Wkanl

Hoe maak je een geek geworden

Hoewel ze hebben een reputatie voor het zijn vreemde en dorky, geeks zijn de mensen met een hoge intelligentie, die een schat aan informatie bezitten over het algemeen over,, wiskunde en astronomie. Geekdom kan een lonende levensstijl, maar zijn als een sneeuwbal-Als u verzamelen een beetje sneeuw en duw hem vervolgens naar beneden een heuvel, de sneeuwbal wordt groter en beter als het verzamelt meer en meer sneeuw. Dit artikel helpt je op reis gaat naar beneden de heuvel.

Dus spring het hek van middelmatigheid en word lid van de hoger plan.

Stappen

Hoe maak je een geek geworden. Krijg een greep van de basisprincipes.
Hoe maak je een geek geworden. Krijg een greep van de basisprincipes.
 1. 1
  Krijg een greep van de basisprincipes.
  • Een e-mailadres is een must voor alle geeks. ( Gmail is een aanbevolen email client vanwege Google+ en andere gratis diensten zoals face-to-face video chat.)
   • Nog beter, hebben een e-mail ontvangen door uw eigen website (zie hieronder).
  • Je moet ook een Facebook-account om te kunnen communiceren met andere geeks over de hele wereld.
  • Je moet zeker een persoonlijke website.
  • Aankoop van ten minste 5 geeky artikelen van kleding, en 5 andere dingen die kunnen worden beschouwd als "geeky".
  • Met YouTube zijnde de grootste video sharing site, is het belangrijk om een ​​normale video adder zijn. Uw video's kunnen worden over de vaststelling van computers, hacken, of iets anders dat schreeuwt "geek!" Maak een account aan en probeer zelfs beroemd te worden op het internet en op YouTube!
  • Je mag niet schelen wat anderen zullen denken van uw nieuwe levensstijl, dat is een fout die veel rookie geeks maken. Geeks niet schelen wie die houdt, of wie heeft het duurste paar schoenen. Ze doen het gewoon niet.
 2. 2
  Als u nog niet opgepikt door u gekozen onderwerp, beslissen wat je zou willen worden "geobsedeerd" met. Denk lang en hard, omdat je waarschijnlijk je hele leven zal besteden aan dit onderwerp. Het kan zo specifiek als Marie Antoinette, zo breed als de ruimte, of je kan een behoefte te vervullen (bijvoorbeeld Bill Gates ontwikkelde de personal computer) overwegen. Als u kiest voor een specifiek onderwerp, wordt u verwacht dat er meer over te weten, zoals de exacte data van belangrijke gebeurtenissen.
 3. 3
  Abonneren op een specialiteit tijdschrift of dagboek. Nuts & Volts, PC World, Mac World, en CINEFEX vallen allemaal onder deze categorie. Lees van kaft tot kaft en in elk nummer, het uitzoeken van minstens drie woorden die je nog nooit van gehoord. Onthoud deze en proberen hen vaak te gebruiken.
 4. 4
  Koop tenminste drie kleine elektronische gadgets. Clip deze op elke gewenste deel van uw kleding. Blijf weg van zulke banale zaken als MP3-spelers, en krijg iets unieks als een universele tv-afstandsbediening.
 5. 5
  Leren c + +, Java, Visual Basic of een andere programmeertaal. Nadat u comfortabel met talen zoals C + +, Java, Python, Perl, enz. zijn, gaan naar web based programmeren zoals javascript, HTML, XML, PHP, ASP en CSS. Ga verder dan het leren van de taal te gebruiken: vertrouwd te maken met de geschiedenis van de programmeertaal en wat het kan worden gebruikt voor het in het echte leven. Als u gebruik maakt van Facebook of MySpace, leren de broncode om leuke apps, zoals FBML creëren.
 6. 6
  Leer zoveel als je kunt over computers en elektronica. Ken uw besturingssysteem van binnen naar buiten, en de studie van andere besturingssystemen ook. Meer informatie over hoe computers werken, als je kunt, neem een ​​uit elkaar en zet het weer in elkaar. Leer hoe je een computer te maken van scratch en een volledig personal computer van je eigen.
 7. 7
  Lezen, en niet romen en te scannen, lezen. Lees minstens tien klassieke boeken, zoals Les Miserables, Oorlog en Vrede, of Deutschland Ein Wintermärchen. Lees ook boeken die te maken hebben met je onderwerp. Bezoek de bibliotheek en krijgen ten minste zes boeken, hetzij met betrekking tot uw onderwerp of een klassiek boek (hierboven). Ga dan terug naar de bibliotheek wanneer deze verschuldigd zijn en neem zes meer, enz.
 8. 8
  Kijk cult klassiekers als een echte geek. Dit betekent dat het kijken naar de originele Star Wars, Star Trek, Doctor Who, en Lord of the Rings.
 9. 9
  Maak vrienden met andere geeks. De beste manier om een ​​te worden is om vrienden met een te zijn. Samen de twee van u kan leren en leren elkaar meer over computers en elektronica, en je kunt hebben plezier doen geeky dingen. Beter nog, maak vrienden met diverse geeks en deelnemen aan activiteiten samen. Maar niet alleen stok met geeks. Je zal beter af zijn als je een beste vriend of beste vrienden die geeks zijn, en een paar (of veel) dat niet zijn.

Tips

 • Er zijn tal van geweldige plekken om specifiek nerdy kleding zoals ThinkGeek.com kopen
 • Denk aan de impopulaire als een voordeel. U kunt alle gekke dingen die je wilt doen, en niet zorgen te maken over je reputatie.
 • Een universele afstandsbediening is erg handig, hiermee kan je uitschakelen op elk merk TV. Zeer nuttig voor het uitschakelen van de televisie bij Wal-Mart als de non-geeks zijn het testen van video games. U kunt ze kopen voor 15€ bij Amazon.com

Waarschuwingen

 • Als u geen toestemming hebt, aarzel dan niet hacken. Je kan in grote problemen komen.
 • Als je niet echt een geek in hart en nieren, is het riskant proberen om een ​​te worden. Je zult waarschijnlijk eindigen steeds een loser. Ware Schattige Geekdom is alleen haalbaar door natuurtalenten.

Dingen die je nodig hebt

 • Geld
 • Een computer met internet
 • Tv met kabel (of Hulu)
 • Geeky kleding (maar tape niet op de delen van het frame tussen de lenzen. Dat probeert te hard.)