1
  Knijp kleine hoeveelheid body scrub in de handpalm voordat u in bad of onder de douche. Breng aan op de huid en masseer in cirkelvormige beweging.
 2. 2
  Begin bij je enkels en werk je weg omhoog. Gebruik een loofah handschoen of exfoliërende handschoenen voor het beste resultaat.
 3. 3
  Spoelen.
 4. 4
  Toepassing bodylotion direct na uw douche om het vocht in te houden.

Methode 2

 1. 1
  Neem een loofah of gaas bladerdeeg en knijp een kleine hoeveelheid van het lichaam wassen of douchegel.
 2. 2
  Wrijf over het hele lichaam. Spoelen.
 3. 3
  Gebruik bodylotion.

Methode 3

 1. 1
  Hier krijg je een volle beker van nat zand.
 2. 2
  Masseer over je hele lichaam en spoel.

Methode 4 (eerste plaats voor je gezicht)

 1. 1
  Zwaai je je haren uit je gezicht. Zet vast met een aantal pennen of gebruik een band om het terug te houden.
 2. 2
  Reinig en spoel uw huid als normaal.
 3. 3
  Neem je exfoliator. Er zijn exfoliërende producten die specifiek voor verschillende huidtypes. Blijf weg van agressieve formules, zelfs als u denkt dat uw huid het kan weerstaan.
 4. 4
  Knijp een munt middelgrote bedrag in de palm van je hand. Massage in je T-zone met zachte bewegingen, en knijp een munt middelgrote bedrag in je handen weer, en een aparte in twee helften alvorens uw wangen en plaats een kleine blob op je kin. Slag in de huid.
 5. 5
  Beginnen om je huid te exfoliëren. Het beste is om dit te doen met schone handen om infectie te voorkomen verspreiden. In zachte, ronddraaiende bewegingen, wervelen de scrub om je huid weg te vagen eventueel vuil en dode huidcellen. Gebruik hardere bewegingen op hobbelige en meer problematische delen van de huid, maar nooit je huid scrubben. Het zal pijnlijk worden en door het reproduceren meer talg en je huid reageert, het meest waarschijnlijk, zal nog erger dan voorheen geworden.
 6. 6
  Na ongeveer drie minuten van het masseren uw huid, spoel je handen, en het nemen van wat water, spoel je huid vrij van het product. Herhaal dit om duidelijkheid te waarborgen.
 7. 7
  Neem een kleine handdoek. Dep je huid droog en neem een ​​rijke moisturizer en glad over je gezicht en hals aan een verloren vocht weer aan te vullen.
 8. 8
  Uw huid moet nu glad zijn! Herhaal dit proces 2-3 keer per week tenzij het product wordt aanbevolen voor dagelijks gebruik.

Tips

 • Dit zal niet alleen scrubben je dode, schilferige huid, maar ook je bloedsomloop te stimuleren. Daarom beginnen we bij de enkels.
 • Voor extra afschilfering, bij het wassen van handdoeken, gebruik geen wasverzachter en tijdens het drogen uit, wrijf de handdoek zachtjes in cirkelvormige bewegingen over je hele lichaam.
 • Als een alternatief, kunt u een borstel met natuurlijke haren, zonder producten te gebruiken. Focus op de achterkant van de armen en dijen. Het heet droge huid borstelen en het voelt geweldig.
 • Met behulp van een loofah of iets dergelijks zal toevoegen aan de voordelen van afschilfering.
 • een zeer handige manier om een ​​kleurtje op het lichaam te verwijderen
 • Bad bruist kan een leuke manier om schoon te maken en ze zijn leuk!

Waarschuwingen

 • Het wordt niet aanbevolen om het lichaam scrub gebruiken op je gezicht, want het is te schurend.

Dingen die je nodig hebt

 • Exfoliërende body scrub
 • Loofa
 • Handdoek
 • Vochtinbrengende bodylotion
 • Borstel met natuurlijke haren