Wkanl

Hoe om de haargroei te stimuleren

Er is geen wonder manier om haargroei en alle producten die beweren dat liegen stimuleren. De enige manier om de haargroei te stimuleren is om het gezond wat ook betekent het houden van jezelf gezond te houden. Dit artikel zal zich richten op manieren om dat te doen op de lange termijn, en is gericht op lezers met een beperkte haargroei. Als u al een gezonde haardos en willen dat het sneller groeien, lezen Hoe maak je haar sneller groeien.

Stappen

Hoe om de haargroei te stimuleren. Drink veel water als uitgedroogd haar zal de groei vertragen en te breken.
Hoe om de haargroei te stimuleren. Drink veel water als uitgedroogd haar zal de groei vertragen en te breken.
 1. 1
  Drink veel water als uitgedroogd haar zal de groei vertragen en te breken. Probeer voor 8 kopjes per dag.
 2. 2
  Eet gezond, oefenen en krijg 8 uur slaap per nacht. Haar zal niet groeien als het denkt dat je in de problemen en zal stoppen met groeien om u energie te besparen. Vermijd diëten ook.
 3. 3
  Geef jezelf een wekelijkse hoofdhuidmassage. Gebruik olie, jojoba-of kokos of zelfs, olijfolie. Doe een paar druppels van de olie op de toppen van je vingers en masseer je wortels. Het toevoegen van niet meer dan een paar druppels op elk moment langzaam je wortels wrijf dan geef je haar een goede borstelen met een zwijnen haren borstel. Spoelen als je een vette of normaal haar. Als je droog haar proberen te laten de olie laten weken in een nacht, zal je haar dus gehydrateerd te worden de volgende ochtend! Vergeet niet om je haar te wikkelen in een zachte handdoek, zodat het niet kroeshaar krijgt OF vlekken op uw kussensloop
 4. 4
  Voordat je onder de douche (golven en krullen) of elke ochtend voor steil haar borstel je haar te concentreren op het verspreiden van natuurlijke olie rond om je haar gezond te houden. Wilde zwijnen haren borstels zijn het beste voor dit.
 5. 5
  Gebruik een diepe conditioner wekelijks. Wanneer u shampoo massage de wortels.
 6. 6
  Als u absoluut moet een verwarmde tool te gebruiken (krultang, stijltang) gebruik maken van een warmte-beschermer en sla föhnen.

Tips

 • Je haar groeit gemiddeld 6 centimeter per jaar en meer nog in warme temperaturen.
 • Gebruik een shampoo en een conditioner die vitamines zoals a, b, c en e heeft als ze zich voeden uw haar zodat het gezond zal groeien.
 • Ontvang regelmatig afwerking, zullen ze schoon uit gespleten haarpunten die trage groei.
 • Trimmen geen invloed haargroei, de groei gebeurt bij de wortels, de rest van het haar geen factor.

Dingen die je nodig hebt

 • Kokos-of jojobaolie
 • diepe conditioner
 • wilde zwijnen haren borstel
 • shampoo en conditioner met vitamines