Wkanl

Hoe maak je een bandana als een hoofdband binden

Als u wilt een dragen bandana rond je hoofd, en vertonen nog steeds je haar, probeer dan het dragen van het in een schattig hoofdband stijl. Hier is hoe het te doen.

Stappen

Hoe maak je een bandana als een hoofdband binden. Begin met het vouwen van de bandana diagonaal doormidden.
Hoe maak je een bandana als een hoofdband binden. Begin met het vouwen van de bandana diagonaal doormidden.

Strakke hoofdband methode

 1. 1
  Begin met het vouwen van de bandana diagonaal doormidden,
 2. 2
  Rol de driehoek in een strip, vanaf breedste gedeelte. Hoe breed je deze strip zal bepalen hoe breed uw bandana uiteindelijk zal zijn. Blijven rollen in dit dezelfde breedte helemaal tot aan de top.
 3. 3
  Wikkel de bandana rond het hoofd. Midden de bandana, waar het op het hoofd wordt gedragen. Trek vervolgens de uiteinden, zodat zij voldoen aan de nek van de hals.
 4. 4
  Beveilig de bandana met een dubbele knoop. Zorg ervoor dat het strak vastgebonden genoeg zodat het niet zal vallen.
 5. 5
  Stijl haar. Haar kan worden getrokken in een paardenstaart of links naar beneden. Een andere stijlvolle optie is om wat haar trek op het gezicht omlijsten van de pony.

Gelaagde hoofdband methode

 1. 1
  Begin met het aanleggen van de bandana als een diamant, met een hoek naar u toe.
 2. 2
  Te beginnen bij de onderste hoek, rol de bandana up. Rol de hoek tot zo ver als je wilt dat de bandana om zijn brede - bijvoorbeeld, als je een 2-inch brede bandana, rolt de bovenhoek tot 2 centimeter.
 3. 3
  Blijven rollen. Klap het gedeelte dat u net gevouwen op de top van de bandana te blijven rollen. Probeer dezelfde breedte te behouden als je gaat.
 4. 4
  Wikkel de bandana rond het hoofd. Plaats deze over je voorhoofd of op de kruin.
 5. 5
  Bind de uiteinden in een dubbele knoop. Zorg ervoor dat het strak genoeg dat de bandana niet zal vallen.
 6. 6
  Stijl haar dienovereenkomstig.

Tips

 • U kunt dragen de uiteinden vastgebonden op de top, in plaats van op je nek, voor een klassieke Rosie de Klinkhamer look.
 • Als je de neiging om losse haren in de bandana vangen als je bind het, probeer dan het grootste deel van de bandana rond de achterkant van je nek, zodat de uiteinden onder je kin. Bind de uiteinden zijn, dan spiegelen rond de bandana en duw hem omhoog over je gezicht.