Wkanl

Hoe om te gaan met een gebroken hart

Het is meestal zo dat alleen de tijd van een gebroken hart kan genezen. Echter, hoe we handelen, terwijl gebroken hart kan de hoeveelheid pijn beïnvloeden we voelen. De volgende tips zal werken aan het minimaliseren van de pijn en versnellen het genezingsproces.

Stappen

Hoe om te gaan met een gebroken hart. Ontdoen van dergelijke voorwerpen die je herinneren aan de persoon die je hart brak.
Hoe om te gaan met een gebroken hart. Ontdoen van dergelijke voorwerpen die je herinneren aan de persoon die je hart brak.
 1. 1
  Ontdoen van dergelijke voorwerpen die je herinneren aan de persoon die je hart brak. Terugkeren, verkopen, of gooi ze weg. Ontdoen van foto's, brieven, e-mails en andere dergelijke artikelen.
 2. 2
  Vermijd dat de persoon indien mogelijk. Probeer om bijeenkomsten met uw oude liefde te minimaliseren.
 3. 3
  Herken de redenen waarom je slecht voelen, denk aan manieren waarop een aantal van deze redenen kan worden geëlimineerd of vermeden.
 4. 4
  Herinneren waarom de romance eindigde. De relatie beëindigd omdat je beter verdient.
 5. 5
  Vergeet niet er zal vooruit zijn betere dagen.
 6. 6
  Breng meer tijd met je vrienden en familie.
 7. 7
  Als je dat niet doet training of oefening, beginnen dat te doen, omdat het helpt bij het ​​verminderen van stress en depressie. Oefening zal helpen bij het verbeteren zelfbeeld uw lichaam en.
 8. 8
  Neem een bad of douche wanneer het gevoel erg ongelukkig.
 9. 9
  Start een nieuwe hobby of tijdverdrijf. Het plezier van het vervullen van iets zal teller handelen om de gevoelens van verdriet.
 10. 10
  Bezig te houden.
 11. 11
  Vinden activiteiten te doen die je gelukkig maken. Blijf weg van trieste films en dergelijke.
 12. 12
  Luister naar muziek die adrenaline wordt haasten, niet luisteren naar langzaam, verdrietig of romantische liedjes.
 13. 13
  Nieuwe mensen ontmoeten, zou je iemand die je hart zal genezen vinden.

Tips

 • Herinner jezelf eraan hoe belangrijk je bent en groter iemand is die er te wachten.
 • Het is een goed idee om te huilen / wenen als je daar zin in heeft, kan huilen helpen met de spanning en stress van een breuk. Het is een natuurlijke emotionele release.
 • Altijd druk. Niet jezelf de tijd om na te denken over het hart breken.
 • Vermijd om alleen te zijn zo veel mogelijk.
 • Doe productieve dingen voor jezelf en de maatschappij, zal een beter zelfbeeld je een meer tevreden en gelukkig mens te maken.
 • Doe mee aan groepsactiviteiten, op die manier, als je voelt dat het denken over het liefdesverdriet, je partners zullen nog steeds lukt om je aandacht te grijpen en je stemming zal veranderen.
 • Je moet je realiseren dat ze je niet verdienen. Tot dan voel je je gebroken en depressief.
 • Het kan helpen om te wentelen ten minste een keer. Ga je gang en eet ijs, chocolade of zittend op de bank. Maar laat dit niet blijven hangen, anders zullen depressie kick inch Echter, helpt het in eerste instantie om na te denken.
 • Spelletjes spelen / sporten in je vrije tijd.
 • Al je vrienden vertellen dat je alle bewijzen van hem / haar te verwijderen, maar je kan het gewoon niet, want zodra je eindelijk doen dat het werkelijkheid wordt en het is eigenlijk voorbij.
 • Het belangrijkste ding om te denken bij het praten met iemand over de jongen / meisje die je hart gebroken is, 'waarom begrijp je niet?' Het kan weken, maanden zelfs. En je nog steeds merkt dat je huilend jezelf om elke nacht slapen, luisteren naar 'de song' en huilen in de kleren die hij / zij je gaf.
 • Leer van deze als meer van een vergissing. Gebruik het als een ervaring.
 • Hangen met vrienden en nooit verloochenen van jezelf te houden, maar geef het tijd. Wees geduldig met jezelf. Vergeet niet dat andere mensen van je houden.

Waarschuwingen

 • Als je een vent, het goed is om particulier huilen. Sommige mensen kunnen niet begrijpen waarom mensen huilen.
 • Probeer niet om een ​​nieuwe relatie op na een romance eindigt. Geef jezelf wat tijd.