Wkanl

Hoe maak je kast een tiener te organiseren

Het organiseren van een kast kan moeilijk zijn, vooral als het een tiener te zijn. Het hebben van een georganiseerde kast kunt u tijd besparen en breng je meer ruimte, want, terwijl je garderobe mogen groeien, je kast niet. Indien u wilt weten hoe u uw kast schoon te maken, lees dan verder.

Stappen

Hoe maak je kast een tiener te organiseren. Koop organisatoren om dingen zoals schoenen en zet in.
Hoe maak je kast een tiener te organiseren. Koop organisatoren om dingen zoals schoenen en zet in.
 1. 1
  Beoordeel de kleren. Maak drie stapels: houden, doneren en trash. Doe kleren die te klein zijn in de doneren stapel, en gooi het mottig truien die buiten zijn te repareren uit. Als je niet over eens of er iets moet gaan in het houden of te doneren stapel, nadenken over wat je zou moeten doen om het draagbaar te maken. Bijvoorbeeld, als een regenjas ontbreekt een knop, en je de bijpassende knop verloren, ga dan naar een ambachtelijke winkel en vervang alle knoppen.
 2. 2
  Koop organisatoren om dingen zoals schoenen en zet in Clear plastic boxen werken goed voor schoenen;. Of, als uw dochter is het type die schoenen en handtassen die "samen gaan," investeren in een set van opknoping trui planken en zet de bijpassende portemonnees heeft / schoenen samen op elke plank. Het draait allemaal om georganiseerd.
 3. 3
  Doe in een voor persoonlijke herinneringen of voorwerpen. Door de invoering van een paar items die je lachen, zal je hele dag en stemming helderder zijn! Daarnaast is er een klein aandenken kan inspiratie voor je outfit!
 4. 4
  Plak een wasmand in de kast. Als de wasmand in de badkamer op de hal, zijn die vieze kleren gewoon gaan ophopen op de slaapkamer vloer. Als je een groot gezin hebt, is het een goed idee om uw eigen wasmand te krijgen, en gewoon leeg je kleren in de wasmand familie zodra uw wasmand vol is.
 5. 5
  Hang je kleren. Als je echt wilt worden georganiseerd, kleurcode hen. Maak groene shirts in een sectie, paars in een andere, enz. Voor rokken, zijn er speciale hangers die op kan worden bevestigd aan de top, dat verkrijgbaar bij elke drogist zijn. Organiseer kleren door jeans, t-shirts, lange mouwen shirts, rokken en jurken. Als u woont in een gebied waar het klimaat verandert dramatisch met de seizoenen, organiseren kleding per seizoen, en op te slaan buiten het seizoen kleren in Space Bags onder het bed of in de garage. Een grote gezwollen parka in de zomer duurt slechts ruimte.
 6. 6
  Zet een schoen organisator aan de achterkant van de deur schoenen af te houden van de vloer. U kunt deze kopen bij een lokale Wal-Mart, Target, enz. Als u kastdeuren op sporen en kan dit niet doen, een multi-level schoenenrek op de vloer is handig voor het organiseren van schoenen die vaak worden gedragen. Plaats degenen die het vaakst gedragen op het hoogste niveau. Met de schoen organisator aan de achterkant van de deur, moet u de schoenen die je draagt ​​meestal op ooghoogte, zodat ze zijn het eerste wat je te zien zetten.
 7. 7
  Houd uw kast georganiseerd! Het kan frustrerend of storend mentaal een stapel kleren tot op de vloer van je kast te zien. Geloof me, als je eenmaal begint gevouwen of ze opknoping up, zult u het gevoel alsof je iets bereikt, je zult een goed gevoel! Maar als je een van de luie types, overweegt met een regel als je moet vouwen kleren. Bijvoorbeeld, als 5 kledingstukken op de grond moet je ze vouwen. Op hetzelfde moment, word je meer verantwoordelijk!

Tips

 • Als het eenmaal is georganiseerd, houd het georganiseerd!
 • Als je iemand kent die jonger is of kleiner dan u weet, kan je ze geven je oude kleren.
 • Als je kleren die je niet dragen vernieuwen hen. Neem een ​​schaar of kralen of andere stoffen om ze nieuwe creaties te maken! En het is een geweldige manier om kleren eruit zien alsof ze zijn gloednieuw.
 • Als u kleurrijke kleding proberen opknoping het in je kast maakt het voller koeler en kleurrijker niet saai.
 • Als u het soort persoon die niet graag veel schoon, pakken een ander deel van de kast dagelijks. Bijvoorbeeld: Dag 1:. Weg met kleding die ongewenste en te klein Dag 2: Get organisatoren Dag 3: Sorteer kleren, enz..
 • Zet een luchtverfrisser in de kast te houden het goed ruiken.
 • De meeste mensen adviseren gooien kleding of voorwerpen weg die je niet hebt gedragen in een jaar. Echter, moet tieners meer hard zijn in dat opzicht net zoveel kan niet passen in dezelfde kleding jaar na jaar. Daarom, als je niet hebt gedragen het item, of niet kan herinneren het dragen van het item in de afgelopen maanden, doneren.

Waarschuwingen

 • Verwijder altijd een kast nadat de kamer is schoon. Anders wordt de kast zal je kamer nog slordiger te maken, en het zal overweldigend.
 • Goedkope schoen organisatoren doen vallen en breken. Investeer in een goede kwaliteit schoen organisatoren, maar wat onderzoek doen, zodat u kunt zien welke winkel is het hebben van een verkoop of heeft de goedkoopste paar.
 • Als je een moeder of vader denken dat je gaat om uw tiener te verrassen met een mooie nette georganiseerde kast, verspil je tijd! Zullen ze waarschijnlijk zeggen: 'Waarom heb je in mijn kamer?! Alles was onder controle, ik wist waar al mijn kleren en schoenen waren! Waar zijn mijn schoenen?! Ga uit mijn kamer! " Met het oog voor een tiener om zich te organiseren en georganiseerd te blijven, het helpt als ze een inbreng in de organisatie strategie. (Het helpt ook als ze eigenlijk willen blijven> om hun kast georganiseerd, maar laten we niet hopen op de maan, zullen we?)

Dingen die je nodig hebt

 • Luchtverfrisser
 • Schoen organisator
 • Affiches, foto's en momentos
 • Planken
 • Hinderen
 • Stof, schaar, kralen, andere naai-producten
 • Elke organisatie die nodig
 • Goede helpende hand als een vriend of een ouder
 • Vrije dag om te besteden aan het schoonmaken
 • Energie (omdat sommige kasten kan behoorlijk overweldigend schoon te maken)