Wkanl

Hoe te heet zijn (mannen)

Ben je bang dat de dames niet over je praten? Weet je dat je nodig hebt om stap voor uw spel, maar voelen zich onzeker over hoe dat te doen? Deze tips over hoe je heet zal je pick-up artists te nemen naar het volgende niveau. In plaats van om vrouwen uit te gaan met je smeken, zullen ze strijden om uw aandacht.

Stappen

Hoe te heet zijn (mannen). Druk op de sportschool.
Hoe te heet zijn (mannen). Druk op de sportschool.

Beginnen door te kijken heet

 1. 1
  Stap voor uw mode. Draag kleding die in stijl en kleding die je lichaam goed te passen. Kies kleuren die verder gaan met je haar, ogen en huid.
 2. 2
  Druk op de sportschool. Je hoeft niet om het uiterlijk van een hardcore bodybuilder hebben, maar je moet in vorm zijn als je wilt zijn hot. Meng cardio met krachttraining om een ​​lichaam te boetseren dat de dames zullen houden.
  <Br
 3. 3
  Besteed aandacht aan de details. Hier krijg je een stijlvol kapsel, trim je nagels en ofwel scheren of trimmen uw gezichtshaar. Als je oor of neus haren, is het tijd om wat manscaping doen.
 4. 4
  Zorg ervoor dat je ruikt geweldig. Je hoeft niet te doen doven zelf in keulen, maar je moet douchen, draag een goed ruikende deodorant en frissen uw adem. Ongeacht hoe fit je bent of hoe modieus, als je bezwete ruiken of hond adem, je gaat om eenzaam te zijn.

Gebruik sexy lichaamstaal

 1. 1
  Werk aan je oogcontact en gezichtsuitdrukkingen. Probeer het kijken naar een aantal films die echt warm acteurs beschikken. Imiteer de manier waarop ze kijken naar de dames, en je zult gouden zijn.
 2. 2
  Oefen uw glimlach. Glimlach met een gesloten mond, en niet te ruim lachen. Ook laat de ene hoek van je mond gaan iets hoger dan de andere.
 3. 3
  Hier krijg je een sexy lopen. Lopen met wat ruimte tussen je benen en beweegt langzamer. Je zult stralen vertrouwen met uw branie, en rijd je vrouwen gek.
 4. 4
  Praktijk een goede houding. Een man die rechtop staat kijkt vol vertrouwen, terwijl een slappe laat zien dat hij is onzeker en ongemakkelijk. Het ontwikkelen van een goede houding zal de indruk dat je denkt dat je aantrekkelijk bent, die op hun beurt invloed meisjes om hetzelfde denken geven.
 5. 5
  Ontwikkel een sexy stem. Vermijd imiteren radio omroepers of nieuwslezers. In plaats daarvan, imiteren de stem van een sexy man in de bioscoop. De dames gaat gewoon om te zien wie het zegt, en ze zullen smelten als je ze in gesprek.
 6. 6
  Blijf kalm en sterk. Als de vrouw met wie je praat emotioneel of stekelige, de controle over jezelf. Je bent veel meer kans om te scoren als je onverstoord door haar emotionele schommelingen blijven.

Scoren met vrouwen

 1. 1
  Gebruik je manieren. Gemeenschappelijke beleefdheden als het vasthouden van de deur voor haar en zei "dank u" zal haar het soort man die je bent te tonen.
 2. 2
  Gericht het gesprek op haar. Je kunt praten over jezelf, maar houd het indrukwekkend en kort met slechts een aanraking van nederigheid. Zet altijd het gesprek terug naar haar.
 3. 3
  Het verbeteren van je geest. Overslaan tijdverlies activiteiten en een boek of een krant elke dag te lezen. De meer intelligente en goed geïnformeerde je bent, hoe meer kans dat je een vrouw te imponeren.
 4. 4
  Neem een kans. U zult moeten proberen verschillende methoden met vrouwen om te zien wat werkt en wat niet. Echter, als je nog nooit een vrouw nemen je kansen om propositie, je zult altijd het land op de beste vriend lijst in plaats van in haar armen.
 5. 5
  Sluit het uit. Als u signalen van aantrekking herkennen, maak uw verhuizing en krijg haar alleen zo snel mogelijk. Ze zal een man die beslissende en bereid om dingen bewegen langs waarderen.

Tips

 • Je hoeft niet perfect te zijn te warm. De sleutel is om comfortabel in je eigen huid.
 • Er altijd zijn wanneer ze voelt zich eenzaam en wees jezelf. Doe niet alsof je iemand anders bent.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig niet om een ​​reputatie te verdienen als speler. Vrouwen zullen je vermijden als ze denken dat je niet te vertrouwen.