Wkanl

Hoe kunt u uw docenten te imponeren

Leraren. We allemaal denken van hen als de mensen die kunnen maken of breken uw rang - en je leven. Maar in werkelijkheid, we weten dat ze zijn gewone mensen, net als wij. Ze gaan slapen 's nachts, dromen over wat ze zagen op tv, wakker worden ook al zijn ze nog steeds uitgeput, en dan maak je klaar om naar school te gaan. Echter, sommige leraren hebben een aantal temperament problemen. Of je houdt van je leraar of haat je leraar, je nog steeds hoop om ze te imponeren. Het is altijd goed om te verblijven op de goede kant. Hier is hoe te zorgen dat ze niet eens je problemen...

Stappen

Hoe kunt u uw docenten te imponeren. Zorg ervoor dat u netjes.
Hoe kunt u uw docenten te imponeren. Zorg ervoor dat u netjes.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u netjes. Wassen en / of strijken alle kleren die je zal dragen naar school de volgende dag. Kleed uniek, en het belangrijkst, adequaat. Een laag uitgesneden tank of broek die naar beneden vallen op je knieën kan kijken cool om andere collega's, maar niet om je leraren. Denk na over wat je verder in het leven - indruk studenten of docenten indruk. Borstel je haar, je gezicht wassen en douche.
 2. 2
  Aankomen op school op tijd. Wees niet te laat, want in sommige scholen als je laat te vaak krijg je een detentie, of je krijgt zelfs afgesneden van de klas. Omdat het laat naar school shows onverantwoordelijkheid, dus doel voor zijn vroeg. Als je toevallig een late tijd, niet maken van excuses. Docenten kunnen zien door de daden - ze hebben te maken gehad met tardy kinderen geven excuses voor jaren.
 3. 3
  Maak een praatje met je leraar, omdat ze zijn ook mensen. Zeg maar een "Hallo, hoe was je weekend?" en praten een beetje over jezelf, ook. Leraren zullen een beetje vriendelijker zijn voor u als ze weten dat je niet gewoon proberen om een ​​goed cijfer te krijgen van hen. Houd de deur voor je leraar, en zeg hallo in de gangen als je ze passeren. Nooit badmouth je leraar in het openbaar, ongeacht hoeveel je ze een hekel. Je weet nooit wie ook kon zijn luisteren, en als de verkeerde persoon hoort, zal woord terug te gaan naar je leraar.
 4. 4
  Komen naar de klas voorbereid. Alles voorbereid zijn. Breng minstens twee potloden, twee pennen, een gum, markeerstift, post-it notes, losbladig papier, leerboeken, en bindmiddelen. Vergeet niet om alle andere specifieke dingen je leraar vraagt ​​u om elke dag te brengen, zoals een rekenmachine voor wiskunde of een liniaal voor de wetenschap te brengen. Je moet niet vergeten dit belangrijke feit, omdat je moet aantekeningen maken op wat de leerkracht zegt of verwijst naar dus zodra u notities maakt, kun je dingen beter te begrijpen en het stimuleert je ook om te studeren. Als je studeert, kun je aas testen en krijg een A de hele tijd en je leraar zal heel blij zijn.
 5. 5
  Zitten op wanneer het voor de klas mogelijk. Dit zal voorkomen dat u gek rond tijdens de les, en het helpt je beter dan wanneer je in de rug richten. Studies tonen aan dat het algemeen leraren hebben de neiging om de voorkeur van de kinderen die voorin zitten, want die kinderen hebben het niet te gek rond. recht en doe niet onderuit. Dit geeft je leraar de indruk dat u de zorg en zijn er om te leren. Als je het bord niet kan zien, overwegen een bril of contactlenzen.
 6. 6
  Het verbeteren van uw aanwezigheid. Alleen mis klasse als je echt nodig hebt om (dwz chronisch ziek, hoge koorts, een operatie, familiekwesties... enz.). Ga uit van uw manier om je leraar te vertellen van te voren en leg uit waarom je niet kon maken. Verkrijg de klas aantekeningen, opdrachten en huiswerk van vrienden in de klas en maken al het werk. Vergeet niet om alles wat je hebt gedaan om je leraren als je terug zien.
 7. 7
  Aandacht besteden in de klas. Terwijl de leraar aan het praten is, maak oogcontact, kijk naar het bord, en aantekeningen maken - zelfs als je leraar je om niet te vragen. Markeren, onderstrepen of cirkel iets je leraar spanningen of herhalingen in uw notities. Ruim alle afleidingen. Zet uw mobiele telefoon uit, geen aantekeningen voorbij, luister niet naar je iPod, of praten met mensen in uw buurt wanneer de leerkracht aan het praten is. Als dit moeilijk voor je is, kan het helpen als je zitten uit de buurt van je vrienden.
 8. 8
  Deelnemen. Stel vragen en opmerkingen te maken over wat je leraar het over heeft. Doel om minstens drie keer per klas per dag deelnemen. Niet domineren een klasgesprek - leraren zijn niet op zoek naar aandacht varkens. Ze willen dat iedereen kan deelnemen. Wees niet bang om te vragen of de leerkracht om te stoppen en gaan over een onderwerp weer. De meeste leraren zullen je respect voor de toelating van dat je niet alles begreep.
 9. 9
  Blijven na de les om hulp te krijgen. Dit is vooral handig om te doen in de dagen voor een grote test of examen. Als je het gevoel erg in de war tijdens de les dan besteden minstens een half uur na school om pop in je klas en vraag om een ​​samenvatting en toelichting op wat er eerder in de klas besproken. Vergeet niet te vragen van tevoren als je kunt blijven na, want je leraar kan nodig zijn om ergens te gaan direct na school / klas.
 10. 10
  Doe je. Huiswerk kan een groot stuk van uw klas te zijn, en een grote opdracht kan verhogen of verlagen van uw eindcijfer voor de klas. Beheer uw tijd en doe je huiswerk zo vroeg mogelijk. Als je ooit toevallig vergeten om je huiswerk te doen, doe het dan, en draai het in zo snel mogelijk. Zelfs als je geen punten voor het draaien van het eind krijgen, zal u hebben opgedaan een zekere mate van respect van je leraar, en je weet het materiaal een beetje beter.
 11. 11
  Help je leraar met de gemeenschap diensten zoals het repareren van de bureaus of zetten de boeken in orde.
 12. 12
  Wees aardig voor de andere leerlingen. Als ze iets niet begrijpt en je doet, verklaren na de les. Niet plukken op mensen. Laat je niet bedoelt. Helpen nieuwe kinderen vinden hun weg naar de klas. Omdat het een aardig persoon helpt uw ​​reputatie bij iedereen, niet alleen leraren.
 13. 13
  Zorg ervoor dat u deelneemt aan extra activiteiten, zoals sport, muziek en drama.
 14. 14
  Toon je leraren hoeveel u hen waardeert. U kunt proberen hen een klein cadeautje of schrijven ze een bedankbriefje.

Sample dank u notities


Tips

 • Weet leraren hoe oud ze zijn niet vragen. Het wordt beschouwd als onbeleefd.
 • Pakken ze in de zalen. Vraag hen hoe ze zijn of gewoon hallo zeggen. Altijd beleefd zijn.
 • Vragen om te helpen met klasse werk zoals flauwvallen papers, het verzamelen van documenten, enz. Dit maakt de leraren denkt dat je een nuttig student en kan zelfs krijg je extra punten.
 • Probeer ze te benaderen met een goede houding en zorg ervoor dat u niet het maken van slechte indrukken.
 • Als een aspect van uw klas of een bepaalde figuur je leert over lijkt te interesseren, onderzoek hen. Als een figuur of onderwerp is vooral interessant en spannend om je leraar moet je echt doen wat extra onderzoek op hen. U kunt wederzijdse belangen te hebben met je docenten. Alleen maar omdat ze in een gezaghebbende positie betekent niet dat je niet kan dezelfde interesses. Bespreek deze onderwerpen met je docent. Ze zullen waarderen uw interesses en geniet van de bespreking van onderwerpen die ze gepassioneerd zijn om een ​​ontvankelijk publiek.
 • Als je leraar is iets te doen, te bieden om te helpen. Het kan gewoon je student van de maand!
 • Leer meer over je leraar van andere studenten die al de leraar hebben gehad. Op deze manier kun je weten specifieke voor-en afkeuren van de leraar.
 • Wanneer docenten indeling u voor aanwezigheid en participatie, zullen ze een duidelijker beeld van uw aanwezigheid in de klas, omdat je op dezelfde zitplaats hele semester of jaar zal zijn geweest.
 • Niet alleen zitten in de rug en kijk clueless. Als je doet je werk en het draaien in de opdrachten op tijd je bent halverwege.
 • Ze lachen! Zelfs als ze lijken vast te zitten op, erachter te komen wat maakt ze aan het lachen. zeg altijd een nieuwe grap elke keer. * Vergeet niet dat als je probeert te begrijpen en respecteren uw leraar, zullen ze respecteren en proberen te begrijpen. '"Niet misdragen in hun periode en geen slechte dingen over elke leraar niet zeggen dat de leraar.
 • Als u problemen ondervindt of nodig hebt om je kwaliteit op te voeren moet je stoppen door tijdens hun vrije tijd of na school toen er tijd om te praten. Een afspraak als u of vragen om een ​​pass naar tijdens de lunch of een studieperiode terug te komen. Vragen of er extra krediet je zou kunnen doen of discussiëren over de gebieden die u niet duidelijk over bent. Zij zullen uw interesse waarderen in goed te doen (je leert goed is hun kunst en ambacht).
 • Praat met je leraar met volwassen woordenschat.
 • Als je een keuze in de zaak, zitten in hetzelfde gebied elke dag.
 • Wees voorzichtig wanneer je omgaat met degenen die slechte cijfers. Hun invloed kan ertoe leiden dat je cijfers dalen gestaag.
 • Probeer het over wetenschap of sociale studies buiten de klas. Het zou ze te imponeren.

Waarschuwingen

 • Als andere kinderen denken dat je een 'teacher's pet' of etc, who cares? Die om hen geeft? Niet zet je hoede, jij bent degene die de leraar zal willen en je zult slagen in het leven. Niet die mensen die zijn onbeschoft en verwaand.
 • Wanneer het helpen van de leraar in je eigen tijd, krijgt een van je beste vrienden om u te helpen. Dit voorkomt ongemakkelijke stiltes. Maar zorg ervoor dat niet aan iedereen vertellen omdat dan een heleboel andere mensen willen ook helpen en zal in de weg van de leraar-leerling bonding krijgt.
 • Wees bereid om een ​​te noemen "huisdier van de leraar," "opzuigen", "goody-two-shoes," of "weten het allemaal." Als u een naam worden genoemd, gewoon proberen te negeren.
 • Niet met andere studenten praten tijdens een lezing. Altijd luisteren naar de lezing zorgvuldig, want het maakt een goede indruk op leraren.

Dingen die je nodig hebt

 • Klasse Supplies (Pennen, potloden, notebooks, etc.)
 • Leerboeken.
 • Een boek om te lezen als je vroeg klaar.