Wkanl

Hoe maak je een dame mee uit te vragen als je verlegen bent

Als je verlegen bent, zijn hier een aantal stappen om tot het stellen van een meisje uit.

Stappen

Hoe maak je een dame mee uit te vragen als je verlegen bent. Vergeet niet dat veel meisjes, zelfs als ze zijn mooi, hebben een zeer laag gevoel van eigenwaarde.
Hoe maak je een dame mee uit te vragen als je verlegen bent. Vergeet niet dat veel meisjes, zelfs als ze zijn mooi, hebben een zeer laag gevoel van eigenwaarde.
 1. 1
  Vergeet niet dat veel meisjes, zelfs als ze zijn mooi, hebben een zeer laag gevoel van eigenwaarde. Meisjes over-analyseren veel meer dan jongens, en kan zelfs het kleinste ding te nemen op een slechte manier. Als je verlegen bent, alleen niet vergeten dat elk meisje zal worden gevleid door gewoon je interesse tonen.
 2. 2
  Flirten met haar een beetje. Als u het gevoel dat flirten is niet je sterkste punt, niet in het zweet. Maar zorg ervoor dat ze op zijn minst een kans heeft om te beseffen dat je misschien wel geïnteresseerd in haar voordat je haar mee uit te vragen. Het is een groot ding om iemand je mee uit vragen, maar als je geen idee dat ze willen dat je het nog meer een verrassing. Zelfs met speciale aandacht en praten met haar meer kan het idee voorstellen aan haar. Veel meisjes zijn erg schuw en ze zullen soms moet je nooit vertellen als ze zoals jij. Dus soms moet je de een om ze te benaderen zijn.
 3. 3
  Zoek een goede tijd en plaats om haar mee uit te vragen. Via de telefoon is goed, maar vermijd e-mail of sms, die zijn te onpersoonlijk. Toevallig is de beste manier om te gaan. Zeggen, "Hey, wil later iets doen?" is veel beter dan met details over wat je goed hebt gepland.
 4. 4
  Wees zelfverzekerd. Tenzij het meisje vermijdt u, ze waarschijnlijk niet erg mee, ook als ze niet ronduit als jij. Meisjes worden onderwezen in de samenleving om aardig te zijn. Als ze zegt iets als: "Oh, het spijt me echt, ik ging uit met vrienden die avond," laat je niet afschrikken. Vraag maar eens. Als ze geeft een ander excuus, vragen of ze het een andere keer kan maken, of ze kan niet, ze is niet geïnteresseerd.
  • Zelfs als u niet zeker bent, doen alsof je bent. Meisjes houden suave jongens. Niet zweep uit een, "Hey Sexy, ik zou graag een diner met u deze vrijdag, 'maar wel vertrouwen in jezelf. Nerveuze jongens zijn niet cool. Als je nerveus bent en denk dat het een goed idee (je bent de beste rechter van de situatie), vertel haar dat je een beetje nerveus.
 5. 5
  Voorkomen dat een vriend met jou. Het maakt bijna altijd haar nerveus. Veel meisjes zullen denken dat je wel cool om te kunnen hen te spreken in prive, door jezelf.
 6. 6
  Voorkomen dat haar vrienden daar. Het zal je zenuwachtig te maken. Krijg haar door haarzelf. Beroep doen op je vrienden om haar groep af te leiden, of ontdekken dat er een tijd dat ze alleen is.
 7. 7
  Gewoon doen! Dat is alles wat je hoeft te doen. Gewoon springen erin. Als je van een meisje en ze mag graag je terug haar gewoon vragen. Als je aarzelt u misschien nooit weer op te bouwen genoeg vertrouwen. Je zult nooit weten als je het niet probeert.
 8. 8
  Vermijd zware complimenten. Het is oke om te zeggen dat je nerveus bent, maar verwacht niet iets te sterk te zeggen, zoals: "Ik ben zo zenuwachtig omdat er geen meisje zo mooi is gegaan met mij voor. Het zal haar raar gevoel. Komend op een te sterk op de eerste date is een grote no-no. Zelfs als ze je leuk vindt, zal ze voelen zich een beetje hysterisch.

Tips

 • Wilt u waarschijnlijk iemand die je tips en vertrouwen zal geven, net als een andere vriend, zelfs als ze zijn je andere geslacht. Soms is het zelfs beter om het andere geslacht je te helpen. * Als je haar mee uit te vragen en ze houdt niet van jou, dan heb je nooit een kans om te beginnen hadden. Dat is waarom je moet weten een beetje over haar, misschien beginnen gewoon proberen om vrienden te zijn.
 • Kijk voor tips ze kunnen geven dat ze je leuk vindt. Net als ze krullen haar haar, of lacht veel, soms geeft ze je zelfs 'het oog' je weet wat die blik is als ze geeft het aan u, dat is alles flirten.
 • Wees volwassen om haar te laten zien dat u de zorg. Grappig te zijn, vriendelijk maar serieus tegelijk. Bij vragen, kom niet op een te sterk. Maar je kon gewoon vertellen haar dat je van haar.

Waarschuwingen

 • Vertel haar zelf. Als je een vriend het voor je doen, je lijkt me een lafaard. Als je gewoon niet kan opstaan ​​het vertrouwen om haar te vertellen, laat haar een briefje en tenminste dat zelf doen.
 • Niet obsederen over een meisje, zal je waarschijnlijk depressief als ze je afwijst.
 • Wees zelfverzekerd, niet terug naar beneden en kip uit.