Wkanl

Hoe om uw eigen herbruikbare maandverband maken

Sparen de planeet, hergebruik je oude flanellen lakens / pyjama's, en vermijd giftige dioxines, bleekmiddel en andere chemische stoffen gevonden in wegwerp maandverband.

Veel vrouwen met overgevoeligheden te lijmen of bepaalde chemische stoffen in disposables vaak gebruik van herbruikbare zoals wasbare pads en menstruatie cups.

Stappen

Hoe om uw eigen herbruikbare maandverband maken. Trace rond een conventionele wegwerp pad te gebruiken als uw patroon.
Hoe om uw eigen herbruikbare maandverband maken. Trace rond een conventionele wegwerp pad te gebruiken als uw patroon.
 1. 1
  Trace rond een conventionele wegwerp pad te gebruiken als uw patroon. Hierdoor wordt het patroon voor de kern van het kussen, de voering deel dat al het absorberende zijn. We zullen dit stuk A. bellen
 2. 2
  Trace rond uw patroon nogmaals, dit keer het creëren van een 1 centimeter (halve inch) naadtoeslag rond het pad, en ook het maken van vleugels. Deze vleugels moet breed genoeg zijn om te ontmoeten en enigszins overlappen onder het kruis van je ondergoed. Dit zal buiten het pad zijn. We zullen het stuk B. noemen
 3. 3
  Wassen en pluisjes uw flanel. Hoe zachter het beter... het gaat tegen je billen, na al!
 4. 4
  Knip twee van stuk B en 3-5 van het stuk A voor elke pad.
 5. 5
  Leg de goede kanten op elkaar (dwz: binnenstebuiten). Naai de twee stukken stuk B samen, waardoor er een 3cm gat naar het rechts weer blijken. U kan nodig zijn om een ​​schaar te gebruiken om een ​​aantal kleine clips en inkepingen te maken rond de bochtige stukjes, zodat het goed vlakker als je het op de juiste manier blijken. Druk met het strijkijzer.
 6. 6
  Stack 3-5 van stuk A op elkaar en schuif ze via de spleet u nog in de buitenkant van het kussen, aan de absorberende kern te maken.
 7. 7
  Veranker de kern in plaats van naaien rond het op de rechterkant van het pad.
 8. 8
  Naai het gat u links met de hand dicht.
 9. 9
  Probeer ze uit in een paar ondergoed. Wikkel de vleugels rond het ondergoed en markeer waar de vleugels elkaar overlappen onder het kruis.
 10. 10
  Naai klemmen of een klein stukje klitteband aan de vleugels waar de overlapping, om ze op hun plaats te houden.

Videos


Tips

 • Maak een bodemlaag uit dunne, lichtgewicht, waterdichte stof om je pads maken 100% lekvrij. Je kan het verknippen waterdicht slabbers om een ​​voering te maken. Ze worden verkocht in goedkope pakken.
 • U kunt elke grootte van de pad te gebruiken als een patroon, afhankelijk van de aard van de pad die u wilt maken.
 • Spoel je pads in koud water onmiddellijk na gebruik of week ze in koud water 's nachts in een ijsje bad. U kunt het water nadien gebruiken voor uw planten - ze zal net als de hoge ijzergehalte. Als je uit bent, hen eenvoudig verzegelen in een hersluitbaar zakje en spoel als je thuis komt.
 • Maak een top-sheet (het deel dat zit tegen je) uit fleece, zodat je niet het gevoel de vochtigheid (vlies laat vloeistoffen door te laten, zonder het gevoel te nat). Het gebruik van een stof die niet wit is zal helpen om vlekken te verbergen.
 • U kunt de pads te wassen op een hoge temperatuur om alle bacteriën te doden - weken in water eerst moet vlekken te voorkomen. Bleach zal vlekken op witte pads, maar het zal niet doden zo veel ziektekiemen als een zeer warm (60 c of meer) heet wassen, en kan de waterdichte laag te verzwakken.
 • Om uitglijden kunt u voorkomen
  • hechten klittenband aan de buitenste oppervlakte van de panty en de matching (minder abrasief) kant aan de pad. Meerdere paren van ondergoed met de toegevoegde klittenband die tijdens de cyclus kan worden gebruikt.
  • naai de inactieve zijkanten van twee veiligheidsspelden aan de onderkant van uw pads; uw pads kan vervolgens worden vastgemaakt aan je ondergoed.

Dingen die je nodig hebt

 • naaimachine, of ouderwets naald en draad
 • flanellen (uw versleten winterbed-sheets werken goed!)
 • schaar
 • naaien pinnen
 • Klittenband of kleine metalen / plastic drukknopen
 • niet-gebruikte wegwerp pads te gebruiken als patronen
 • strijkijzer