Wkanl

Hoe maak je een nerd

Bill Gates heeft een aantal beroemde advies: ".. Wees aardig voor nerds Kans groot dat je uiteindelijk werken voor een" In veel opzichten, hij heeft gelijk: nerds maken de wereld run, als niet precies uitspraak van de wereld. Een nerd is iemand die zo kan worden gefascineerd door de quantummechanica of onderbroken evenwicht dat men vergeet alles wat er gebeurt in het heden. Een nerd kan iemand zijn die diep om het interpunctie, want het heeft een definieerbare set van regels, en het helpt mensen communiceren. Een nerd kan iemand die niet zou weten het eerste wat over het vragen van een meisje uit omdat hij denkt dat de techniek is sexy te zijn. En toch, allemaal nerds zijn verschillend. Wat uw definitie van een nerd, lees dan verder voor tips over hoe om te denken als een nerd, fungeren als een nerd, en misschien zelfs kleden als een nerd.

Stappen

Hoe maak je een nerd. Weet het verschil tussen een nerd, een geek, en een sukkel.
Hoe maak je een nerd. Weet het verschil tussen een nerd, een geek, en een sukkel.

Deel een: denken als een nerd

 1. 1
  Weet het verschil tussen een nerd, een geek, en een sukkel. Als iemand zou de zorg over de subtiele verschillen tussen de drie, zou het een nerd te zijn. Haal het onderscheid naar beneden is belangrijk, maar niet noodzakelijk, omdat er aanzienlijke overlap kan zijn tussen de drie.
  • Een nerd wordt gedacht aan een zeer intelligent persoon die een bijzondere passie over een academische achtervolging moet worden. Hij / zij is veeleer nonsocial of sociaal onhandig, wordt nogal geabsorbeerd door een bijzondere passie van intellect.
  • Een geek is gedacht aan een persoon die is altijd geïnteresseerd in een niche-activiteit of onderwerp, maar die is niet per definitie academisch geneigd noch als sociaal onbeholpen als de nerd.
  • Een dork wordt gedacht dat zij iets gekker en ook sociaal onbeholpen, maar misschien niet geïnteresseerd zijn in een niche of academische achtervolging.
 2. 2
  Singulier zijn. Met andere woorden, handelen de enige manier waarop je weet hoe, op een manier al uw eigen. Nerds staan ​​bekend om excentriciteit omdat ze, elk, vrij uniek. Leef je leven, elke dag, alsof het volledig uw eigen, zoals jij bent de meester van je eigen schip. Als je inspiratie nodig hebt, lees over enkele beroemde nerds in de geschiedenis. Hier zijn twee korte vignetten van mensen, beschouwd als "nerds", die geheel deden wat ze wilden:
  • Thomas Edison, bijvoorbeeld, bracht 18 uur elke dag sleutelen aan rudimentaire elektronica in een tijd toen het nog een relatief obscure onderneming. Edison werkte aan de gloeilamp, de fonograaf, de alkaline batterij en een elektrische trein uitvinden, samen met duizend andere patenten, in een tijd dat dergelijke uitvinding werden beschouwd als mysterieus en verbazingwekkend. Edison was een typische nerd.
  • Alan Turing is een andere beroemde nerd. Half-held, half-zondebok, Alan Turing wordt gecrediteerd met het helpen om de Nazi Enigma codes te kraken aan het einde van de Tweede Wereldoorlog, evenals het spelen van een belangrijke rol in de ontwikkeling van de eerste computers van de 20e eeuw. Ondanks zijn successen, werd hij later vervolgd door de Britse regering voor een homoseksuele ontmoeting (Turing was homo) en werd gedwongen om oestrogeen injecties nemen om "te neutraliseren zijn libido." Turing doodde zichzelf niet lang na het proces.
 3. 3
  Zoek een onderwerp of onderwerpen die je jezelf kunt onderdompelen in. Het is niet nodig om de wetenschap-gerelateerde zijn, hoewel onderzoekers vinden dat in toenemende aantallen emotieloos, autistische personen (die vaak in aanmerking komen als nerdy) worden aangetrokken door wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (STEM majors). Leer zoveel als je kunt over de onderwerpen die u geïnteresseerd bent in, en waarborgen dat kennis, zodat u kunt het effectief later gebruik.
 4. 4
  Vraag, voortdurend. Veel nerds worden gedefinieerd door hun vermogen - sommigen zeggen gewoonte - aan de informatie die zij ontvangen totdat ze tevreden zijn over de authenticiteit of begrijpen de logica achter deze vraag. Om een ​​nerd te zijn, moet je op een onverzadigbare zoektocht naar kennis. Om op een onverzadigbare zoektocht naar kennis, moet je voortdurend twijfelen aan de kwaliteit, de bron, en het nut van de informatie die u ontvangt.
  • Hoeft informatie niet vertrouwen alleen omdat het afkomstig is van een autoriteit figuur. Nerds begrijpen dat gezagsdragers soms kan wegkomen met misleidende of valse informatie simpelweg vanwege hun macht. Het verschil tussen een nerd en een plebe (handelaar / gewone arbeider) is dat de nerd wil verdiepen in Bureau of Labor Statistics nummers om te zien of ze hold-up, terwijl de plebe (eenvoudige) neemt de informatie / propaganda voor verleend.
  • Krijgen tot de kern van de dingen. Een nerd zal een kwestie van binnen en buiten te begrijpen. Een nerd zal zich niet beroepen op opgeslagen informatie, maar veeleer op het begrijpen van een concept. Als een nerd stelt de vraag: "Waarom is de lucht blauw? 'En wordt gegeven het antwoord:" Omdat moleculen in de lucht verstrooien blauw licht van de zon meer dan ze verstrooien rood licht, "haar volgende vraag zal onvermijdelijk zijn:" Waarom moleculen in de lucht verstrooien blauw licht van de zon meer dan ze verstrooien rood licht? 'Ze zal de lijn van verhoor tot het antwoord betrekking heeft op iets wat ze al begrijpt volledig blijven.
 5. 5
  Strelen de details. De duivel kan zijn in de details, maar dat betekent niet dat je ze niet kunt strelen. (Dat was Vladimir Nabokov's advies aan zijn studenten.) De nerd kan concrete details dan generaliserende uitspraken voorkeur omdat details kunnen worden getoetst door de realiteit gemakkelijker dan algemeenheden kunnen. De nerd geeft meer om gelijk hebben dan verschijnen slim, dus hij pakt op gegevens als een manier om te onderzoeken werkelijkheid.
  • Geen wonder dus, dat de nerds de neiging om neigen naar de sci, tech, eng, wiskunde, dat wil zeggen: STEM majors: stengels gaan duidelijk in feiten en systemen waarneembaar in de natuur, terwijl veel andere, meer subjectieve disciplines niet over de doelstelling, het onderdeel fact-checking.
 6. 6
  Ga naar de grijze gebieden. Nee, dit is niet een obscure manier richtlijn, het is een manier van denken. Nerds hebben de neiging om grijze gebieden waar anderen zien zwart-wit te zien. Dit komt omdat nerds zijn goed in het onderzoek-en nadelen, de vergelijking en contrasten, scripties en weerleggingen. Ze devalueren hun eigen mening en zich richten op de "meetbare" feiten. Soms, dit laat ze op zoek als beroepsziekte vacillators, voortdurend Seesawing heen en weer tussen "kanten" van een argument (ruzie met zichzelf, kan het lijken). In feite zijn ze het verzamelen van informatie en wachten op pre-uitgelijnd, stelt u "mening" (conclusie) om ze te raken met de kracht van de feiten, in plaats van het vormen van een oordeel (hypothese) dat men begint te rechtvaardigen door het ondersteunen van feiten.
  • Er zijn verschillende wetenschappelijke / filosofische theorieën die nerds die houden van de grijze zone referentie. Het is misschien nuttig om vertrouwd te raken met slechts een paar van hen:
   • Thomas Kuhn's paradigma verschuivingen: Perioden van 'normale wetenschap' worden onderbroken door periodes van 'revolutionaire wetenschap, "riep paradigma verschuivingen die meedogenloos worden besproken en uiteengezet (gedefinieerd, schematisch, stroom-gebracht, in kaart gebracht, geëxtrapoleerd, verspreid en de vorming van een nieuwe amalgaam, een nieuwe werkelijkheid...). Voor stengels aanhangers paradigma verschuivingen zijn geheel nieuw, richt zich van wetenschappelijk denken en concentratie.
   • Kurt Gödel onvolledigheid: Het is onmogelijk om de consistentie en volledigheid in formele logische systemen op te zetten. Met andere woorden, alle consistente axiomatische formuleringen van de getaltheorie zijn stellingen / hypotheses die onbeslisbare (fundamentele elementen van wiskunde zijn de ongedefinieerde punt, lijn, vlakte en ruimte die niettemin worden baseert om grote gebieden van de wiskunde te definiëren).

Deel twee: gedraagt ​​zich als een nerd

 1. 1
  Verlies jezelf in je passie. Nerds krijgen de reputatie dat ze in de wolken helft van de tijd, omdat hun gedachten dwalen, indringende verre oorden of complexe correlaties en vergelijkingen. Om deze reden, wees niet bang te zijn afstandelijk, als dat is wie je bent. Verlies jezelf in de verstandelijke gebieden die je gelukkig maken en u helpen zich verbonden voelen met de wereld, zelfs als dat betekent dat je lijkt verbroken door de "diepte" en "verplaatsing" betrokken zijn bij uw internaliseren van een bijzondere passie.
  • Je passie kan alles zijn van cryptologie tot filosofie om Noorse mythologie te brouwen zijn. Het kan alles zijn van morfologie naar acridilogy te numismatiek of filatelie zijn. Wat het ook is, maken het een geweldig!
  • Stel korte-en lange termijn doelen voor jezelf. Hoe eerder je jezelf een aantal doelen (misschien in een schets van variabele en constante parameters, een rubriek of een protocol), hoe makkelijker het zal zijn om ze te verwezenlijken. Het instellen van het absorberen van doelen heeft het voordeel dat ze vooral nerdy!
 2. 2
  Wees niet bang om te gaan dan de gewone. Anders denken. Wees niet bang om een ​​idee of activiteit die is niet populair te pakken. (Realiseer je dat je niet kan hebben een grote greep van wat populair is en wat niet in de eerste plaats. Het maakt niet uit!)
  • Als je vond dat voering uw auto antenne met aluminiumfolie geeft u een betere ontvangst van de AM-zenders in uw auto, dan go for it. Een nerd niet schelen hoe zijn auto eruit ziet als de zender goed wordt afgespeeld.
  • Als u besluit dat codering hele nacht en het eten van gegrilde pindakaas en jam broodjes maakt je hart piepen en je buik brom, dan go for it. Een nerd niet schelen of zijn gebrek aan slaap en storende voeding maken hem tot een voorwerp van mysterie.
  • Als u voorstellen om al je vrienden te testen voor een antilichaam nog niet aan de wetenschap bekend is, ga dan voor het. Een nerd maakt het niet uit of de wereld twijfelt aan haar methoden en daagt haar bevindingen.
 3. 3
  Altijd te leren. Een nerd is op een constante zoektocht naar kennis. Een nerd niet altijd schelen of de informatie die ze krijgt heeft geen nut. Het enkele feit dat het is simpel, diepzinnig, of contra-intuïtief is genoeg om het te koelen.
 4. 4
  Gebruik de juiste woorden. Nerds zijn meestal vrij goed met woorden, omdat ze de zorg over het krijgen van dingen recht. Het kan geen kwaad dat ze meer kunnen lezen in een maand dan de gemiddelde Europese leest in een jaar. Hoe dan ook, de misvatting die er zijn is dat nerds gebruiken grote woorden. Verkeerde. Nerds Gebruik het juiste woord gezien de context. Soms is het juiste woord toevallig een grote. Zeer slimme nerds hebben het vermogen om ongelooflijk eenvoudige woorden te gebruiken om ongelooflijk complexe materie uit te leggen.
  • Maak het woordenboek en thesaurus je vriend. Wanneer kom je een woord dat je niet kent, raadpleeg dan het woordenboek. Telkens als je denkt dat je zou kunnen worden met behulp van een beter woord, gezien de omstandigheden, raadpleeg dan een thesaurus.
 5. 5
  Lees gulzig. Lees alles in je omgeving (en) van belang dat je je handen kunt krijgen op, waaronder naslagwerken en encyclopedieën. Lees en bekijk het nieuws genoeg alledaagse te worden geïnformeerd over wat er gaande is buiten je gemeenschap.
  • Bestudeer verschillende verwante talen. Proberen te halen een taal voor de lol, of misschien omdat een onderwerp uw leren heeft over originele bronnen in de moedertaal. Experimenteren met web-based vertaalmachines.
   • Extra cred gaat naar nerds die een "dood" of fictieve taal, zoals Cuman, Eyak, en Karankawa of Elfs, Dothraki of Klingon bestuderen. Dood of fictieve talen zijn prachtig nerdy.
  • Houd uw boekenplank / ebooks gevuld. Prioriteren non-fictie dan fictie, hoewel het gebruik en misbruik fictie alles wat je wilt als dat het enige wat je van plan bent op het lezen.
  • Merk op dat informatieve lezing niet hoeft te ploeteren betekenen door een droog, ondraaglijk leerboek. Voor een onderhoudend en informatief lezen, probeer het grappige fysica klassieke Heel geestig, meneer Feynman, een van de zeer populaire en toegankelijke wetenschappelijke bestsellers Brian Greene's, of goed onderbouwde historische fictie zoals ik, Claudius (wiens onwaarschijnlijke held overleeft een bijzonder brutale periode in het Romeinse Rijk) of de hilarische Flashman romans (waarvan de anti-held is een wellustige schurk van het koloniale Britse rijk).
 6. 6
  Let op school. Probeer een stoel waar je duidelijk kunt horen krijgen, zie de leraar en school bord, en let. Een goed doel om voor jezelf is om te proberen het krijgen meestal Zoals in alles wat je doet op school, inclusief huiswerk. Maak notities, studeren voor die test, en focus. De meeste van allemaal, komen naar school om te leren en probeer niet te maken over de sociale scène te veel als het oninteressant of ongemakkelijk. Merk echter op dat alleen maar omdat je een nerd betekent niet dat je zorgen te maken over school. Veel nerds (Bill Gates inbegrepen) ofwel gezakt uit of waren dicht bij flunking buiten de school.
  • Probeer een aantal buitenschoolse activiteiten, zoals robotica of wiskunde club, schaken, of drama. Probeer uw extra-curriculars evenwicht, zodat ze niet brengen je cijfers naar beneden.
  • Vraag een heleboel vragen in de klas. Er is niet zoiets als een domme vraag, weet je nog? De enige domme vraag is de vraag die je niet vragen.
  • Onderzoek doen dan wat wordt onderwezen in de klas. Hier krijg je een docent of mentor om u te helpen in uw onafhankelijke studie. Indien mogelijk, is het mogelijk extra huiswerk problemen of speciale teaser problemen van je leraar voor je eigen stichting.
 7. 7
  Kanaliseren enige boosheid of teleurstelling die u heeft in uw passies. Nerds omgaan met hun woede en verdriet op een productieve manier: ze oefenen muziek, kunst maken of wijzigen veranderingen in hun debat presentatie voordat ze uithalen naar andere mensen. Niet snijden jezelf naar beneden. Wat andere mensen over je zeggen is niet per se wie je bent.
 8. 8
  Zoekt het goede, gezonde plezier. Nerds niet de tweeling krukken van opwinding en gevaar nodig hebben om plezier te hebben. Ze genieten van meer gezonde plezier, zoals LAN-parties, kijken naar Star Wars, of het bouwen en lanceren van een. Deze activiteiten kunnen alleen worden genoten (onafhankelijkheid is een mooi ding) of met vrienden (hoe meer hoe beter!).
  • Opmerking: het spelen van games zoals Magic the Gathering of D & D, verkleden als je favoriete personages voor filmpremières en larping is meer geeky dan nerdy.
 9. 9
  Zoek vrienden met dezelfde interesses. Zij kunnen andere nerds, maar niet zo te zijn. Terwijl geeks vaak navigeren tussen sociale groepen, nerds hebben meer kans te associëren met andere nerds, vanwege gemeenschappelijke belangen. Misschien als je een abstract denker, probeer dan een nerd die is meer praktische of technische, en vice versa vinden. Het hebben van een vriend, of een set van vrienden, die je aanvullen is zo veel als iedereen kan vragen.
  • Als je niet weet geen nerds die geïnteresseerd zijn in wat je doet, het vinden van een community online of proberen om je eigen vrienden geïnteresseerd in aspecten van nerdiness. Het web wordt steeds meer een belangrijke sociale gemeenschap voor nerds, vooral vanwege de focus op vrije meningsuiting en nuttig te zijn als platform voor technologie.
  • Als u gevoelig bent wordt op geplukt bent of in elkaar geslagen, na te denken over het maken van een strategische vriendschap met iemand (bij voorkeur geen nerd), die zou kunnen opkomen voor u in een snuifje. Misschien krijgt hij hulp bij zijn huiswerk, en je krijgt spieren wanneer je het nodig hebt. Omdat het een nerd betekent niet dat je niet kunt ook diplomatiek.
 10. 10
  Gericht op de positieve. Je bent een nerd en dat weet je. Je bent ook blij en optimistisch. Dat komt omdat je leven is behoorlijk goed. Je houdt van wie je bent, zelfs als het lijkt er niet heel veel andere mensen doen. (Dat is oke, ze gewoon niet begrijpen.) De vrienden die je hebt zijn goede mensen die je het gevoel leeft als te zijn. Het leven is behoorlijk goed.

Deel drie: kleden als een nerd

 1. 1
  Niet te veel zorgen te maken over je garderobe. Het belangrijkste onderdeel van het kijken als een nerd wordt niet zorgzaam hoe je eruit ziet. Nerds hebben de neiging om kleding die is efficiënt en comfortabel willen. Dus als het gewoon zo gebeurt het dat de meest gedragen in je garderobe is een paar trainingsbroek met 17 zakken, het zij zo. Omhels het!
 2. 2
  Gebruik uw shirts te nerd verwijzingen of grapjes maken. Video game personages en superhelden, zoals Megaman, Mario, Superman of Sonic, zijn de rigueur. Wiskunde grappen, of obscure onderwerpen (binaire code, Latijn, etc.) werken ook geweldig, net als de film referenties.
 3. 3
  Rock de bril als je niet kunt zien. Hipsters zijn de lenzen uit de dieptepunten van de jaren '90 tot de rijke, overvloedige, en plotseling koele plateaus van de twintig-teens. Het maakt niet uit. Als je een nerd en je kunt een honkbal niet zien van een boerenerf op twee voeten, draag je bril. Uw nerd quotiënt zal drastisch toenemen.
  • Vrij veel, als je probeert te maken van een 'fashion statement' met je kleren, echter, zal je waarschijnlijk niet trekken uit de nerd chic. Bijna per definitie, geen nerds niet echt schelen wat ze dragen. Daarom nerds die de zorg wat ze dragen zijn niet nerds.
 4. 4
  Sport een aantal slecht passende kleding. Nerds zijn in de modewereld bekend om het dragen van kleding die niet vleien hun lichaam het type en zijn vreselijk anachronistisch, waarschijnlijk omdat hun kleren zijn hand-me-downs. Dus als je gaat voor de nerd look, kies uw garderobe door loterij plaats van zorgvuldig aanbrengen van de outfit samen.
 5. 5
  Kleden preppy. Sommige nerds, maar niet alle, hebben de preppy look on lock-down. Chino, een button-down (verscholen-in, natuurlijk), een vest, en loafers, met een hint van rommeligheid om het allemaal samen te binden. Vooral wanneer gedragen tijdens informele gelegenheden, zal deze stijl krijg je gekoppeld voor een nerd in een mum van tijd.

Tips

 • Als u fouten in het examen te maken, contact op met uw docent meteen te weten wat ze zijn, zodat u ze kunt corrigeren in de toekomst. Koopje voor merken als je moet, er is niets mis met dat als je serieus bent over het onderwijs zijn.
 • Goede science-fiction en fantasy zijn nerdy, al moet u er rekening mee dat nerds zijn discriminerende lezers en, in tegenstelling tot sommige geeks, zal vaak kiezen voor kwaliteit boven enjoyability of escapisme. Nerdy sci-fi klassiekers onder de Stichting serie, Dune, Neuromancer, Gids van de Lifter voor de Melkweg, en de Mars-trilogie.
 • Leren een aantal goede computertalen. BASIC zou kunnen werken.
 • Altijd aandacht besteden in de klas of de werkplek om concepten te assimileren, zoals u zult nooit weten of iemand zal vragen om hulp. Deelnemen aan discussies en helpen je instructeur of supervisie / management om elk onderwerp dat je behoeften samenvatten of vereenvoudiging kan voelen verduidelijken, indien die ondersteuning lijkt enigszins worden gewaardeerd.
 • Cultiveren goede manieren. Beginnen met het beoefenen houdt de deur, niet je ellebogen zetten op tafel, zeggen "alstublieft" en "dank u", enz.
 • Non-fictie, vooral op wetenschappelijke / wiskundige onderwerpen, is ook nerdy. Lees in uw specialiteit - zoals synthesizer muziek, programmering - of andere computer handboeken (nou ja, handleidingen in het algemeen), wiskunde leerboeken, en gespecialiseerde tijdschriften of vakbladen, zoals Nuts & Volts of CINEFEX.
 • Nerds altijd een zakdoek. Ze zijn gewoon slim als dat.
 • Krijgen in klassieke nerd films als The Princess Bride, Firefly en Serenity, Doctor Who, Star Wars, Battlestar Galactica, de originele Tron, Twilight Zone, The Outer Limits, en Star Trek. (U kunt ook proberen Red Dwarf, Robotech, Space 1999, Fantastic Voyage, Blake's Seven en andere minder bekende sci-fi klassiekers die zijn te goed voor big budget Hollywood afslachten.)
 • Krijgen in gaming als je wilt de tijd te doden: Portal, DragonFable, Counter Strike, World of Warcraft, Joint Operations: Typhoon Rising, Dungeons & Dragons Online en Ragnarök Online.
 • Hier is een lijst van suggesties van de verschillende soorten nerds, niet stereotypen, deze zijn schetsen, geen "regels":
  • Anime / Manga nerd: een nerd die geobsedeerd is door Anime of Manga, en eigenlijk alles wat Japanners in het algemeen. Ook wel 'Wapanese'. Nerds van dit soort noemen zichzelf ook 'Otaku', dat is een Japanse belediging betekenis 'fanatiek.' (De term wordt niet algemeen erkend buiten Japan, en wordt vooral gebruikt door Europese fans anime en manga.) De Otaku gemeenschap is niet zomaar een groep van fanatieke fans, ze zijn vaak productieve en creatieve fan fictie schrijvers. Otaku vaak wonen anime en manga conventies, en soms gaan in cosplay. Otaku zijn algemeen voorkomende, en gemakkelijk te vinden in een groep nerds.
  • Muziek nerd: ook wel "band geeks". Deze nerds kreeg groove. Ze zijn meestal te zien met hun instrument naar keuze of in stilte te tikken ingewikkelde drumritmes.
  • DJ nerd - allerlei idioten beweren te "DJ's" tegenwoordig - maar een echte nerd zal constant oefenen, horde vinyl in grote hoeveelheden, en in staat zijn om de artiest, track naam, platenlabel, jaar van uitgave, en een onthouden miljoen andere obscure details over elk record ooit uitgebracht in hun gekozen favoriete genre.
  • Computer nerd: deze nerds zijn over het algemeen beschouwd als de meest behulpzaam, en kan een kernel in een hartslag te compileren. Meestal gezien legt de laatste hand aan een website of het helpen van de computer-tech leraar.
  • Video game nerd: deze nerds worden dagelijks steeds vaker voor. Altijd zien spelen en concurreren in de nieuwste games, ze zijn de voorlopers van de '1337 'taal, en meestal herkennen elkaar converseren in het. Een sub-klasse van de computer nerd.
  • Factoid nerd: soms vervelend, maar vreemd vertederend. Kunnen reciteren tientallen dingen niemand nodig om te weten - van de volledige "Hamlet's Soliloquy" om de voedingswaarde van geitenmelk (niet alleen trivia, maar dingen kunnen materie in uw kennis-base).
  • Geschiedenis nerd: weet alles over de renaissance, of de koloniale periode van Noord-Europa. Vergelijkt het dagelijks leven aan historische gebeurtenissen. Is een historicus door een jonge leeftijd en kon slaan uit studenten in de Europese regeringsleiders de klas.
  • Concurrerende nerd: vergelijkt de resultaten, te veel; kan luid ademen, en ook een blik werpen om te zien wie is nog niet af, in hun marginale tijd - moet de eerste gedaan - of anders, de laatste zijn tevreden, als het vereist diepte en grondigheid.
  • Dorky nerd: ze zijn begiftigd met een natuurlijk gebrek aan gratie en stijl. Ze hebben moeite voeren van een gesprek over onderwerpen die niet hun obsessie.
  • Drama nerd: bezeten met een houding, dat is zeldzaam in andere soorten nerds. Zij kennen de ins en outs van vele podiumkunsten, waaronder dans, mime, refrein, et cetera.
  • Math nerd: weet meestal calculus op jonge leeftijd of een andere vorm van geavanceerde wiskunde. Ze kunnen ontspannen tijdens wiskunde lezing en krijg nog steeds A's. Je kunt krijgen math nerd stuff zoals tutorials op het internet.
  • Wetenschap nerd: aanvankelijk een generalist, hij / zij is gespecialiseerd bijna altijd in een vorm van wetenschap (biologie, natuurkunde, sterrenkunde, scheikunde, geologie) op zeer jonge leeftijd en gaat over tot een super-specialist te worden.
  • "Sci-Fi" nerd: een nerd die houdt van Star Wars, X-Files, Stripverhalen, Buffy the Vampire Slayer, Stargate SG-1 of Stargate Atlantis, Lexx, Farsape, Andromeda, Doctor Who, Torchwood, Zombies en / of Star Trek.
  • Literatuur nerd: gespecialiseerd in fictie, bijna altijd gezien te worden lezen of opstellen van postmoderne essays. Niet te verwarren met poëzie schrijvers, zo vaak vallen ze onder de noemer emo plaats nerd. Bekend om staat zijn om een ​​notebook te produceren uit het niets.
  • Speech nerd: inleven elk ander woord. Lanceren willekeurig in vriendelijke lezingen. Sluit nooit op. Spreekt ook hartstochtelijk voor dit onderwerp, in vergelijking met desinteresse van de gemiddelde persoon.
  • Debatteren nerd: altijd stevig in hun geloof. Ze doen hun huiswerk over controversiële kwesties, dus knoei niet met hen! Ze zijn te vinden in het debat clubs (uiteraard) en worden meestal met een soort van argument, zelfs als ze gewoon aan het spelen devils advocate.
  • Geen-onzin nerd: deze nerds zal niet gaan met andere's domheid en zal sterk staan ​​met wat ze weten en geloven. Deze nerds kunnen ook krijgskunst, gewichtheffen klassen, boksen, etc. nemen om te kunnen om op te staan ​​en te vechten, een zeldzaamheid onder nerds.
  • Constructeur nerd - kan ontwerpen en bouwen engineering en natuurkunde projecten, en het gebruik van elektrisch gereedschap alsof het niets is. Ze weten hoe ze alles van een soldeerbout om een ​​kettingzaag te werken... soms zelfs zonder het controleren van een handleiding. Veel bouw-nerds zijn robotachtige nerds.
  • Robotica nerd - sluit programma's zoals BEST, EERST, of andere naschoolse robotica clubs. Ze kunnen werken meestal elke vorm van remote (en met bliksem snelheid) en zijn meestal goed met elektronica / computers.
  • Rail nerd - een nerd die heeft een obsessie met spoorwegen, meestal bekend als een trainspotter. Vaak gezien bij een station met een notebook, camera of verrekijker.
  • Weg nerd - Ook wel een weg geek, deze nerds gespecialiseerd in wegen. Ze gaan naar "de weg ontmoet", en rijden veel rond.
  • Hot nerd - De meest ongrijpbare van alle mannelijke nerds, vanwege uitdagingen bij het identificeren van de soort van gezicht alleen. Vraagt ​​een 01:01:01 verhouding van schattig, grappig en intelligent. Gemeenschappelijke kenmerken zijn: individuele activiteiten (willen scheiden van de verpakking), het vermogen en de bereidheid om een ​​boek buiten Stephen King, Michael Crichton of John Grisham lezen, heeft de neiging om stil te zijn tegelijk helder, een subtiel gevoel voor humor en snel verstand... en, natuurlijk, cuteness.
  • Hippie nerd - heel die er met zeer vreemde manieren van denken, deze hebben de neiging om traditie ondervragen en altijd opvallen.
  • Cool nerd - dit is een sociale classificeren van een nerd, ook wel aangeduid als 'populaire nerds.' Maar laat je niet misleiden door de woorden "cool" of "populair." Deze nerds hebben nog steeds hun eigenaardigheden, het betekent alleen dat ze socialer dan andere nerds. De meeste coole nerds hebben een goed gevoel voor humor en jurk in een edgy, maar modieuze manier.
  • Onhandige nerd - dit is het tweede type van sociale classing voor nerds. Deze nerds kunnen variëren van sociaal onbeholpen om gewoon vervelend, maar in principe neer op lastige (vandaar de naam). Omdat het lastig is niet een volledig slechte zaak. Ze hebben vrienden en voldoen aan alle eisen van het zijn een nerd, maar zij hebben doorgaans minder van een sociaal leven.
  • RPG Nerd - een nerd wiens enige sport is role-playing-games online (zoals World of Warcraft, Runescape, Beschaving, Chessmaster, DragonFable, etc.) RPG nerds zijn als de A-Rod's van RPG's.

Waarschuwingen

 • Niet iedereen in je leven zal je nerdiness genieten. Sommigen kunnen zelfs taunt, boe geroep, of proberen te overtuigen dat: "Nee, je hebt het mis..." - Nerds eigenlijk zijn niet cool. Wat je ook doet, trouw aan de waarheid, juistheid, maar luister niet naar verstopte ideologen (niet gebonden zijn aan hun 'routine', alledaagse theorieën).
 • Wordt niet zo verbruikt met je obsessie dat je realiteit uit het oog te verliezen. Dat is wanneer je een verliezer / sociale outcast en als je dat kreupel geworden dan heb je uit het oog van je ware nerddom verloren.
 • Heeft een know-it-all de hele tijd niet te zijn! Als u te wijzen op een fout of een defecte logica, doe het beleefd en discreet.
 • Als je voortdurend pesten of bespotten iemand die minder slim dan jij, konden ze hun vrienden om u lastig te vallen of pesten terug.
 • Als u wilt worden op een computer nerd, geen gebruik maken van Internet Explorer. Het is te mainstream, waar nerds kwalijk dat. Goede webbrowsers zijn Firefox en Google Chrome. Verwijzen nooit naar zowel web browser met hun volledige naam, IE FF zijn populair acroniemen voor de eerste twee. GC om naar Google Chrome vertegenwoordigen verouderd is - gebruik "chrome" in plaats