Wkanl

Hoe maak je een hippie als een tiener te zijn

Je bent te jong om een ​​VW bus rijden. Te jong om alleen te reizen naar het lijden naties. Wat kan je doen als een tiener? Ik zal je laten zien! Opzoeken van de in dit artikel genoemde voordat u ze oordelen kwesties.

Stappen

Hoe maak je een hippie als een tiener te zijn. Verwerven juiste kleding.
Hoe maak je een hippie als een tiener te zijn. Verwerven juiste kleding.
 1. 1
  Verwerven juiste kleding. Je moet zelf minimaal 3 artikelen van gebatikte kleding, 5 band shirts, 1 paar bell bottoms, en als je een meisje bent, 3 lange, vloeiende rokken. Toch is dit slechts een suggestie en je kan aankleden zoals jij dat wilt. U kunt deze beursgenoteerde kleding vinden tegen een vintage of gebruikte kleding op te slaan. Probeer lokale winkels! Ook niet alleen zwart dragen (je kunt dragen zwart als je in het), wees niet bang om kleuren te dragen! Express Yourself! In principe wordt een hippie je nodig hebt om de look te verwerven. Niemand zal weten dat je een hippie als je niet kleden als een! We moeten allemaal willen natuurlijk en mooi uitzien! Teen schoenen zijn een goede optie als alternatief voor sandalen of blote voeten.
 2. 2
  Denk aan je haar. Zowel meisjes als jongens moeten hun haar laten groeien zo lang mogelijk. Meisjes kunnen een korte 'pixie' kapsel te krijgen, want het is uit de conventie. Wassen van je haar is goed, maar gebruik een natuurlijke shampoo. Sommige meisjes vinden lang haar op jongens bruto, maar sommige anderen vinden dat lang, schoon haar op jongens is een chick magneet! Ook voor jongens, een baard laten groeien als je eenmaal oud genoeg bent. Bij voorkeur zo lang als je haar. Helaas zijn sommige middelbare scholen niet toestaan ​​gezichtshaar, maar scholen meestal niet opmerken als je 3-6 dagen oude stoppelbaard.
 3. 3
  Opkomen voor dieren. Ga vegetarisch, of beter nog, veganistisch! Protesteren om het dragen van bont en leder en nooit jagen. Doneer geld aan goede doelen, zoals het Fonds voor Dieren. Dieren worden vreselijk behandeld en wij hen moeten redden.
 4. 4
  Kom op voor het milieu. is een must. Organiseer een recycling programma op uw school. Moedig je ouders om tl-lampen te kopen. Eet biologisch voedsel. Protesteren om ontbossing en opwarming van de aarde. Je moet ook doen wat outdoor activiteiten zoals wandelen of bergbeklimmen in het milieu waarderen.
 5. 5
  Luister naar hippie bands. Dat omvat, maar is niet beperkt tot, The Beatles, Canned Heat, Rolling Stones, Phish, Led Zeppelin, The Who, Bob Dylan * (heel belangrijk), Joan Baez, de Grateful Dead, The Black Angels, The Mamas and Papas de, Edward Sharpe en de Magnetic Zeros *, Jefferson Airplane, Country Joe McDonald, Crosby, Stills, Nash en Young *, Jimi Hendrix, Carole King, Bob Marley, Phil Ochs, Janis Joplin, Cream, Hot Tuna, The Doors, The Yardbirds, Eric Clapton, The Allman Brothers Band, Hawkwind, Emerson, Lake & Palmer, The Eagles, Arlo Guthrie, The Band, van der Graaf generatoren, Camel, Verkeer, etc. Joni Mitchell is ook goed, vooral haar albums Ladies of the Canyon en Blauw. * = Nog steeds rond en het schommelen van vandaag!
 6. 6
  Hou niet van je land, hou je wereld, en haat uw regering. Ze bundelen honderden miljarden dollars in een bloedige oorlog! Is dit recht? NO!
 7. 7
  Kies uw mening over drugs. In de jaren 1960, waren drugs een groot deel van de hippiecultuur. Je hoeft niet letterlijk te zeggen, "Ik zal / zullen geen drugs voor mijn hele leven." nu, maar omdat drugs worden geassocieerd met hippies in het algemeen, moet je kiezen op dat moment of je wel of niet willen doen. Je hoeft niet aan drugs doen om vrij-spirited, denk maar diep, lees veel boeken die verschillende filosofieën en ideeën (Hermann Hesse's boeken waren een favoriet met 60 hippies) te geven en te praten met diverse eigenwijze vrienden, dat zal helpen je denkt op een manier die zeer vergelijkbaar met hoe je zou als je gewend psychedelische drugs. Vergeet niet dat veel hippies liever een "natuurlijke high" die je kunt bereiken op allerlei manieren van meditatie te backpacken.
 8. 8
  WAT JE ECHT MOET DOEN OM EEN HIPPIE zijn wie je maar wilt zijn! Doe geen moeite met wat andere mensen denken. Tenzij zij goedkeuren van uw levensstijl. Ga op blote voeten of sandalen dragen overal, dat is erg hippie. En maak uw omgeving en kijk hippie.Peace borden zijn hippie ook.
 9. 9
  Het hele punt hippies zijn vrije mensen. Deze richtlijnen zijn wat je nodig hebt om echt te worden en het verfraaien van uw hippie levensstijl, maar hippies, vergeet niet, zijn tekenen voor vrijheid. Je hoeft geen regels te volgen! Mensen kunnen bellen een smerige hippie-vergeet je niet alleen bent en je hebt supporters! Uitgegroeid tot een hippie in je hart en de rest zal volgen. Maar vergeet ook, dit artikel is altijd hier.
 10. 10
  In principe is er geen juiste manier om een hippie te zijn en het is dom om te proberen om een te zijn. Gewoon doen wat je denkt dat goed is en niet proberen te forceren, als het niet gebeurt dan is het niet te bedoeling.

Tips

 • Het hebben van een rustige, liefdevolle, en passief karakter is de sleutel. Helemaal in het huidige moment. Wanneer je boos over iets, te verdrijven je woede rustig door in te stemmen om het oneens.
 • Zeggen dingen zoals vrede, liefde, Save the Whales man. Live van werkelijke hippie overtuigingen. Als u zo gezegend met het hebben van een hippie ouder, dat maakt het wat makkelijker.
 • Gebruik woorden en uitdrukkingen als 'groovy', 'kunt u het graven?', 'Buisvormige', 'cirkel', en 'man'. Bel ons op een gezagsdrager 'de man' en proberen te 'stok het aan de man', hoewel dit cliche kan verschijnen.

Waarschuwingen

 • Mensen kunnen niet accepteren uw standpunten, maar het is oke. Net zoals je niet de meeste gezagsdragers te accepteren, ze waarschijnlijk niet je accepteren.
 • Sommige medicijnen zijn gevaarlijk en kan leiden tot problemen op lange termijn, waaronder kanker, psychische problemen, hersenbeschadiging, paranoia, en de dood. Vaak zijn ze illegaal zijn, en als je betrapt nemen ze of in het bezit zijn van hen, zal de politie hen ongetwijfeld te nemen en je kan uiteindelijk krijgt gebracht.
 • Houd er rekening mee dat gezagsdragers niet vriendelijk kunnen kijken op hippies, vooral tieners degenen. Wees voorzichtig.

Dingen die je nodig hebt

 • Een sterke wil
 • Beursgenoteerde kleding
 • Beursgenoteerde muziek van de band
 • Moed om uniek en verschillend
 • Passieve karakter
 • Liefde
 • Passie voor Vrede
 • Liefde voor dieren