Wkanl

Hoe je over een verbroken verloving

Om over een verbroken verloving is nooit gemakkelijk - je dromen, verwachtingen en toekomstige wensen zijn allemaal volledig stormde in een ogenblik. De bruids tijdschriften zitten, zou het pak of jurk zelfs opknoping in de kast, en de uitnodigingen blijven niet-verzonden... Dit artikel suggereert manieren waarop u kunt beginnen te ontstaan ​​van de schok en beginnen aan een nieuwe en andere toekomst voor jezelf te smeden na een verbroken verloving. In plaats van te zeggen "ik doe" tot het huwelijk, kunt u ervoor kiezen om te zeggen "ik doe" te aanvaarden de uitdaging om verder te gaan en vind uw voeten in de wereld weer.

Stappen

Hoe je over een verbroken verloving. Realiseer je dat het niet uitmaakt wat leidde tot dit evenement, blijft u een goede en waardige persoon.
Hoe je over een verbroken verloving. Realiseer je dat het niet uitmaakt wat leidde tot dit evenement, blijft u een goede en waardige persoon.
 1. 1
  Realiseer je dat het niet uitmaakt wat leidde tot dit evenement, blijft u een goede en waardige persoon. Om wat voor reden, is het een uitkomst dat heeft je gedwongen om een ​​andere toekomst te zien. En terwijl op dit moment is het moeilijk om een weg vooruit te zien, is er een, en waarschijnlijk het is er een die de juiste persoon mee te gaan als de tijd rijp is omvat. Begin niet te denken dat je nooit gaat om iemand te vinden "zo goed als hem / haar" weer. U zult, het lijkt gewoon niet zoals dat nu. En de verleiding weerstaan ​​om jezelf onwaardig in enig opzicht vinden. Het is een situatie van twee mensen die niet uit te werken in plaats van u als individu niet uit te werken.
 2. 2
  Verwijder herinneringen. Iets dat je doet denken aan je ex-verloofde nodig heeft om uw omgeving te verlaten. Dit is belangrijk, zodat u kunt gaan en los te laten. Dat betekent ofwel het weg te gooien (als je niet kan brengen jezelf om het terug) of het in een doos uit de weg. Dan iemand anders om voorwerpen van waarde en sentimenteel rente terug te keren naar je ex-verloofde als je niet kan zien zien hem of haar nu, dit is vriendelijker dan junking het. Wees de sterke ene.
 3. 3
  Laat uit uw emoties. Cry als het je past en misschien wentelen in je verdriet voor een paar dagen. Het is OK om rotte gevoel, dit is het leven-stormende spullen die je ervaart. Echter, stel jezelf een deadline om jezelf omhoog te trekken en maak je klaar om een ​​nieuw leven te maken voor jezelf. Elk einde heeft een nieuw begin, dat is de manier van leven, de wereld en het universum.
 4. 4
  Laat anderen weten. Nadat u een goede grip op jezelf, informeren iedereen die op de hoogte was van het huwelijk (indien het een datum was vastgesteld) dat men niet meer zal worden gehouden. Hoe eerder dit gebeurt, hoe beter, zodat vliegtickets kunnen worden ingewisseld, accommodaties geannuleerd en geschenken terug. Als u al gaven hebt, moet u ze terug te sturen prompt met een soort "dank u" bericht.
 5. 5
  Breng tijd door met mensen die om je geven. Gaan en tijd doorbrengen met vrienden en familie om je gedachten af ​​van uw verbroken verloving. Je moet rond mensen die steunen, liefde, en koester je nu. En je weet maar nooit, in tijden als deze, vaak vind je een persoon die is door net wat je doormaakt nu. Laat ze uit te reiken naar je, ze zullen goed advies te delen, maar ook als levend bewijs je door fijn te krijgen.
 6. 6
  Neem dat. Zelfs als u nog niet had geboekt een, het is echt een super idee om een ​​vriend te halen of zelfs alleen te doen en neem een ​​pauze ergens uit de buurt van uw woonplaats. Ga en doe iets anders, iets wilds, iets unieks. Het verschil zal je een hoop goed. En terwijl u weg bent, vergeet niet om te ontspannen en helemaal laten verwennen. Als u wilt dat de gouden armband en triple decker chocolade-ijs, is nu geen tijd voor het tegenhouden.
 7. 7
  Te leren en te groeien. Een engagement is gemaakt van twee mensen. Proberen om fouten te zien aan weerszijden is een situatie die wrok zal voeden en je tegenhouden. Je zou willen om hem of haar te zien als zijnde een fout, maar het is waarschijnlijker dat u beiden zag borden langs de weg, maar koos om te ploegen op los. Analyseer een beetje, maar niet over-analyseren. Accepteer dat u beiden zou anders hebben gedaan dingen, maar dat misschien is dit een teken dat het niet zou gaan om een match made ​​in heaven zijn en het is beter om nu te weten dan later. Wees dankbaar je de ervaring hebt gehad, wil de ander kant goed, en werken aan het verhuren van uw vergeving overschrijven verwijten uzelf of de andere partij.
 8. 8
  Geef hem (of haar) de verlovingsring terug. Als je er een hebt, dit is niet alleen eerlijk, maar verstandig. Je wilt niet vast te houden, en als je het te verkopen, kan je verrot voelt.

Tips

 • Kijk uit voor de rebound. Als je echt emotioneel kwetsbaar, sturen duidelijk van intieme relaties voor een tijdje totdat je sterker en je oordeel is niet langer vertroebeld.
 • Schaam u niet dat uw betrokkenheid is afgelopen. Het is een tijd van feest. Denk na over de resultaten als je deze persoon was getrouwd en later op de compatibiliteitsproblemen die worden veroorzaakt echtscheiding-waardig scheuringen?
 • Zorg goed voor jezelf, maar ook anderen overwegen. Om te stoppen met jezelf te wentelen te veel, krijg betrokken bij vrijwilligerswerk - u zult zien dat er veel mensen met ontberingen en de jouwe is, maar een. Hoewel een belangrijke tegenslag, een verbroken verloving is geen reden om op te geven het leven het leven aan uw beste vermogen.
 • Niet volledig uit te sluiten om weer bij elkaar. In sommige gevallen kan een verbroken verloving kan toestaan ​​dat een paar om te reflecteren op hun eigen blinde vlekken en zich ten goede te veranderen. Dan, als de gelegenheid zich voordoet, maar misschien zou het uit te werken voor hen om dingen te beginnen met een schone lei. Indien geen van de partijen bereid is om te veranderen, blijf weg van elkaar! Maar als je problemen zijn opgelost, geef het nog een keer... zorgvuldig natuurlijk. Een verbroken verloving kan een happy end.

Waarschuwingen

 • Als je het gevoel een gebrek aan belangstelling voor vrienden en familie, huilen voortdurend, en hebben moeite motiveren zelf, kunt u lijdt aan milde depressie en moet het advies van een therapeut te zoeken.