Wkanl

Hoe te dierenprint nagels te lakken

Een unieke nagel patroon kan een onverwachte "pop" te geven aan je look. Met behulp van een dierlijk drukpatroon (in dit geval leopard) laat je pronken met je jungle geest als je niet helemaal willen dragen een volledige luipaardprint.

Stappen

Hoe te dierenprint nagels te lakken. Vacht van uw nagels met een.
Hoe te dierenprint nagels te lakken. Vacht van uw nagels met een.
 1. 1
  Reinig je nagels grondig. Clip indien nodig (deze look is het beste op de nagels die zich ongeveer 1/8 inch voorbij het einde van je vinger - kortere nagels niet pronken met het patroon, en te veel langer lijkt overdreven) en bestand.
 2. 2
  Vacht van uw nagels met een. Dit is meestal wit of helder, en helpt de gekleurde nagellak stok.
 3. 3
  Verf je nagels met een middellange tot bleke schaduw in uw gewenste kleur schema. Bijvoorbeeld, als u wilt dat de traditionele luipaard print, kies dan een neutrale crème. Zorg ervoor dat het wordt toegepast.
 4. 4
  Spots toe te voegen zodra deze laag droog is., In dit voorbeeld, chocolade bruin en tan een drie tinten donkerder dan de bovenkant onderkant jas, en een tint donkerder: u zult twee kleuren om dit te doen moet.
  • Met behulp van de donkere kleur, maak een kleine kring van vijf punten dicht bij elkaar. De puntjes moeten elkaar bijna raken.
  • Voeg een punt van de lichte kleur in het midden van de cirkel.
 5. 5
  Top met een blanke lak als de "spots" zijn droog.

Tips

 • Dit patroon kan worden gedaan in een kleurenschema, wees creatief!
 • Wees creatief, wees niet bang om kleuren te mengen.
 • Om de plekken te maken, kunt u het einde van een tandenstoker of een wattenstaafje gebruiken.