Wkanl

Hoe je comfortabel met kleine spieren voelen

Ben jij een man die voortdurend voelt zelfbewust over hoe je armen zijn niet gespierd genoeg? Bent u bang opstijgen je shirt bij het zwembad omdat je bang bent je zult worden belachelijk gemaakt voor uw gebrek aan borstspieren? Vele tienerjongens en jonge mannen voelen de verlegenheid van het hebben onderontwikkelde spieren voor hun leeftijd, maar maak je geen zorgen! Je bent een paar eenvoudige stappen verwijderd van het liefhebben van je lichaam zoals het is.

Stappen

Hoe je comfortabel met kleine spieren voelen. Kijk naar jezelf in de spiegel en kijk voor kwaliteiten over jezelf die je bewondert.
Hoe je comfortabel met kleine spieren voelen. Kijk naar jezelf in de spiegel en kijk voor kwaliteiten over jezelf die je bewondert.
 1. 1
  Kijk naar jezelf in de spiegel en kijk voor kwaliteiten over jezelf die je bewondert. Dit kunnen mooie ogen, een mooie glimlach, vroege groei baard of goed haar. Zoek iets over jezelf die je liefde en bewonderen. Dit zal u helpen om te beseffen dat er meer is om jezelf te zijn dan alleen een gebrek aan spieren.
 2. 2
  Benadrukken dat het beste aspect van jezelf in je dagelijkse leven. Als het je glimlach, vaak lachen, als het je haar, probeer dan wat haargel.
 3. 3
  Vermijd het dragen van kleding die een gebrek aan spieren benadrukt. Draag geen tanktops, singlets of wifebeaters. Dit soort toppen zal de aandacht trekken naar uw kleinere armen. In plaats daarvan, dragen lange mouwen shirts, t-shirts met fatsoenlijke mouwlengtes of truien.
 4. 4
  Als u nog steeds onzeker voelen, overwegen uit te werken. Begint langzaam te werken aan het verhogen van uw spiermassa. Begin met het doen 4 sets van 10 push-ups elke nacht. Bouw je trainingsschema geleidelijk en je zal zetten op spier. Hoe meer je wennen aan de routine, de minder belastende zal het lijken en snel uw armspieren zal beginnen vorm te geven.
  • Leer zelf op body building om zo om te gaan over het op een verstandige, effectieve manier. Koop een boek over lichaamsanatomie dat de details van de spiergroepen - deze interne kennis van de spieren van uw lichaam het een stuk makkelijker voor u om geconcentreerd te blijven en om de namen en het doel van elke spier set weet te maken. Het gebied van body building wordt voortdurend uitgebreid, hoe meer je weet over wat je doet, hoe makkelijker het is om je spieren beeldhouwen aan wat je wilt.
  • Niet verwaarlozen goed. Gezond blijven en het eten van gezond voedsel zal ervoor zorgen dat uw lichaam de energie die het nodig heeft om sterk te blijven. Lees over voeding als je niet al bewust van wat goed is voor je lichaam, of praten met uw arts.
 5. 5
  Acht verschillende sporten en de atleten die zijn erg goed in hen. Sport toon je lichaam op verschillende manieren. Een zwemmer mager build is gespierd, maar sierlijk niet volumineus, dus als je zwemmen meer dan contactsporten willen, nemen zwemmen. Het is belangrijk om de lichaamsbouw die je hebt te accepteren en ermee te werken, niet tegen, om uw lichaamsbouw schijnen het beste kan.
  • Vergeet niet dat een lichte build is perfect voor sommige sporten en het ontwikkelen van behendigheid kan je atletische en populair bij het lichaam dat je hebt te maken. Overweeg vechtsporten of tai chi als je een compacte, gespierd - vergeet niet dat generaties vrouwen kwijlde dan Bruce Lee veel meer dan Arnold Schwarzenegger.
 6. 6
  Geniet van het vertrouwen dat u zult winnen bij een gerichte benadering van het verkrijgen van spieren. Gebouw deskundigheid, vaardigheid en echte kracht kan dieper vertrouwen dan alleen beeldhouwen je spieren voor het uiterlijk te creëren. Een aantal van de echt grote jongens geworden musclebound en zijn niet zo sterk als pezig, slungelige man. Als uw build is mager, dat is een voordeel je zou houden voor het leven. Overwegen een meer roekeloze stijl - nemen hekwerk en zelfs creatief kleden. Sommige subculturen waarderen een mager build over een omvangrijk is.
 7. 7
  Als iemand maakt plezier van je, gewoon proberen om het af te blazen, want als je in een gevecht, zul je waarschijnlijk verliezen. U zult ook verliezen als u bent degene die wordt uitgezet of in de gevangenis gegooid. Dit is een andere goede reden om zelfverdediging klassen of vechtsporten te nemen, zoals soms de pestkoppen stoppen niet bij woorden. Tai chi, kan aikido en andere ronde vormen zijn veel effectiever in het bewaren van je uit de problemen als een pestkop je aanvalt - het feit dat je kalm bleef en verdedigde zich met minimale kracht kan wegen in uw voordeel wanneer het incident wordt beoordeeld.
  • Als je op de middelbare school, de beste ding om te doen met pestkoppen is om ze te vermijden, probeer niet om hun kennis te krijgen en rustig werken aan het krijgen van uw school om een ​​sterke anti-pest programma af te dwingen.
 8. 8
  Wees geduldig. Mensen fysiek volwassen op verschillende snelheden. Je zou kunnen gaan van garnalen tot reusachtige binnen een zeer paar maanden en verlegenheid die schokken met uw nieuwe lichaamsbouw en lengte. Het is vaak gewoon een kwestie van wachten totdat het uit uw eigen lichaamsbouw bloesems, op zijn eigen manier en in zijn eigen tijd. In de tussentijd blijven leren alles wat je kunt over kracht, spieren en lichaamsbeweging.
 9. 9
  Begrijp dat de genetica een rol kan spelen in uw natuurlijke neiging om spiermassa. Gedisciplineerde aanpak kan vaak helpen en soms overwonnen deze genetische aanleg, maar niet altijd.

Tips

 • Als je overgewicht en gebrek aan spieren, het opbouwen van spieren kan niet de nummers op de schaal te verminderen. Spier weegt meer dan vet. Het meten van uw taille omvang, kan echte kracht en uitstraling nauwkeuriger zijn in het beoordelen van de effectiviteit van uw nieuwe fitness-regime.
 • Zware lange mouwen truien kan uw bovenlichaam groter lijken, als ze in het seizoen.
 • Horizontale strepen maakt je bovenlichaam groter lijken. Donkere kleuren zal maken elk deel van je lichaam er dunner, dus kies donkere broek en horizontaal gestreepte shirts of truien.
 • Niet veel of geen sociale steun verwachten voor het verbeteren van uw lichaamsbouw. De kans groot dat de mensen die inhaken op je uiterlijk zal alleen maar meer bespotten uw pogingen om sport en eet, dat is de manier waarop wrede mensen zijn. De sleutel tot het houden van een dieet / lichaamsbeweging gewoonte is om er een gewoonte van te maken en beloon jezelf voor succes in kleine dagelijkse stappen. Het is een prestatie elke keer dat u zich aan uw oefening plan. Twee keer zo groot als iemand opgepakt op je en je deed het toch.
 • Als u uw vooruitgang blog, kunnen anderen die werken uit te vinden u complimenteren met uw resultaten inspirerende en - vooral als je heen en weer bewegen op hun openbare registers. Probeer een groep lokale of online te organiseren, omdat het gemakkelijker is om steun te vinden als je het geven van ondersteuning. Stimuleren anderen is de beste manier om het stimuleren anderen vinden.

Waarschuwingen

 • Vermijd elke vorm van vechten over je uiterlijk. Het is zinloos en u kunt gewond raken.
 • Vermijd het dragen van strakke shirts die de aandacht vestigen op je armen en borst.

Dingen die je nodig hebt

 • Anatomieboek
 • T-shirts met lange mouwen truien, hoodies
 • Trainingsschema