Wkanl

Hoe maak je een doo rag binden


Noem het de de dauw-rag, do-rag, duin vod wat dan ook... Je zou verbaasd zijn hoe veel mensen niet weten hoe ze 'doen' het (pauze voor gelach) Dus, hier is een manier om het te binden.

Stappen

Hoe maak je een doo rag binden. Bepaal de grootte van je hoofd ten opzichte van de dauw-lap (de lap).
Hoe maak je een doo rag binden. Bepaal de grootte van je hoofd ten opzichte van de dauw-lap (de lap).
 1. 1
  Bepaal de grootte van je hoofd ten opzichte van de dauw-lap (de lap).
 2. 2
  Als je hoofd is normaal tot klein en je rag is allesbehalve klein, spring naar stap nummer acht (8). Als je hoofd is groot, en je vod is middelgrote tot kleine, dient u:
 3. 3
  Das een kleine halve knoop in een hoek van het doek, hoe kleiner de knoop hoe beter, en hoe dichter bij de hoek van de betere.
 4. 4
  Leg de lap op een vlakke ondergrond voor u, zodat het een diamant-vormig, met de hoek met de knoop die het dichtst bij u, een hoek van het doek naar links en de ene hoek naar rechts.
 5. 5
  Pak de juiste hoek met je rechterhand, en de linker hoek met je linkerhand, onder lichte spanning op de lap, trekken je handen uit elkaar en het verhogen van hen om het hoofd hoog.
 6. 6
  Buig je hoofd naar beneden, en buig de schouders een beetje naar voren.
 7. 7
  Het houden van de spanning op de lap, leg de knoop op je hoofdhuid, op het vlakke of bovenste gedeelte van je schedel, heel dicht bij waar je schedel begint de neerwaartse helling naar je voorhoofd. Breng je handen een beetje naar beneden, zodat de lap kruist je voorhoofd. Je handen zullen zelfs met je oren en direct weg en iets achter van hen, opnieuw met een zekere spanning op de lap. (Ga naar stap twaalf (12)).
 8. 8
  Leg de lap op een vlakke ondergrond voor u, zodat het een diamant-vormige, met een hoek die het dichtst bij u, een hoek van het doek naar links, de ene hoek naar rechts, en een hoek van je weg.
 9. 9
  Vouw de onderste hoek het dichtst bij u omhoog naar de bovenste hoek. U kunt de benedenhoek te ontmoeten en lag op de top van de bovenste hoek vouwen, of u kunt een deel van de weg te gaan. Het kan zijn dat een paar keer experimenteren om de vouw precies goed te krijgen voor je hoofd (en haar als je het hebt), omdat de hoofden en vodden zijn verschillende maten.
 10. 10
  Buig je hoofd naar beneden, en buig de schouders een beetje naar voren.
 11. 11
  Het houden van de spanning op de lap, leg de plooi op je voorhoofd. Breng je handen een beetje naar beneden, zodat de lap blijft op je voorhoofd. Je handen zullen zelfs met je oren en direct weg en iets achter van hen, opnieuw met een zekere spanning op de lap.
 12. 12
  Gooi je hoofd naar achteren en strek-up, het houden van de spanning op het doek, zodat het blijft op je voorhoofd.
 13. 13
  Wanneer u rechtop (of snap je hoofd terug), zorg ervoor dat het ene losse hoek omflipt je haar of het hoofd.
 14. 14
  Breng je handen terug rond naar de achterkant van je hoofd, lagere schedel, zodat de lap bedekt je oren gedeeltelijk.
 15. 15
  Leg een knoop in de doek, hetzij op de top van het vod dat is het afdekken van uw hoofd of haar, of aan de basis van je schedel onder je haar als dat is de look die je gaat voor, en je hebt langer haar.
 16. 16
  Passen voor een betere pasvorm - Zo schuift de lap achter je oren en tegen je schedel als dat is wat je wilt.

Tips

 • Voor een betere deelneming knoop, bind een eenvoudige halve knoop, en neem een ​​extra wikkel rond met een uiteinde van de lap waar je binden de knoop. De knoop zal niet zo gemakkelijk vast, en zodra je het vast, het zal niet snel los.
 • De knoop aan de achterkant van het hoofd bij het binden van de twee uiteinden een eenvoudige halve knoop zijn.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig niet te krijgen lang haar gevangen in de knoop - dat is pijnlijk!