Wkanl

Hoe maak je een relatie te redden

Als je het zinkende gevoel dat je relatie is op de rotsen, dan is het tijd om na te denken over je relatie en proberen om het op te slaan - als het de moeite waard. Als u wilt weten hoe u uw relatie te redden, moet je opnieuw te onderzoeken uw relatie en beginnen om al uw problemen op te lossen om het beste van uw vaardigheden. Als u wilt weten hoe u uw relatie te redden, als volgt te werk.

Stappen

Hoe maak je een relatie te redden. Denk na over wat er mis ging.
Hoe maak je een relatie te redden. Denk na over wat er mis ging.

Reflecteren

 1. 1
  Denk na over wat er mis ging. Neem de tijd om te gaan voor een wandeling of schrijven in je dagboek te denken over wat er mis ging in de relatie. Voordat u begint over te praten met je partner, moet je de tijd nemen om echt na te denken over de spanwijdte van je relatie, hoe de dingen zijn veranderd, en wat is de relatie in gevaar brengen.
  • Dit kan eenvoudig. Er kan een belangrijke reden zijn: misschien u of uw geliefde ontrouw was, en dat de dynamiek van de relatie veranderde. Misschien is je vriendje is zo depressief geweest aangezien hij zijn baan dat hij niet kan geven u de genegenheid je nodig hebt verloren.
  • Vaker, kan er een reden dat je kunt aanwijzen, maar een reeks van redenen waarom de dingen zijn niet uit te werken niet. Een heleboel kleine dingen kunnen beginnen te kloppen - bijvoorbeeld, misschien is hij te veel tijd met zijn vrienden, of je nooit tijd maken voor elkaar, en je bent zowel de nadruk op het werk.
  • Misschien bent u steeds onverenigbaar. Er is een kans dat je bij elkaar geweest voor zo lang dat je bent geworden verschillende mensen in de loop van de relatie.
  • Er zou een gebrek aan affectie of passie. Misschien u en uw significante andere gewoon niet zo enthousiast over elkaar niet meer.
 2. 2
  Heeft u een eerlijk gesprek met uw significante andere. Als je eenmaal wat tijd om na te denken over je relatie hebt gehad, is het tijd om te gaan zitten met uw significante andere om de loop van je relatie te bespreken. Het is waarschijnlijk dat dit een probleem voor heel wat tijd is geweest, zodat hij of zij mag niet van wacht worden gegooid. In elk geval moet je de juiste plaats en tijd om het openen van een discussie over je relatie te vinden.
  • Begin met het verhuren van uw significante andere praten. Laat hem zeggen wat hij verkeerd denkt ging of er fout gaat, en bespreken of u akkoord gaat.
  • Methodisch. Al zal het pijn doen, praten over al de dingen die fout zijn gegaan.
 3. 3
  Beslis of je relatie is een reparatie. Veel relaties eindigen voor een goede reden, en het is tijd voor u om te beslissen of je nog wilt de relatie op te lossen voordat je vooruit. Misschien heb je echt houdt van en over elkaar en willen dingen te verbeteren - of misschien is er teveel water onder de brug om de situatie te herstellen.
  • Als ontrouw van een persoon is de oorzaak, praten over de vraag of de andere persoon echt wel overheen. Hoewel veel mensen kunnen een bedrieger vergeven, kan vele anderen nooit overheen komen.
  • Bepaal of u ziet een toekomst met elkaar. Als je denkt aan de toekomst, is uw significante andere in het? Als je niet kan elkaar samen te zien op de lange termijn, dan is het misschien tijd om de weg op.
  • Bepaal of u kunt werken via een externe omstandigheid. Misschien bent u ongelukkig omdat een van jullie is herstellende van een sterfgeval in de familie, een verlies van baan, of het ongeluk van het leven in een nieuwe en onvriendelijke plek. Zien of dit zal altijd een belangrijke valkuil van je relatie of als u kunt werken doorheen.
  • Beslissen of je twee echt houdt van en over elkaar. Als je nog steeds vol liefde en genegenheid en willen dingen te laten werken, dan is het tijd om te beginnen met het maken van een plan.
 4. 4
  Maak een game plan samen. Het is belangrijk dat dit een twee persoon proces, en dat zowel u en uw significante andere zijn toegewijd aan het maken van de relatie afgelopen. Zodra u hebt beiden besloten dat u wilt om de relatie te redden, dan moet je beginnen met het maken van een plan voor het verplaatsen vooruit. Wat je hebt gedaan is duidelijk niet werkt, dus het is tijd om een ​​nieuwe manier om je relatie gedijen vinden.
  • Beslissen of u wilt een relatie counselor zien. Dit is een geweldige manier om een ​​objectief perspectief hebben over hoe om dingen te verbeteren.
  • Bepaal hoe je geweest om te pakken wat het ook is, dat is de kern van het probleem in de relatie.
  • Maak tijd voor het werken aan de relatie. Plug "paar keer" in uw drukke schema en zorg ervoor om zich aan uw routine.

Overbruggen van de communicatiekloof

 1. 1
  Leren om weer open te stellen. Veel relaties mislukken omdat koppels gewoon stoppen met het delen van hun gedachten en de details van hun dagelijks leven met elkaar. Op een dag, mag u beslist niet om je vriendin te vertellen over iets dat mis ging op het kantoor, en de volgende, kan je het gevoel dat je niets meer om over te praten.
  • Wees eerlijk. Leer je angsten, angsten en onzekerheden weer delen met je geliefde. Maar vergeet niet om de positieve dingen te delen in je leven, ook. Als je echt enthousiast over een nieuwe carrièrestap of een nieuwe vriendschap, niet stil te houden.
  • Deel ook de kleinere details van uw dag. Laat langzaam je geliefde terug in door te praten over wat je hebt gedaan die dag, hoe je werkweek ging, of wat er aan de hand met je vrienden.
  • Maak tijd voor openstelling. Je moet de tijd om elke dag open te hebben, of het nu tijdens het diner, voor het slapen gaan, of zelfs tijdens een lange wandeling in het midden van de dag.
 2. 2
  Werk aan compromitteren. Veel relaties mislukken omdat beide mensen hebben het gevoel dat het beter gelijk te hebben dan om gelukkig te zijn. Maar als je wilt je relatie te redden, moet je om te werken aan het bereiken van een gemeenschappelijke grond met uw significante andere en grote beslissingen te bespreken op een manier die zowel mensen rekening houdt.
  • Maak grote beslissingen samen. Als je dingen wilt laten werken, niet ooit een grote beslissing te maken, zonder het nemen van uw geliefde in aanmerking.
  • Heb een rationele discussie voordat een grote beslissing. Ga zitten en bespreek uw standpunten, zelfs het maken van lijsten van uw redenen om te willen om een ​​bepaalde beslissing te nemen. Leren te balanceren uw wensen, en kijk of je een manier die jullie beiden gelukkig maakt kunt vinden. Als uw geliefde zijn zin krijgt, begrijpen waarom de beslissing is belangrijk voor hem.
  • Zorg ervoor dat zowel de mensen weten hoe om compromissen te sluiten. Heeft de persoon die altijd geeft in zijn, en niet de persoon die altijd zijn zin krijgt, ofwel niet.
 3. 3
  Stoppen met vechten. Veel relaties uit elkaar vallen omdat de koppels spenderen het grootste deel van hun tijd samen ruzie over alles, van welk merk tandpasta te gebruiken om hoe ze tijd kunnen maken voor elkaar. Als u wilt dat dingen werken, je moet leren om te stoppen met vechten over alles, en om meningsverschillen met evenwicht te behandelen.
  • Niet schreeuwen. Stemverheffing zal nooit iets bereiken, behalve het maken van de andere persoon boos.
  • Leren om rustig en langzaam te spreken. Je zult beter in staat om uw gedachten te communiceren als je overhaast het niet.
  • Leren luisteren. Een deel van de reden waarom mensen schreeuwen is omdat ze het gevoel dat hun kant van het verhaal niet wordt gehoord. Om de beurt spreken en uiten van uw zorgen in plaats van te praten tegelijk.
  • Niet plukken gevechten. Heb gevechten niet halen alleen maar omdat je boos over iets anders te voelen. Dit zal alleen maar erger.
 4. 4
  Wees niet passief-agressief. Als iets wat je echt dwars zit, zeg het dan in plaats van dit alles houden inch Als u niet vertellen wat er mis is, dan zul je het alleen maar erger door rokend, blijven zwijgen, en het nemen van uw woede op uw significante andere zonder hem te weten waarom. Hoewel het verleidelijk is om stilletjes rook kan zijn omdat het makkelijker is dan het hebben van een gesprek, zal het er allemaal niet makkelijker voor je te maken.
  • Als u denkt dat uw significante andere is passief-agressief, vraag hem wat er mis is. Worden open over, en hopelijk zal hij je vertellen wat hij voelt.
  • Heb je gevoelens niet schrijven in een notitie of een e-mail - dit is ook passief-agressief en vermijdt echte communicatie.

Opnieuw aansluiten

 1. 1
  Zoek een nieuwe interesse om samen na te streven. U nodig heeft om uw oude relatie voelen fris, en een manier om het te doen is om iets compleet nieuws te vinden dat u en uw significante andere samen kunnen doen, zodat je het gevoel alsof je langzaam kruipen uit je relatie sleur.
  • U kunt zelfs gewoon vinden van een nieuwe tv-show over te obsederen, al is het een kleine stap, kijken het elke week zal je iets om naar uit te geven, en je kunt knuffelen terwijl u toekijkt.
  • Zoek een nieuwe hobby om samen te doen. Neem een ​​dans, schilderen, of zelfs een karate klasse, en plezier te hebben het verbeteren van uw vaardigheden elkaar elke week.
  • Als je het intelligent typen, start je eigen boekenclub. Lees een boek per maand en ontmoet tijdens het diner om het te bespreken.
  • Elkaar te krijgen fysieke. Ga naar de sportschool, wandelen, of neem wandelingen samen om uw bloed pompen als u opnieuw verbinding maakt.
 2. 2
  Maak tijd voor romantiek. Plug "date night" in uw schema, en zorg ervoor dat je beide zien er leuk uit, ruikt lekker, en een goed gevoel voor je samen uiteengezet. Je moet iets nieuws elke week proberen op je date avonden, en maak tijd om te knuffelen en elkaar laten weten hoeveel u voor elkaar betekenen. Ongeacht hoe druk je bent, moet u altijd de tijd om die vonk terug in uw slinkende vlam.
  • Schrijf elkaars zoete noten vertellen elkaar hoe je je voelt minstens een keer per week. Laat ze op onverwachte locaties.
  • Een deel van het maken van tijd voor romantiek betekent het zetten van de passie terug in vrijen - een inspanning leveren om de liefde vaker te maken, om nieuwe dingen te proberen, en om te vrijen omdat je echt wilt, niet omdat je moet het controleren van je aan- do lijst.
 3. 3
  Op reis gaan. Hoewel een vakantie is niet een goede oplossing op lange termijn voor elke relatie, kan het een geweldige manier om een ​​nieuw perspectief op je liefde te krijgen, om je passie te vinden in een nieuwe omgeving, en alleen maar om eruit te komen van uw eigen hoofd zijn. Gaan op de reis die je heb willen een eeuwigheid te duren, of gewoon even snel een weekend lang uitje naar je hoofd leeg te maken.
  • Probeer een compleet exotische locatie. De meer uit je comfort zone je voelt, hoe meer je op elkaar vertrouwen.
  • Als je een lange vakantie te nemen, kunt u opnieuw verbinding gewoon door te gaan zitten en de planning van alle leuke dingen die je doet als je er bent.
 4. 4
  Doe iets dat je graag samen doen. Hoewel smaken kunnen veranderen, moet u de tijd om iets wat je gebruikt om de liefde samen doen, ongeacht hoe dom het ook is te doen. Als u gebruikt om koken Chinees eten bij elkaar houden, probeer het opnieuw. Als u een keer had getraind voor een halve marathon, maar zijn nu al te voelen uit vorm, committeren aan de uitdaging.
  • Misschien heb je gewoon graag naar uw favoriete bar een keer per week naar een pitcher bier splitsen en een spelletje pool spelen. Wat het ook is, probeer het opnieuw om te zien hoe het voelt.
 5. 5
  Neem een trip down memory lane. Neem de tijd om te kijken door oude foto's, praten over oude herinneringen, of zelfs lachen om de gekke mensen die je gebruikt om te weten. Als u een favoriete band die je niet hebt gehoord in de zoveel tijd, speel je favoriete nummers. Kijk of je plezier kunt hebben quizzen elkaar op de willekeurige herinneringen jullie beiden gedeeld.
  • Gaan door een oude doos van herinneringen en praten over al het plezier dat je gebruikt te hebben.
  • Lees oude e-mails die u heeft gebruikt om elkaar te sturen wanneer u meer gepassioneerd waren gevoel.
  • Als je echt het gevoel nostalgisch, neem een ​​reis naar de plaats waar je voor het eerst ontmoette, of bezoek een aantal van uw oude trefpunten. Dit zal zorgen dat u zich sentimenteel over je oude liefde.
 6. 6
  Start iets nieuws. Going down memory lane en het doen van al de dingen die je graag doet kan je helpen opnieuw, maar op het einde, kun je niet gewoon gebruik maken van het verleden en moeten werken aan het maken van een nieuwe toekomst samen. Visualiseer de mensen die je wilt zijn, zowel individueel als samen, en werken aan het opbouwen van een nieuwe relatie die is gebaseerd op al de oude dingen die werk deed terwijl de aanpak van de dingen die mislukte.

Tips

 • Vaak is de beste manier om problemen op te lossen is niet verbaliseren, maar gewoon doen wat je weet dat zal helpen. Dat is, niet benaderen je partner en zeggen "We hebben problemen, laten we bespreken en sorteren het uit." Gewoon een inspanning eerste vanzelf zo. Mensen voelen zich vaak meer overstuur toen ze aan het feit dat de twee van jullie hebben al problemen geconfronteerd.
 • Het tonen van genegenheid en liefde helpt alleen.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat zowel de mensen echt zijn toegewijd aan dit proces. Als slechts een persoon werkelijk is gepleegd, dan zal hij uiteindelijk krijgt nog meer gekwetst en teleurgesteld.