Wkanl

Hoe maak je een gebroken vriendschap vast

Vriendschappen worden gebouwd op vertrouwen. Menig vertrouwen wordt gedeeld tussen twee 'goede' vrienden, en zodra dat het vertrouwen is geschonden, dan verwachten de vriendschap om gebroken te worden. Het is moeilijk en soms onmogelijk om een ​​vriend te herstellen, en de meeste van de tijd, zal nooit hetzelfde. Maar als je werkt aan het proberen om mee te komen en dingen te repareren het kan uitdraaien op een betere situatie.

Stappen

Hoe maak je een gebroken vriendschap vast. Denk na over de situatie.
Hoe maak je een gebroken vriendschap vast. Denk na over de situatie.
 1. 1
  Denk na over de situatie. Waarom vecht je? Dit is een belangrijke eerste stap voor uw verontschuldiging zal lijken zinloos als je niet kunt uitleggen wat je te verontschuldigen voor, en kan leiden tot het maken van de strijd nog erger.
 2. 2
  Praat met hem / haar. Vertel hen hoe je je voelt over wat er gebeurd is. Vertel hen dat je wilt weer vrienden te zijn, en wijzen op bepaalde dingen die je mist over hen. Indien nodig laat je emoties door te huilen of knuffelen.
  • Zelfs onder de slechtste omstandigheden een eerlijk face to face gesprek kan zijn alles wat nodig is om een ​​band te herstellen.
 3. 3
  Het initiatief nemen. Worden geopend over willen om uw vriendschap op te lossen. Vrienden moeten niet spelen (mind) spelletjes met elkaar. Als je echt van deze persoon en willen dat ze je vriend te blijven, open zijn over je gevoelens jegens hen.
  • Zegt dat je bent. Je moet het maar zeggen, de persoon kunnen vertellen als je oprecht zal zijn of niet. Het is het beste woord om te gebruiken om je gevoelens uit te leggen. Laat het als een boodschap op hun antwoordapparaat als ze niet uw telefoongesprekken beantwoord.
  • Zelfs als je jezelf als een slachtoffer in de strijd, is het belangrijk om zich te verontschuldigen. Het is waarschijnlijk dat je vriend voelt op dezelfde manier, en het horen van je sorry zeggen helpt hen te laten weten dat het niet gaat om hun trots pijn doen als ze excuses aan u.
 4. 4
  Wees kalm en open voor wat je vriend zegt. Getting defensieve zal ertoe leiden dat uw vriend om hetzelfde te doen, die maakt het moeilijk voor de twee van u om dingen uit te werken.
 5. 5
  Maak een open discussie. Wanneer mogelijk, en als de andere vriend instemt, proberen om te gaan zitten voor een kopje koffie of iets met hen en praat dingen uit. Wacht dan minstens drie dagen om dit te doen omdat de persoon zal waarschijnlijk nog worden indien eerder verstoord. Het hangt echt wel van hoe intens de strijd was. Wanneer uw vriend spreekt, luister. Wees oprecht in wat je te zeggen hebt. Je vriend zal weten als u wordt onoprecht.
  • Spreek rustig en vanuit het hart. Laat ze de pijn die je voelt, en de eenzaamheid die u hebt doorstaan ​​sinds het uiteenvallen van de vriendschap te voelen.
  • Leg uit hoeveel je waarderen en missen hun vriendschap, en dat u zou willen hen te spreken in persoon.
  • Barst een grap. Vrienden houden van grappen. Grappen zijn leuk. Het leven moet leuk zijn. Het leven is niet een gehele partij zonder uw goede vriend daar. Wanneer de spanning begint te verlichten, en je krijgt informatie uit de weg, de stemming verlichten. Maar wees voorzichtig. Maak niet een grap verwijst naar de strijd.. ooit. Dit kan gezien worden als beledigend en als je niet de persoon serieus nemen.
 6. 6
  Stap in hun schoenen. Probeer om achterover te leunen en kijken naar een ander perspectief naast uw eigen. Dit is een situatie waarin men nodig heeft om kritisch na te denken. Het is niet eenvoudig om te proberen om andere mensen te begrijpen. Denk na over de recente gebeurtenissen die zijn gegaan in het leven van je vriend. Proberen om de reden dat je relatie kreeg om zo'n verhitte niveau te begrijpen. Een deel van het verkrijgen van inzicht in perspectief van een andere persoon kan inhouden spreken tot wederzijdse vrienden of familieleden van die persoon. Wees wel voorzichtig, want een wederzijdse vriend gevaarlijk om mee te praten kan zijn. Ze kan proberen om de situatie te manipuleren voor hun eigen voordeel, of dingen die je zegt per ongeluk raken verdraaid als ze terug naar de vriend je vecht met.
 7. 7
  Leren van wat er is gebeurd. Nooit spijt van, want in het leven dat je leren en te groeien sterker uit fouten die je hebt gemaakt en problemen die je hebt doorgemaakt.
 8. 8
  Laat hem / haar dat het je spijt. Dit gaat verder dan het gesprek dat de twee van u hebben. Ongeacht of zij ervoor kiezen om je te vergeven, toon je vriend die je niet wilt hem / haar te kwetsen, en dat je echt spijt van wat je gedaan hebt. Ga uit van uw manier om hun behoeften in de voorkant van je totdat je voelt dat de dingen zijn aan de beterende hand.
 9. 9
  Geleidelijk reparatie van uw vriendschap. Beginnen ze te praten meer en meer, ga niet voor de hele zaak in een keer.

Tips

 • Proberen om eerlijk te zijn met jezelf en je vriend.
 • Wees een goede luisteraar, zodra ze klaar zijn met wat ze volledig hebben gezegd, reageren en geef je gedachten.
 • Wees niet overijverige. Noem je vriend elke dag huilen over hoe je wilt om dingen te repareren, het maakt je kijkt behoeftige zal de vlam voor je vriend brandstof te blijven boos.
 • Wees zo rustig mogelijk en niet schreeuwen naar hen.
 • Als ze doorgaan met uw gevoelens te kwetsen of tonen u geen respect, lopen. Altijd onthouden, als ze je niet wilt, hoeft u ze niet nodig hebt. Er is altijd iemand die er nodig een goede vriend. Ook nooit zeggen dat je spijt over en weer. Er is altijd een grens.
 • Praat niet over de strijd aan derden, tenzij je vraagt ​​om hulp over hoe de vriendschap te herstellen. Roddel niet over je vriend in tussen de tijd dat je vecht en excuses.
 • Daden spreken luider dan woorden. Gewoon niet sorry te zeggen, laten zien in je acties die je spijt en wil je vriendschap terug.
 • Een face-to-face gesprek met de persoon heeft meer kans om hun aandacht te krijgen.
 • Vertel hen hoe waar jullie vriendschap is en hoeveel het voor je betekent.
 • Wanneer u te ontmoeten, omhelzen en zeggen 'het spijt me'. Wees eerlijk, en excuses voor uw gedachteloosheid. Vertel hen hoeveel jullie vriendschap betekende, en dat je hoopt dat je kunt het terug te krijgen.
 • Het is goed om te huilen en tonen emoties, het toont u zorg.
 • Duidelijk uitleggen van de problemen voor hen.
 • Niet wijzen op wat ze verkeerd hebben gedaan.
 • Stel een compromis voor wat er ook gebeurde.

Waarschuwingen

 • Denk niet dat omdat ze niet willen up nu maken, zullen ze nooit willen maken. Geef ze wat tijd!
 • Zorg ervoor dat u niet zal exploderen als ze iets dat zou kunnen verleiden om heel boos te zeggen. Als je begint schreeuwen tegen hen, kunt u eventueel verliest de kans om ooit zijn vrienden met hen opnieuw.
 • Niet zweven om hen heen als ze niet aanvaard je excuses. Als ze niet schelen, ze zijn niet goed genoeg om je vriend te zijn. Krijgen een aantal nieuwe vrienden, gewoon ontspannen.
 • Zorg ervoor dat je niet nog steeds boos op deze persoon.
 • Niet om te proberen hen te beïnvloeden om te voelen alsof ze niet wilden.
 • Heb herhaalde berichten niet laten op hun machines. Laat twee of drie, maar niet honderd. Dat zal ze denken dat je te aanhankelijk en ze zullen niet willen zijn om je heen.