Wkanl

Hoe maak je een populaire transgender persoon op de middelbare school

Veel mensen zeggen dat het zijn populair als je transgender bent is onmogelijk. Echt, het is niet. Dit artikel echter, kan je leren hoe je een grote hoeveelheid vrienden te maken en creëren een positieve vriendschap flow en leert je hoe je moet overleven.

Stappen

Hoe maak je een populaire transgender persoon op de middelbare school. Cultiveren vertrouwen.
Hoe maak je een populaire transgender persoon op de middelbare school. Cultiveren vertrouwen.
 1. 1
  Repareren van je houding. Hoog staan ​​en toon uw trots in wie je bent. Zorg ervoor dat je recht zitten, als mensen die slappe kijken verdrietig en teruggetrokken, niemand wil zijn rond een triest persoon de hele tijd.
 2. 2
  Cultiveren vertrouwen. Er is een goede kans dat je hebt geleerd vindingrijk en snel te zijn om jezelf te beschermen tegen de beledigingen die u al hebt gehoord. Gebruik die snel en wendbaar denken, en stak een kalme, zelfverzekerde uitstraling. Anderen voelen zich aangetrokken tot zelfverzekerde, grappige mensen. Kijk om je heen - de mooiste meisjes zijn niet de meest knappe jongens (of meisjes, wat dan ook). Ze zijn met de grappige degenen. Grappig is geld - gebruik humor om te helpen bezweren gespannen situaties, en je zult mensen te trekken inch
 3. 3
  Realiseer je dat de populaire mensen niet kunnen willen vrienden met je zijn. Het kan zijn omdat je bent transgenders of het kan zijn dat ze gewoon snobistisch twits. Ga er niet vanuit dat het is omdat je transgender bent, maar zelfs als het is, niet erkennen dat. De "populaire" clique misschien moeilijk te kraken zijn voor iedereen, laat staan ​​iemand zo uniek als u - niet de relatie niet dwingen, en krijgt niet neer op jezelf voor het niet krijgen in de zogenaamde "in-crowd" - er zijn veel meer interessante en leuke mensen op je school, draai je aandacht aan hen.
 4. 4
  Omring jezelf met accepteren van mensen en onthullen alles voor hen. Neem de tijd om te beslissen wanneer om mensen in vertrouwen te nemen, en als het maakt je meer comfortabel, kiest slechts een persoon om je geheimen onthullen aan eerst. Deze persoon kan helpen de weg te eerlijk met je hele groep, en kan helpen een brug te begrijpen tussen u en hen.
  • Vermijd mensen die je beledigen of je vertellen dat je acties specifiek zijn voor een bepaalde sekse. Ze te negeren als je kunt. Als je niet kan, proberen om een ​​dialoog te openen met hen (zie volgende stap).
  • Als het leren wie je werkelijk bent oorzaken iemand om te beslissen niet om te hangen met je, niet persoonlijk op. Laat hem of haar gaan, en zich concentreren op de goede vrienden je hebt.
  • Zelfs als iemand greppels je op het eerste, proberen om de grotere persoon zijn als ze rond komen later. Laten we eerlijk zijn, hoeft schoolkinderen niet aan transgenders (anders dan u) elke dag, en het kan een beetje overweldigend voor hen te verhouden als ze nog nooit eerder over hebt nagedacht. Geef deze mensen een beetje tijd om te laten het idee marineren, en om uw interactie te observeren met anderen. Als ze in staat om rond te komen en zijn vriendelijke later, dat is een positieve - niet de vooruitgang die je hebt gemaakt (hey, kijken hoe je gehandeld met anderen overtuigde hen dat je eigenlijk alles goed en niet gif) niet verpesten - don ' t laat bitterheid dat ze waren niet in staat om direct te aanvaarden om hun positie te keren.
 5. 5
  Nodigen discussie. Leren hoe je een goed gesprek te hebben en mensen te leren accepteren worden door het opleiden van hen als ze beginnen te zien als het geslacht je identificeren met.
 6. 6
  Laat je niet transfobisch leraren over je heen lopen. Je kan heel goed geconfronteerd met een leraar die slecht van u spreekt om andere studenten, behandelt je hard of gewoon openlijk bespot u. Staan niet voor deze. Breng het aan de opdrachtgever of opzichter en proberen te bewijzen of andere studenten klaar om u een back-up te hebben.

Tips

 • Neem altijd de grote weg. Laat niemand zeggen dat je onbeleefd, vijandige, gesloten, defensieve of een ruk aan hen waren - je wilt niet haters nog meer munitie dan ze denken dat ze al hebben geven. Als het ergste wat men kan zeggen over je is "S / hij 's een transgender weirdo," dan is die persoon heeft meer problemen dan je doet, want je bent gewoon een mooie transgender persoon, terwijl ze een onverdraagzame eikel. Heb medelijden met die persoon, maak geen ruzie, vechten of zich bezighouden hem of haar.
 • Alles kost tijd. Net zoals je wilt om wie je bent binnen te worden geaccepteerd, moet u uw collega's te accepteren voor wie ze zijn - ze zijn niet dom, maar ze zijn onwetend, en ze hebben geen ervaring met transgender personen te tekenen op. Het is aan u om een ​​positieve ervaring te bieden voor hen door een goede ambassadeur voor transgenders mensen overal, en laat voldoende tijd voor hen om te komen met u en anderen zoals jij te komen.
 • Ja, we allemaal beseffen dat het een zware last, te hoeven een ambassadeur van goodwill aan de bevolking in het algemeen te zijn en je zou eigenlijk gewoon graag in staat zijn om je leven te leven in vrede, maar zoals gezegd - de aanvaarding van de werkelijkheid is heel behulpzaam. Als je jezelf kunt zien als de enige transgender persoon een van deze mensen ooit zouden ontmoeten in omstandigheden waar er een kans voor vriendschap, kan het helpen om de extra inspanning te bereiken en hen te leren dat je niet een freak, een gedegenereerde, of een monster. Als je hen kan helpen je te zien als een mens verdienen hun medeleven, zul je veel hebben bereikt en maakte een positief verschil in de wereld.
 • Streven ondersteunen online wanneer het u neer. Als het echt krijgt je naar beneden, gebruik de Trevor Project hotline. Het maakt niet uit waar je woont of hoe slecht het wordt, doet het beter.

Waarschuwingen

 • U kan worden belachelijk gemaakt als de mensen erachter te komen. Laten rollen van je rug.
 • Vooruitgang is niet 's nachts bereikt. Wees waakzaam - als uw transgender-status bekend wordt, kunnen er mensen die zo bedreigd worden door het dat ze oorlogvoerende of fysiek bedreigend. Zeker, niet deze mensen uit te lokken - al is het een leuk idee in de films te denken dat je kon uiteindelijk winnen ze over, de werkelijkheid is heel erg slank, en ze zijn veel meer kans om kwaad te doen voor u dan u bent om hen naar compliment uw keuze van mascara. Vermijd deze types, en waarschuwen je leraren, begeleiders, of andere gezagsdragers om uw zorgen over hen. Let op uw rug, reizen in de peul (meer dan 3 personen) waar mogelijk, en gewoon bewust van wat er om je heen gebeurt. Blijf veilig.
 • Schaam je niet van wie je bent. Dat zal nooit win je geen vrienden.