Wkanl

Hoe te conditioner toepassen op uw haar

Veel conditioners jas van het oppervlak van de haarschacht. Wassen niet alleen wast vuil en stylingproduct opbouw maar ook conditioner coating. Daarom moeten dergelijke conditioners na het wassen worden toegepast. Zelfs diepe conditioners die het haar schachten dringen moeten periodiek opnieuw worden aangebracht als het milieu voortdurend draagt ​​op je haar en de conditioner fungeert als een beschermer. De techniek voor conditioner toepassing verschilt naargelang het soort conditioner die u gebruikt.

Stappen

Hoe te conditioner toepassen op uw haar. Begrijpen wanneer een na-shampoo conditioner gebruiken.
Hoe te conditioner toepassen op uw haar. Begrijpen wanneer een na-shampoo conditioner gebruiken.

Na shampoo conditioner

 1. 1
  Begrijpen wanneer een na-shampoo conditioner gebruiken. Dit soort conditioner is een aanbevolen onderdeel van uw normale haarverzorging routine. Het helpt bij het creëren zijdezachte, beheersbaar lokken. Het helpt ook houden haar gezond door het beschermen van je haar tegen milieu-invloeden. Deze wash out conditioner wordt aanbevolen voor alle haartypes.
 2. 2
  Knijp extra water uit je haar na je shampoo.
 3. 3
  Plaats de juiste hoeveelheid conditioner in de palm van de hand 1. Het juiste bedrag voor u hangt af van uw haar dikte en lengte. Als u niet zeker weet hoeveel je nodig hebt, te beginnen met een stip ter grootte van een dubbeltje op je hand en verhoging van het bedrag als nodig is om lichtjes vacht van uw haar. Sommige mensen zullen alleen maar een dubbeltje-size bedrag, terwijl anderen een flinke portie die het grootste deel van hun handpalm nodig.
 4. 4
  Leg je handen samen en wrijf ze een beetje om de conditioner te krijgen op beide handen.
 5. 5
  Begin bij de uiteinden van je haar en werk naar boven om de conditioner toe te passen. In zekere zin, je conditioner het tegenovergestelde van toepassing als jij shampoo. Voor heel lang haar, kunt u delen van het haar te verzamelen en trek de massa tot aan de achterkant van je hoofd, of het verzamelen van een losse knot en verspreid de conditioner door het haar.
 6. 6
  Laat los de uiteinden van je haar.
 7. 7
  Spoel je haar onder koud of lauw water totdat de slijmerigheid van het product is verdwenen. Je haar zal nog steeds zacht.

Leave-in conditioner

 1. 1
  Begrijpen de voordelen van een leave-in conditioner. Deze conditioner geeft glans en beheersbaarheid naar haar. Het is handig omdat je niet hoeft te wassen.
 2. 2
  Beginnen met droog of handdoekdroog haar. Aangezien u zal verlaten deze conditioner in je haar, zal u wilt beginnen met semi-droog haar. Natte haren zullen druipen en krijg je en alles om je heen nat. Droog haar niet zal absorberen de conditioner. Een shine serum is een soort reactie-in conditioner die kan worden toegepast op droog haar zoals het bedoeld is het bekleden van de haarschacht plaats van binnendringen.
 3. 3
  Plaats een kleine hoeveelheid serum op de palm van de hand 1. Hoe korter je haar is, hoe minder je zal moeten gebruiken. U moet trial and error gebruiken om te ontdekken wat de perfecte hoeveelheid van elk product is voor je haar lengte en het type. De meeste producten zullen een erwt bedrag aanbevelen voor halflang haar van gemiddelde dikte. U kunt altijd meer product aan je haar, dus beginnen met minder dan je denkt dat je nodig hebt. Als u te veel van toepassing vanaf het begin, kan de enige oplossing zijn om je haar te wassen. Je zult weten als je te veel als je haar blijkt te vettig en plat hebben gebruikt. De juiste hoeveelheid product zal laat je haar glad en glanzend.
 4. 4
  Verdeel de conditioner over beide handen door te wrijven ze samen. Dit zorgt voor een meer gelijkmatige verdeling van het product op uw haar tijdens het aanbrengen.
 5. 5
  Verzamel je haar in je handen bij de nek van je nek vergelijkbaar met als je het maken van een paardenstaart.
 6. 6
  Alternatieve technieken om conditioner toepassen op uw haar.
  • Run beide handen naar beneden de lengte van je haar uit je oren aan de uiteinden. Beginnen niet bij je hoofdhuid, als u wilt voorkomen dat de toepassing van de conditioner om je wortels. Oliën, een natuurlijke conditioner, worden gemaakt op de hoofdhuid en voldoende vacht de eerste paar centimeter van je haar.
  • Gebruik uw vingertoppen om conditioner te spreiden tussen delen van het haar.
  • Kantel je hoofd naar de zijkant waardoor je haar te hangen naast je en voer de flats van je handen naar beneden de lengte van je haar, 1 aan elke kant van je haar.
 7. 7
  Kam door je haar met een grove komen tot verdere uitbetaling van de conditioner.

Spray-on conditioner

 1. 1
  Bepaal of u een spray-on conditioner nodig. Een voordeel van de spray-on conditioner is dat je het zo nodig in de loop van een dag kunt toepassen. Dit soort conditioner kan ook worden toegepast op specifieke gebied zoals droge punten of verwarde gebied. Het is ideaal voor mensen met dun of fijn haar.
 2. 2
  Houd het flesje 7 tot 10 inch (17 tot 25 cm) uit je haar.
 3. 3
  Squirt een paar sprays rondom je haar of op een bepaald gebied.
 4. 4
  Kam je haar om de conditioner betalen.

Deep conditioner

 1. 1
  Leer wanneer een diepe conditioner gebruiken. Een diepe conditioner werkt op droog of beschadigd haar, het penetreren van de haar schachten en achterlating, gezonder, zachter haar. Deze voorbereidende behandeling is niet bedoeld voor dagelijks conditionering, maar eerder een keer per week en moet voorafgaand aan uw normale haren wassen routine worden gedaan.
 2. 2
  Bevochtig het haar mogelijk te maken voor een optimale absorptie conditioner.
 3. 3
  Vacht van uw haar met de conditioner.
 4. 4
  Warmte dingen als het merk van conditioner vraagt.
  • Bedek je haar met een badmuts of plastic wrap.
  • Föhnen of zitten onder een kap droger gedurende 15 minuten.
 5. 5
  Uitpakken je haar.
 6. 6
  Shampoo je haar naar aanleiding van uw typische dagelijkse shampoo regime.

Dingen die je nodig hebt

 • Conditioner
 • Douchemuts
 • Blazen droger