Wkanl

Hoe maak je een verontschuldiging brief aan een leraar te schrijven

Kinderen op school maken fouten de hele tijd. Maar soms, ze deed iets zo slecht dat ze nodig hebben om een ​​formele verontschuldiging aan te brengen in een leraar, opdrachtgever, of een andere autoriteit figuur. Hoewel het een hele uitdaging om iemands zonden belijden kan zijn, volwassenen begrijpen dat de jeugd niet de volledige controle over hun gedrag of het beste oordeel hebben, dus ze zijn zeer waarschijnlijk om vroegere fouten vergeven.

Stappen

Hoe maak je een verontschuldiging brief aan een leraar te schrijven. Overwegen om te beginnen met "Dear Mr. / Mevr. / Mevr. <laatste Naam van teacher>," echter, rechter zorgvuldig of een dergelijke formele aanpak noodzakelijk.
Hoe maak je een verontschuldiging brief aan een leraar te schrijven. Overwegen om te beginnen met "Dear Mr. / Mevr. / Mevr. <laatste Naam van teacher>," echter, rechter zorgvuldig of een dergelijke formele aanpak noodzakelijk.

Schrijven van uw eigen excuusbrief

 1. 1
  Overwegen om te beginnen met "Dear Mr. / Mevr. / Mevr. <laatste Naam van teacher>," echter, rechter zorgvuldig of een dergelijke formele aanpak noodzakelijk. Gewoon schrijven van de naam van uw leraar, gevolgd door een dubbele punt is adequaat respectvol.
 2. 2
  Begin met een 1-zin groet aan gemak in de brief. Je hoeft niet direct te springen in uw bekentenis - kon je een lijn of twee duren voor kort hen te bedanken voor hun toegewijde onderwijs, of de hoop dat hun dag werd goed gaat uitdrukken.
 3. 3
  Een samenvatting van uw fouten. Wanneer je merkt dat je hoeft te verontschuldigen voor een leraar, betekent dit dat er is al een uitsplitsing van de leerling-leraar respect. Wat heb je verkeerd gedaan, of wat heb je niet te doen? Beschrijf deze dingen in uw brief, en stellen dat u van plan om zich te verontschuldigen voor hen.
  • Als u de behoefte voelen om de grotere context uit te leggen aan uw perspectief te verduidelijken, ga je gang. Dit zou kunnen helpen de leerkracht inleven in uw perspectief van de situatie, maar houd in gedachten dat het niet per se je gedrag rechtvaardigt. Als je leraar heeft een perfect goed begrip van wat er gebeurd is, gewoon doorgaan naar wat je actie je verontschuldigen voor om het punt over te brengen.
 4. 4
  Direct verontschuldigen voor uw kwetsende actie. U moet expliciet de woorden "Het spijt me voor..." of "ik diep excuses voor..." om duidelijk te maken dat je toegeven je fouten en zoeken hun vergiffenis. Drukken dat uw acties waren te betreuren en dat je zal zorgen om dezelfde fout in de toekomst te voorkomen.
 5. 5
  Als u en uw leraar had een spuwde en u denkt dat deze deels te verwijten, voorzichtig uitdrukken dat in uw brief. Je moet alleen subtiel te noemen het gedrag van de leraar als het was zo offensief dat u ze nodig heeft om zich te verontschuldigen voor het. Zelfs zo, wil je niet om ze te beschuldigen van iets rechtstreeks of van schuld te geven. In plaats daarvan, moet je bank je oordeel van hun gedrag op het gebied van I-berichten - hoe je je voelde pijn doen, hoe je reageerde, hoe je het (mis) hun woorden, enz. geïnterpreteerd
  • Als voorbeeld, zou je in staat zijn om weg te komen met het schrijven: "Ik verontschuldig me voor mijn onbeleefd autoclaafwater onze meningsverschillen, maar ik hoop dat u begrijpt dat ik het gevoel beledigd door je vorige reactie van __________."
  • Vermelding van het gedrag van uw leraar kan onnodig zijn - zij zouden hebben gerealiseerd op hun eigen dat ze gedeeltelijk schuld heeft aan de situatie en het initiatief nemen om zich te verontschuldigen.
 6. 6
  Uitleggen hoe u uw gedrag of houding zal veranderen in een soortgelijke situatie te voorkomen in de toekomst. In het licht van de oorzaken van deze situatie in de eerste plaats, uitleggen hoe je soortgelijke omstandigheden weer kan voorkomen.
 7. 7
  Teken af met "oprecht" of "respectvol," en je naam.
 8. 8
  Vouw de brief zorgvuldig, plaats deze in een envelop, en zet het op het bureau van de leraar. Als een manier van professionaliteit, moet je leraar met u binnen een week bij de meeste. Als ze niet geven u een indicatie van uw verontschuldiging hebben ontvangen, vindt een tijd om ze persoonlijk te benaderen en te vragen of ze uw correspondentie hebben ontvangen. Wees bereid om de inhoud van uw brief mondeling toe te lichten, en om verder te praten uit de situatie. Als je leraar ontving de excuusbrief, maar is hun reactie op jou vertraagd, is het waarschijnlijk omdat de situatie niet is opgelost in hun gedachten en ze meer van je nodig hebt om je te vergeven.

Tips

 • Als je het aan je leerkracht vertelt hem / haar je zult het nooit meer doen en te verbeteren op het zo kunnen ze je vertrouwen en vergeven.
 • Het kan zijn dat uw trots te begraven wanneer je excuses. Tegelijkertijd, echter, de verontschuldiging profiteert u door het verbeteren van uw klassement met het onderwijzend personeel. Pride krijgt u niets, u goede relaties vaak onbetaalbaar geworden.
 • Zorg ervoor dat uw brief is niet te kort! maar niet te lang, hetzij.
 • Probeer aan te geven dat het niet jouw schuld, niet proberen om de schuld op iemand anders. Het toont verantwoordelijkheid en volwassenheid.
 • Als je moeite hebt met de verwoording van uw brief hebben, vragen een andere leraar voor hulp. Ze zullen weten wat er van je wordt verwacht, en meer dan blij om te helpen.
 • Zeg nooit "maar". Het klinkt alsof je probeert om iemand anders de schuld.

Waarschuwingen

 • Doe niets ongepast niet schrijven, kan je in ernstige problemen! Probeer niet te impliceren dat het hun schuld was, kan dit ook krijg je in de problemen!
 • Niet iets dat maakt de leraar een slecht gevoel toe te voegen. Zij zullen de brief niet ter harte nemen, en het meest waarschijnlijk, zal niet u vergeven. Ook kunt u proberen om uw brief uit het hart komen.
 • Zeg niet dat je moeder of vader maakte je dit te schrijven en haar werd geschreven door kracht, kan je in de problemen.
 • Gebruik geen vloekwoorden.