Wkanl

Hoe het reine te komen met het zijn transgender als een tiener

Omdat transgender is mooi, maar het kan moeilijk zijn. Leer zoveel als je kunt over wat andere transgenders zijn maximaal kan u helpen erachter te komen wat er gaande is in je eigen.

Stappen

Hoe het reine te komen met het zijn transgender als een tiener. Realiseer je dat je niet alleen bent.
Hoe het reine te komen met het zijn transgender als een tiener. Realiseer je dat je niet alleen bent.
 1. 1
  Accepteer het. Gebaseerd op ervaring, heb je waarschijnlijk bekend over je genderidentiteit omdat je jong was: vrouwelijk, mannelijk, of misschien niet binnen het geslacht binaire helemaal. Je weet wat je genderidentiteit is beter dan iemand anders. Laat niemand je vertellen dat je niet transgender, of dat het gewoon een fase.
 2. 2
  Realiseer je dat je niet alleen bent. Maakt niet uit waar je bent, kunt u andere transgenders vinden. Bel een LGBT centrum, advocacy organisatie of. Als u niet kunt vinden, en het veilig voelt, rond te vragen. Veel verschillende plekken kunnen hebben ideeën over waar u ondersteuning kunt krijgen.
 3. 3
  Lezen. Check out boeken uit de bibliotheek. Jamison Green, Kate Bornstein, Leslie Feinberg, Mattilda, en Louis Sullivan hebben een aantal grote boeken die echt informatief geschreven. Ontdek alles wat je kunt.
 4. 4
  Vertel iemand als je zeker weet dat je veilig. Verberg het niet, het voelt als een enorme gewicht op je schouders en het doet pijn. aan iemand die je zou vertrouwen met je leven. Schrijf een of vooraf, tenzij je geheugen is zeer goed. Ga je gang en, als dat nodig is.
 5. 5
  Wees jezelf. Voel je niet beschaamd te zijn wie je bent. Als overgang is wat je wilt doen - doe het.
 6. 6
  Seek middelen. Als er een transgender support center of groep in uw omgeving, overwegen om naar het - velen hebben anonieme hulplijnen u kunt bellen als u vragen hebt en voelen zich niet comfortabel te gaan in persoon. Als je kunt, vergadering iemand die al de tijd heeft doorgebracht hun en is verderop in de overgang proces dan je bent vraagtekens kunnen zeer nuttig zijn. Als er niets in uw regio, zijn er online steungroepen die kan zorgen, advies en een luisterend oor.
 7. 7
  Schrijven. Stort je gevoelens in een dagboek, schrijven hart, en, in het algemeen, schreeuwen met je vingers.
 8. 8
  Ga naar een. Bespreek dit met een arts die ervaring op dit gebied heeft. Als de dokter je niet gelooft of je serieus nemen, ga dan naar een andere. Laat je niet een onwetende zorgverlener vraag uw identiteit.
 9. 9
  Lees meer over hormonen en andere aspecten van de fysieke overgang, en zorg ervoor dat dit is wat je wilt doen.

Tips

 • Er is meer voor nodig om transgender dan de overgang, en meer om de overgang dan het medische proces. Niet uit het oog van wie je bent niet verliezen omdat mensen je vertellen dat je nodig hebt om een ​​arts te zien.
 • Je bent niet alleen. Er zijn mensen die er zijn zoals jij, die zijn gegaan door veel van dezelfde dingen (hoewel ieders ervaring is uniek.) Je bent geen freak.
 • Geld besparen. Overstappen kan erg duur zijn.
 • Laat het niet je definiëren als een persoon. Handelen zoals u dat wilt wanneer u maar wilt, gewoon weten wanneer te slim. Als je verstoppen in een schelp, het zal gewoon overweldigen je veel meer.
 • Seksuele geaardheid is niet geslacht. Gevoel alsof je iemand van de "andere" geslacht betekent niet dat je moet voelen als een 'straight' persoon van dat geslacht. Echter, lesbisch / gay / bi-organisaties hebben vaak middelen voor transgenders, en kan de moeite waard.
 • Iedereen is anders. Niet elke transgender persoon is transseksueel. Hormonen en zijn niet voor iedereen. Sommige mensen zijn gelukkig gewoon kleden in een meer mannelijke / vrouwelijke manier, sommige mensen niet comfortabel voelen in hun lichaam voelen totdat ze geopereerd. Alleen jij weet wat goed voor u, maar een goede therapeut of kan u helpen dingen uit te werken.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig met wie je omgaat. Er zijn haatdragende mensen zijn die schade kunnen veroorzaken aan u. Blijven steunen vrienden dicht te allen tijde.
 • Als je kunt, is het belangrijk dat je spreekt met iemand (een Transgender deskundig therapeut of counselor) en bepalen of je nodig hebt om de overgang naar het andere geslacht voor de puberteit completeert het omzetten van uw lichaam in een volwassen man of vrouw. Met de juiste hormonen en hormoon blokkers, snel genoeg genomen, kunt u de puberteit de tegenstander geslacht te voltooien en zijn 100% redelijk en een normaal leven leiden als uw gewenste geslacht. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je niet de overgang meer als je post-puberteit. Sommige mensen transitie in ouderdom en behaalt nog steeds 100% passeren. Maar hoe eerder je begint hoe makkelijker het is.
 • Heb hormonen niet zonder (behalve als dat is absoluut onmogelijk). Er zijn veel voordelen aan het krijgen van hormonen door een arts, en veel artsen zijn met behulp van nieuwe normen die hormonen toegankelijker te maken.