Wkanl

Hoe maak je een gastvrije college vinden als je bent LGBT

College kan een uitdagende, spannende en verrijkende ervaring voor iedereen. Het kiezen van welke school je gaat in de Europa, echter, kan stressvol zijn en je zeker niet wilt om jezelf in een gevaarlijke of onvriendelijke omgeving waar je wordt afgeleid van je studie. Dit geldt dubbel voor mensen die LGBT, vooral gezien het feit dat LGBT burgerrechten nog steeds een zwaar gedebatteerd onderwerp in de Europa, in de mate dat het wordt door velen beschouwd als een van de laatste "maatschappelijk aanvaardbaar" vormen van vooroordelen zijn.

Hopelijk zal dit artikel u helpen een geweldige plek om naar school te gaan, waar u gelijk en met respect behandeld worden door je medestudenten.

Stappen

Hoe maak je een gastvrije college vinden als je bent LGBT. Negeer college ranglijsten, inclusief en met name degenen met betrekking tot LGBT-acceptatie.
Hoe maak je een gastvrije college vinden als je bent LGBT. Negeer college ranglijsten, inclusief en met name degenen met betrekking tot LGBT-acceptatie.
 1. 1
  Negeer college ranglijsten, inclusief en met name degenen met betrekking tot LGBT-acceptatie. Het is meestal een raadsel hoe een bepaalde organisatie kiest de ranglijst voor hogescholen op een lijst, en terwijl je zou moeten zijn op de uitkijk voor de hand liggende rode vlaggen, omgekeerd, vele top gerangschikt scholen zijn beoordeeld op basis van hoe goed ze behandelen hun LGBT docenten en medewerkers, maar niet noodzakelijkerwijs op hoe het is voor studenten die er wonen. Huwelijk uitkeringen en dergelijke zijn zeker leuk als je een vaste aanstelling PhD, maar als er te gaan als een undergrad, dat is niet van plan om veel van een effect te hebben. Student attitudes over LGBT-onderwerpen worden vaak niet gemeten, en een school kan krijgen door met simpelweg het hebben van een LGBT-groep.
 2. 2
  Negeer wat hogescholen kunnen zeggen over het feit dat een unieke geïsoleerd van hun omgeving en besteden veel aandacht aan het gebied van uw potentiële school van eigen keuze is gevestigd in. De lokale cultuur beïnvloedt altijd en doordringt een college zich binnen die cultuur.
  • Heeft de staat u op zoek bent om te gaan naar school in hebben hetzelfde geslacht het huwelijk of burgerlijke bescherming voor homo's? Is de locale is het in het bijzonder conservatief? Heeft de wetgever uit te gaan van zijn manier om een ​​anti-homo religieuze mandaat stemmen in hun grondwet? Is het niet een veilige plek voor homo-geïdentificeerde mensen? Dit zijn belangrijke dingen om te overwegen, te meer omdat de scholen de neiging om studenten uit dezelfde regio te trekken.
  • Als uw school wordt beschouwd als een van de beste Zuid / Midwesten intellectuele instelling, zal het waarschijnlijk een veel conservatieve (excuus voor de behoefte aan generaliserende) Southern of Midwesten studenten die zullen uw collega's en de mensen die je leven voor een tijdje. Op de top van dat, een deel van de reden om naar een college is voor de verbindingen in uw vakgebied heeft vastgesteld, en vaak die verbindingen zijn in hetzelfde geografische gebied als je school of met mensen van een vergelijkbare mentaliteit, dus zorg zorgen dat dat niet uiteindelijk het beperken van het aantal plaatsen waar je comfortabel werken zou voelen, vrijwilligerswerk met enz.
 3. 3
  Weet woord van de brochure voor de aangekondigde LGBT vriendelijke campus niet te gebruiken. Bezoeken en te proberen om te zien of het klimaat voor u geschikt is. Descriptoren mensen gebruiken voor het plaatsen, (dwz liberaal, conservatief, geopend) zijn zeer subjectief dus je moet proberen om te zien hoe het voelt voor jezelf en praat met de leerlingen daar ook. Vergeet niet dat idealiter zou het een plek waar je kunt komen, vind steunende vrienden, meer informatie over jezelf, enz. Als het blijkt te zijn een vijandige omgeving te zijn, kan deze belangrijke processen worden belemmerd.
 4. 4
  Niet met alle middelen vanuit dat, omdat de studenten van uw school is intelligenter of volleerd dan gemiddeld dat ze holebi's zullen accepteren of te verwelkomen. Helaas zijn veel mensen ten onrechte van uitgaan dat het intelligent zijn verzet tegen zijn anti-homo of gemeen, maar er zijn veel homofobe mensen zijn die zijn zeer intelligent. In het algemeen, volgens sociaal psychologen, het is gewoon een slecht idee om aan te nemen van een persoon of groep bezit een specifiek geloof vanwege een meer algemeen geloof. Zijnde anti-LGBT is grotendeels een geleerd ding en lijkt te tarten logica, net als vele religieuze overtuigingen. Zorg ervoor dat de campus van je keuze ook daadwerkelijk een accepterende plaats.
 5. 5
  Controleer dat er een homo-organisatie op het college en zien als je de mensen in het of kan opschieten met hen. Ten eerste is het van vitaal belang dat je een soort van LGBT organisatie kun je naar, maar ten tweede, wilt u ervoor zorgen dat het bestaat uit mensen die je goed kan opschieten met. De LGBT-gemeenschap in een grotere gemeenschap is meestal klein, en je niet wilt eindigen van hen afgetrokken.
 6. 6
  Zorg ervoor dat uw potentiële school heeft bescherming voor holebi studenten en / of een non-discriminatiebeleid. College is moeilijk, maar het mag niet discriminerend zijn en het is belangrijk voor plaatsen om een ​​actieve rol in het voorkomen van discriminatie te nemen, vooral omdat de samenleving als geheel is heel vaak onrechtvaardig minderheden.
 7. 7
  Controleer of uw school heeft een religieuze overtuiging en check houding van die religie op holebi's. Sommige bijzonder religieuze instellingen zullen zelfs verdrijven studenten als ze zijn geopenbaard om LGBT, en het is waarschijnlijk een goed idee om deze omgevingen in de eerste plaats te voorkomen.

Tips

 • Houd je andere doelen voor het college in gedachten ook, vooral de gebieden die je wilt studeren, etc.
 • Maak je geen zorgen als je op de universiteit je major veranderen, het is een veel voorkomende zaak.
 • Als je ergens heen en het blijkt om een ​​slechte pasvorm of je niet opschieten met de mensen daar, het overbrengen is altijd een optie. Een van de voordelen van het niet op de middelbare school is kunt u naar een andere school als de dingen naar het zuiden.

Waarschuwingen

 • Je hoeft niet aan iedereen om je heen van je recht om te zijn wie je bent te overtuigen. Het is niet altijd de moeite waard de tijd en moeite en je moet diep van binnen weet dat je al prima. Als het gaat om LGBT-kwesties, de meeste mensen zijn ongelooflijk koppig.