Wkanl

Hoe om contact te houden met vrienden

Als vrienden af ​​te stappen, het is moeilijk om met hen in contact te blijven. Je allebei druk met je gescheiden leven en hebben niet de tijd om bij te praten met elkaar hebben. Desalniettemin is het belangrijk in contact te komen met friends.Here te houden zijn enkele ideeën voor het in contact blijven met je toppen.

Stappen

Hoe om contact te houden met vrienden. Geschenken zenden in de mail!
Hoe om contact te houden met vrienden. Geschenken zenden in de mail!
 1. 1
  Bellen vaak. Gewoon pak de telefoon en bel wanneer je kunt - het hoeft niet om een ​​lang telefoongesprek zijn. Gewoon een snelle 5 minuten gesprek kan je ingehaald met je maatje, en hij of zij zal weten dat je aan hen denkt. Laat haar weten dat je wilt weten wat er aan de hand is met haar. Ze zijn waarschijnlijk geïnteresseerd om te horen over wat je aan, ook!
 2. 2
  Brieven schrijven. Het is leuk om post te krijgen, en soms brieven kan een geweldige manier om je vriend weten wat er aan de hand met je. Niet zeker waar te beginnen? Het is makkelijk! Vertel hen hoeveel je ze mist, en dan vertellen ze alles over wat er gaande is in je leven. Wees niet bang om saai... als ze precies weten wat omhoog is, zullen ze dichter bij je voelt. Sommige mensen vinden het moeilijk om brieven te schrijven - het is een stuk anders dan praten! Schrijf gewoon alsof je praat met je vriend. Gebruik zinnen die je zegt veel. Zeg je "als" vrij veel als, elke tweede woord? Dan gebruik dat als je aan het schrijven bent! Het is makkelijk als je eenmaal de slag te gaan. Eindig uw brief af met smiley gezichten, tekeningen, x en o's... wat geschikt lijkt.
 3. 3
  Kaarten sturen. Hallmark kaarten zijn gemakkelijk bereikbaar, en het is een niet-tijdrovende manier om je bud weet je denken over hen. Kies iets waarvan u denkt dat ze lachen, of een met oprechte gevoelens die uw vriendschap te beschrijven. Hallmark's lijn van musical kaarten - ze zingen als je ze opent! - Zijn zeker om een ​​glimlach te brengen. Dan gewoon je naam te ondertekenen, voeg een snelle boodschap, en stuur het uit!
 4. 4
  Geschenken zenden in de mail! Bakken, boeken, magneten, bladwijzers, sieraden, spelletjes, foto's en video's van u en uw familie en vrienden... alles kan! Soms zijn de kleinste dingen kan laten zien dat je de meeste zorg - net goedkope snuisterijen die laten zien dat je denkt van je vriend!
 5. 5
  E-mail of online chatten. Zorg ervoor dat u beide e-mailadressen, en je bent klaar! Zelfgemaakte brieven kan gemakkelijk verdwalen op de weg, krijgen gescheurd, of gewoon saai. E-mailen van uw vriendjes is een grote en handige manier om in contact te blijven met elkaar. Gebruik instant messengers zoals MSN of AIM in uw voordeel, door te praten met al je vriendjes in een keer! Wanneer het inschakelen van de computer, moet u uw in-box checken van updates!
 6. 6
  Gebruik skype. Met Skype kunt u videoconferentie met mensen die ver van je leven. Gewoon een camera voor uw computer!

Tips

 • Gebruik het internet om uw voordeel. Zorg ervoor dat u uw vriend schermnaam, Facebook-pagina, e-mailadres, enz. hebben
 • Plannen maken om elkaar te zien... als je weet dat je gaat al snel uit te hangen, zult u in contact blijven.
 • Wacht niet tot je vriend om de eerste stap te zetten... niet wachten tot ze je bellen of stuur je een brief! Wie weet hoe druk ze is... of als ze wacht op u! Verwacht niet dat haar naar de eerste stap te zetten... maak het uw verantwoordelijkheid.
 • Praat met je vriend zo veel mogelijk zorg ervoor dat je haar een kans om over haar leven te praten geven. Als u dat niet doet ze misschien het gevoel dat het allemaal over jou.

Waarschuwingen

 • Het is moeilijk om contact te houden, en er kunnen momenten zijn wanneer de dingen gewoon niet hetzelfde als het vroeger lijken. Als je kunt, regelen om te voldoen waar mogelijk. Het zal jullie vriendschap te vernieuwen.