Wkanl

Hoe om te gaan met een indringer in uw huis

Je wordt wakker in het midden van de nacht. Je dacht dat je een geluid hoort. Een blik op de klok vertelt je dat het is 02:00 Het was waarschijnlijk de kat... of was het iets anders? Daar is hij weer. Mocht u het lawaai te onderzoeken, of gewoon omdraaien en terug gaan slapen? Erger nog, wat zou jij doen als je wakker werd en er was een man die aan het eind van je bed met een keukenmes, een pistool, of een ander vuurwapen?

Stappen

Hoe om te gaan met een indringer in uw huis. Wees pro-actief en direct actie ondernemen als je wakker van een geluid of een inbraakalarm.
Hoe om te gaan met een indringer in uw huis. Wees pro-actief en direct actie ondernemen als je wakker van een geluid of een inbraakalarm.
 1. 1
  Wees pro-actief en direct actie ondernemen als je wakker van een geluid of een inbraakalarm. Wees niet passief en blijf in bed na te denken over een rationele oorzaak van het lawaai.
 2. 2
  Hou je slaapkamer deur, op slot en plaats een barricade erachter. Een stoel ingediend onder de handgreep, of een zware dressoir in plaats geduwd zal voldoende zijn. Probeer niet en blokkeert de deur met behulp van je eigen lichaam.
 3. 3
  Inschakelen van de verlichting en contact opnemen met de politie. Doen vanuit een mobiele telefoon, de vaste lijn kan worden gesneden, of de indringer kon in luisteren op uw oproep.
 4. 4
  Bewapen jezelf met iets effectief. Een honkbalknuppel, een golfclub, of vooral een vuurwapen als je er een hebt. Wees voorbereid en bereid om het te gebruiken als de indringer breekt door je barricade. Je zou denken dat je in de problemen voor het kwetsen van iemand zal krijgen, maar het is noodzakelijk als het je leven zal beschermen.
 5. 5
  Lawaai maken als je er vertrouwen in. Schreeuw, schreeuwen, op en neer springen en schreeuwen dat je de politie hebt gebeld. De ruis kan de indringer af te schrikken. Het kan ook het verhogen van uw adrenaline en beter toe te rusten om een ​​confrontatie te behandelen.
 6. 6
  Open uw raam. Als een indringer breekt door je barricade, zal je op zijn minst een vluchtweg. U kunt ook bellen naar de politie wanneer ze aankomen.
 7. 7
  Blijf waar je bent. Wanneer de politie arriveert, blijven in uw afgesloten kamer tot ze het huis hebben ontruimd en klopte op de deur.
 8. 8
  Vraag de politie om uw zolder / vliering en kelder te controleren. Je ergste angsten gerealiseerd kan worden indien, nadat de politie zijn gegaan, de indringer is nog steeds in uw huis.
 9. 9
  Overwegen om met een vriend of buur voor de rest van de avond.
 10. 10
  Veinzen slaap als je wakker wordt met een indringer in uw kamer. Je hebt geen idee wat denkprocessen van deze crimineel zijn, dus best niet riskeren. De meeste professionele dieven zijn alleen geïnteresseerd zijn in te grijpen uw spullen en uitstappen, maar first-timers, vooral jonge, kan zijn schietgrage. Als uw persoonlijke veiligheid is niet zichtbaar bedreigd, doen alsof ze slapen. Houd je ogen dicht als hij is op zoek rechtstreeks naar je en ga niet voor melodrama (dwz overdreven snurken).
 11. 11
  Treden onmiddellijk als hij komt, of als je wakker wordt om een indringer staan ​​aan uw bed. Als hij het naderen van je, weet je dat hij bedoelt u kwaad. Handelen zonder aarzeling.
 12. 12
  Gooi voorwerpen naar de indringer, streeft naar zijn gezicht, hoofd en borst. Gebruik kussens, boeken, wekkers, uw drinkglas - alles wat je kunt je handen op.
 13. 13
  Geen genade tonen als er een gevecht. De indringer zou kunnen zijn die je willen kwetsen, niet terug te trekken totdat de indringer voldoende wordt behandeld. Rippen, scheuren, bijten en spugen op je vijand om ze bang te maken.
 14. 14
  Ren naar de deur van de slaapkamer als je denkt dat je het kan maken. Zo niet, dan moet u wellicht de indringer te betrekken en te neutraliseren hem.
 15. 15
  Staking van de ogen, neus, keel, nek, lies en als je moet vechten. Staking snel en zonder aarzeling. Als de indringer heeft een wapen, beschouwen hem ontwapenen en te gebruiken voor je eigen veiligheid.
 16. 16
  Doden of uit te schakelen. Op dit punt, kun je niet gewoon schrikken hem af of reden met hem, je ofwel hem knock-out of sloeg hem dood.

Tips

 • De beste manier om inbrekers te voorkomen is om ze helemaal buiten te houden, of aan te geven kan het ook niet hun moeite waard om te proberen in de eerste plaats. "Een ounce van preventie is dan genezen waard". Burglarproof uw deuren, of maak uw huis lijken een inbraakalarm met de juiste stickers (zelfs als je niet een alarm hebt) en je kan niet te maken hebben met de problemen.
 • Word lid van een zelfverdediging klasse; op zijn minst dus je doelen op het menselijk lichaam kan identificeren stakingsrecht in zelfverdediging.
 • Vermijd dodelijk geweld als dat mogelijk is. Ook al was het in zelfverdediging, kunt u nog steeds worden gearresteerd, en zelfs opgeladen als de officier van justitie denkt dat hij een zaak. In feite, sommige wijken niet herkent het concept van de gerechtvaardigde doodslag helemaal.
 • Een ander ding dat zeer effectief is als je een auto alarm, het op afstand houden door uw nachtkastje. Het raken van de Paniek knop zal het alarm buiten klinken.
 • In de meeste staten, is het legaal om dodelijk geweld te gebruiken tegen iemand die niet bevoegd is om in uw huishouden.
 • Houd uw slaapkamer deur 's nachts afgesloten.
 • Overwegen te investeren in een kogelvrij (dwz, kogelwerend) vest en zet het op als je de tijd om te controleren of een inbraak te hebben. De kostprijs is vergelijkbaar met een pistool en kent een constante passieve voordeel dat de balans in uw voordeel zouden kunnen tippen.
 • Installeer alarmen en sloten alleen uit volledig gekwalificeerd en erkend bedrijven.
 • Houd een mobiele telefoon (met een volle batterij) naast uw bed, eventueel met de politie op speed dial.
 • Pepperspray of soortgelijke incapacitant kan nuttig of men heeft een dodelijk wapen als back-up zijn. Het kan waarschijnlijk missen, kan worden volstaan ​​om de indringer uit te schakelen, en is het onwaarschijnlijk dat onbedoelde slachtoffers schaden. Het kan echter woede een indringer zoveel andere wapen.
 • Honden zijn een uitstekende metgezel en ook een briljante bewaker. Uw welzijn en persoonlijke veiligheid zal enorm verbeteren als je er een (of twee). Andere dieren zoals vogels kunt u te waarschuwen voor indringers, maar zijn niet eng. Veel honden zullen niet betrouwbaar iemand aanvallen die voedt of vecht ze indien zij zijn opgeleid, maar dat ze gevaarlijker te hebben rond kan maken.
 • Oefen regelmatig met welk wapen je kiest om dicht te houden door als je slaapt. Als u kiest voor een pistool, zorg ervoor dat je de ervaring om rechtdoor te schieten. Als u kiest voor pepperspray, weten dat sommige van de mist zal terug te blazen naar je en pijn. Je zou kunnen experimenteren met een extra container.
 • Overwegen te investeren in een vuurwapen, of een alternatieve wapen als uw land niet toestaat dat je een wapen te bezitten.
 • Bij gebruik van een vuurwapen, streven naar het midden van de borst van de dreiging van het afvuren van twee goed geplaatste rondes op dit gebied zal direct beëindigen vermogen van het hart te pompen en zal hem meestal meteen vermoorden. Als dit niet effectief is vuur een derde ronde om het gebied tussen de ogen van de indringer.

Waarschuwingen

 • Wees zeer voorzichtig als de indringer heeft een pistool of een type wapen.
 • Pretenderen niet om in slaap te zijn als je hem ziet u naderen - de indringer kan je schaden.
 • Wees niet bang om de politie te bellen - ze liever uw huis zoeken naar tekenen van een indringer in plaats van aanwijzingen voor een moordenaar. Zou je liever zijn gearresteerd of dood?
 • Weet dat het mogelijk is dat je wordt gedwongen tot ernstig verminken of zelfs doden van je tegenstander.
 • Ten aanzien van de laatste waarschuwing, als de indringer / inbreker heeft een mes of een pistool, nog voorzichtiger want een minuut je zou kunnen proberen om hem en het volgende moment dat je misschien minder vingers dan je had moeten vallen.
 • Waardoor ruis kan de indringer boos maken.
 • Vergeet niet dat wat houdt een inbreker kan dat je ook vangen binnen - als u werkt vanuit uw slaapkamer na het verwonden van een indringer, vergeet niet dat uw voordeur is het meest waarschijnlijk volledig gesloten (door u). Plan een geschikte vluchtweg in een worst case scenario.

Dingen die je nodig hebt

 • Een goede (werk) alarm, stevige sloten op alle ramen en deuren (met inbegrip van uw slaapkamer deur)
 • Een vuurwapen in goede staat (regelmatig reinigen), of een sterke bat / club. Wat je ook gebruikt, zorg ervoor dat je weet hoe je effectief te gebruiken.
 • Een telefoon, zodat u kunt de politie bellen.
 • Een vriend aan je zijde met uw gezin wanneer de beproeving voorbij is.