Wkanl

Hoe te modieus te zijn op een pool party

De zomer is de tijd voor feesten bij het zwembad! Nu, hoe doe je goed voor een pool party kijken? Volg deze stappen om een ​​het baden schoonheid in een mum van tijd zijn!

Stappen

Hoe te modieus te zijn op een pool party. Draag een leuke strandtas, strepen of stippen zijn best.
Hoe te modieus te zijn op een pool party. Draag een leuke strandtas, strepen of stippen zijn best.
 1. 1
  Draag een leuke strandtas, strepen of stippen zijn best.
 2. 2
  Zet op een bikini of badpak dat ziet er goed uit op je (er is geen schande in het dragen van een van beide type!)
 3. 3
  Hebben een funky strandlaken om op te liggen en maken het vrij groot, andere mensen zouden willen chatten en zitten op je handdoek!
 4. 4
  Bedekken met zomerse lagen. Probeer een leuke rok / wrap of korte broek over je swimsuit.You kan ook proberen een beetje bolero of touwtje boven over je badpak.
 5. 5
  Zet op sommige waterproof mascara als je wilt.
 6. 6
  Zorg ervoor dat je scheren voordat je gaat!
 7. 7
  Krijg zomerse beach hair door het stimuleren van natuurlijke golven. Neem een ​​douche, zetten wat haargel of haarlak, en kneed je hair.You kunt ook krullen crème.
 8. 8
  Accessorize! Probeer om losse sieraden te voorkomen, dat wel. Je wil het niet af te vallen... Probeer wat glitter haarspeldjes, oorbellen (studs! Je wilt niet dat ze gepakt op alles), en alle andere sieraden die je het niet erg om wet.Big armbanden zijn cool (maar ze konden vallen!)
 9. 9
  Heb een hete zonnebril! Proberen om een ​​aantal designer zonnebril dragen als je het geld hebt. Zo niet, er zijn een aantal goedkopere imitaties van het echte werk bij Walmart.Always krijgen grote, chunky degenen.
 10. 10
  Vergeet je zonnecrème! Probeer een spray op, ze gaan op gemakkelijker en geef je huid een mooie glans / glans Soms is een geurende zonnecrème als kokosnoot kan leuk zijn, en zal aangenaam verlichting van de reguliere geur zijn!.
 11. 11
  Draag een schattig paar flip-flops.
 12. 12
  Zorg ervoor dat alles (zwemkleding, zonnebril, handdoek, strandtas, nagellak, sieraden, en flip-flops zijn allemaal in heldere, zomerse en funky kleuren. Je zult een totaal strand babe!
 13. 13
  Er even uit en socialiseren!

Tips

 • U kunt nog steeds genieten van een koud drankje om gehydrateerd te blijven, hoor!
 • Als je een lichte huid en je denkt van looien, NIET DOEN! Gaan naar een zonnestudio zelfs een keer verhoogt uw kansen op het krijgen van huidkanker x2. Gebruik geen zonnebrandolie niet. Proberen om zonnebrandcrème op de meeste keren dat je het huis verlaat in de zomer (kijk voor een met een SPF factor van ongeveer 15 of meer). In plaats van het gevoel bummed dat je niet bruin, denken in plaats van hoe slim je bent het zijn in het maken van een verstandige keuze in het niet hebben om huidkanker te krijgen en hebben mollen afgesneden (geloof me, ik ben er geweest, en het is niet leuk).
 • Heldere, citrus kleuren zijn altijd geweldig voor de zomer.
 • Als u wilt parfum te dragen, kies bloemrijke of citrus geuren. Totally zomer!
 • Eten voordat u komt. U niet wilt eten in je tanden.