Wkanl

Hoe om kalm te blijven tijdens je menstruele cyclus

Soms kan het moeilijk zijn om jezelf te beheersen rond anderen wanneer je met je menstruatie. Hier zijn een aantal eenvoudige tips voor u om te volgen.

Stappen

Hoe om kalm te blijven tijdens je menstruele cyclus. Waarschuw mensen van tevoren dat je niet in een goede stemming.
Hoe om kalm te blijven tijdens je menstruele cyclus. Waarschuw mensen van tevoren dat je niet in een goede stemming.
 1. 1
  Waarschuw mensen van tevoren dat je niet in een goede stemming. Op die manier zullen ze beter voorbereid op mogelijke prikkelbaar gedrag van je.
 2. 2
  Probeer te ontspannen - hoe meer je te ontspannen, de meer gecontroleerde je bent. Foto ontspannende scènes en niet gespannen.
 3. 3
  Trakteer uzelf - te besteden half uur body-borstelen voordat een douche of toepassing moisturizer over je hele lichaam in een mini-massage. Haal je nagels gedaan, of een gezichtsbehandeling.
 4. 4
  Eet goed - een dieet van complexe koolhydraten om de bloedsuikerspiegel, vezels tot een opgeblazen gevoel te verminderen en eiwitten behouden zal helpen stoppen met stemmingswisselingen en begeerten. Geef niet toe aan lethargie en eenvoudig hapje door je hele periode, want dit zal je het gevoel veel erger.
 5. 5
  Als je nerveus of misselijk voelt, excuseer jezelf van de kamer waar je toevallig in (indien nodig) en probeer wat water drinken - je misschien het gevoel een beetje beter. Gewoon ontspannen en neem diep adem.
 6. 6
  Stoppen met denken over het. Piekeren over het de hele tijd zou je zelfs meer nerveus en prikkelbaar maken. Houd jezelf bezig en proberen de dingen te nemen met een korreltje zout.
 7. 7
  Wees empathisch. Proberen in te leven en te begrijpen dat niet iedereen probeert te ergeren of boos je.
 8. 8
  Verander je pad / tampon regelmatig. Het zal je minder zorgen maken over vlekken, geuren, netheid, enz. maken
 9. 9
  Laat het allemaal uit! Wanneer je naar een "veilige" plek, zoals uw slaapkamer, laat een van de slechte emoties die je hebt verstopt gedurende de dag. Huilen in reactie op de hormonale balans in je lichaam is volkomen natuurlijk, en zal helpen om de spanning te verlichten.

Tips

 • Comfortabel, ontspannen, en neem dingen langzaam, neem wat tijd voor jezelf en uit de buurt van anderen.
 • Je bent niet alleen. Andere vrouwen zullen weten wat je doormaakt. U kunt vragen uw vrienden als u hulp of advies nodig hebben.
 • om energie uit te laten. Het hoeft niet te intens zijn - het kan iets simpels als een paar drie keer per dag push-ups zijn. Lichaamsbeweging endorfine om je gelukkig maken, en verhoogt de bloedstroom in het lichaam, die kunnen helpen verlichten krampen.
 • Praat met een oudere persoon (net als je moeder) als je niet comfortabel voelt.
 • Neem je gedachten af ​​van dingen met je favoriete chick flick.
 • Sommige vrouwen krijgen lage progesteron niveaus in deze tijd, wat kan leiden tot angst-depressie, stemmingswisselingen, krampen, en een slechte zaak van de chagrijnige-teven. Progesteron is een natuurlijk hormoon dat zonder recept verkrijgbaar (Progest is een goed merk) is, in veel gevallen toepassing van progesteron symptomen binnen een uur kan verlichten. Voor meer informatie, zie.

Waarschuwingen

 • Wees niet bang om te vertrekken. Als je ziek of slecht te voelen, niet martelen jezelf. Laat u rusten en hebben een aantal down-tijd, zodat u kunt ontspannen.
 • Gebruik uw tijd om gedrag dat je weet is verkeerd te rechtvaardigen, zoals het gemiddelde of impulsaankopen. Het behandelen van uzelf en verhuur van slechte emoties moet niet eindigen met een debetstand en gebroken vriendschappen!

Dingen die je nodig hebt

 • Vertrouwen
 • Moed
 • Extra pads / tampons