Wkanl

Hoe maak je een koele hippie te zijn

Je houdt van hippies, huh? Nou, dit is niet voor iedereen, dus als je niet een beetje hippie op dit moment, dan is dit misschien niet voor u werken. Maar als je gewoon wilt om dit te lezen voor de deurklink van het, dan ga je gang.

Stappen

Hoe maak je een koele hippie te zijn. Probeer grappig en serieus te zijn op hetzelfde moment.
Hoe maak je een koele hippie te zijn. Probeer grappig en serieus te zijn op hetzelfde moment.
 1. 1
  Probeer grappig en serieus te zijn op hetzelfde moment.
 2. 2
  Houd van je land; bekritiseren uw regering.
 3. 3
  Probeer kalm te blijven en verzameld. Dit kan moeilijk zijn voor sommigen.
 4. 4
  Het is OK om handelingen van mensen, ze gewoon niet leuk als persoon.
 5. 5
  Lachen veel.
 6. 6
  Zijn! Luister naar wat je wilt, draag de kleren die je aanspreken. Niemand anders mag je zeggen wat je zou willen en als ze dat doen (wat ze wil) doen niet aan hen, als ze het soort persoon die trys aan mensen moet je niet nemen hun pijn advies veel minder kritiek serieus. Echter, het is niet nodig om op te scheppen over je verschillen, maar een voorbeeld te stellen.
 7. 7
  Advocate houden in tegenstelling tot haat - vrede in tegenstelling tot de oorlog - zelfexpressie in tegenstelling tot remming.
 8. 8
  Geef vrede een kans!
 9. 9
  Doe gratis. Wees bereid om anderen te helpen gratis - of te verwijderen in de handel of ruilhandel. De hippie subgroep bekend als de mening dat uiteindelijk geld zal worden afgeschaft, dat al het werk zal worden gedaan voor gratis of handel.
 10. 10
  Maak iedereen je.
 11. 11
  Iedereen is je vriend nu als een, dus mensen die de wereld haat je zeer verre vrienden te maken.
 12. 12
  Laat niets bug (moeite) je of brengen je naar beneden.
 13. 13
  Het is niet nodig om woorden als solide, hip, graven, etc. Gebruiken, maar als je wilt, het vinden van een gids voor '60 jargon zoals The Hip Pocket Book.
 14. 14
  Sommige populaire hippie lectuur omvat siddhartha door hesse, lord of the rings van Tolkien, en de geschriften van Mahatma Gandhi en John Lennon. Echter, moet u kiezen voor de lectuur u verkiest. Hetzelfde met je muzikale keuzes.
 15. 15
  Draag een coole hoofdband.

Tips

 • Laat je innerlijke schoonheid stralen!
 • Ontkennen alle stereotypen. Tie-dye? Niet verplicht. Drugs? Een persoonlijke keuze. Veel hippies in de jaren '60 vond dat een natuurlijk dieet (vooral vegetarisme), mediteren en gezond blijven waren de sleutels tot een 'natuurlijke high'. Ware hippies tarten alle regels en voorschriften. In feite, als je alleen maar de instructies als deze een hippie te zijn, in plaats van ze te gebruiken als gewoon hints om u te inspireren op je eigen pad, je bent nog geen hippie.
 • Wees rebels en stroom tegen de stroom in.
 • Hippie modes zijn tie-dye, hennep sieraden, vrede symbolen en rasta.
 • Leuke events waar u kunt komen met andere mensen die hippies zijn brandende man, regenboog festivals en concerten, zoals phishing en wijd verspreid paniek.

Waarschuwingen

 • Als u ervoor kiest om drugs te nemen, bedenk dan dat je ervaringen slecht kan zijn als je niet weet wat je doet - vraag jezelf af of dit is wat je echt wilt, en zo ja, informatie verzamelen, bijvoorbeeld van een site als erowid. org
 • Vergeet niet, je opgroeit weten wat je wilt, wat je wilt, wie je bent en wie je wilt schoppen met vrede.
 • Vergeet niet dat het niet nodig is om drugs te nemen, alleen maar omdat je een hippie.