Wkanl

Hoe maak je een beste vriend te vragen of ze willen je

Je wilt je beste vriend, maar hoe weet je of je vriend houdt je terug? Als alles goed gaat en het gevoel wederzijds is, dan zal je uiteindelijk het gevoel geweldig. Aan de andere kant, als je vriend weigert uw voorstel, dan is onhandigheid en andere negatieve gevolgen kunnen ontstaan. Heb vertrouwen in uw beslissing, maar zorg ervoor dat de mogelijke gevolgen van uw vraag te herkennen.

Stappen

Hoe maak je een beste vriend te vragen of ze willen je. Bedenk wat maakt je vriend aantrekkelijk.
Hoe maak je een beste vriend te vragen of ze willen je. Bedenk wat maakt je vriend aantrekkelijk.
 1. 1
  Bedenk wat maakt je vriend aantrekkelijk. De beslissing om je vriend vragen of hij of zij wil u zou uw vriendschap schaden. Zorg ervoor dat u de juiste keuze maken voordat u de vraag te stellen.
 2. 2
  Proberen om informatie te krijgen van wederzijdse vrienden op zijn of haar romantische interesses. Sommige van uw vrienden kunnen nu al weten of je beste vriend heeft gevoelens voor je of niet. Verkrijgen van deze informatie van tevoren kon voelt u zich zekerder over het vragen, of je weerhouden van het schaden van de vriendschap.
 3. 3
  Oefenen wat je gaat zeggen tegen je vriend. Het is prima om je vriend te vragen in een informele wijze, maar een idee hebben van wat je gaat zeggen voordat je het vraagt.
 4. 4
  Wees voorbereid op een ongunstige respons. Zo zeker als u bent, is er nog een kans dat hij of zij zal je afwijzen. Probeer in te zien dat als een mogelijkheid en u zult zich beter voelen als je bent afgewezen.
 5. 5
  Plan tijd alleen met je vriend. Het is meer oprecht om deze prestatie te leveren in persoon, in plaats van via de telefoon of online. Evenzo, als je de vraag stellen bij wederzijdse vrienden in de buurt, kunt u het gevoel geïntimideerd of onhandig, want u bent van plan te vragen iets heel intiem.
 6. 6
  Herkennen zijn of haar lichaamstaal. Als hij of zij lijkt comfortabel fysiek en emotioneel om je heen, kan uw kans op succes zijn beter. Als hij of zij lijkt ver weg, maar wilt u misschien heroverwegen de vraag te stellen.
 7. 7
  Vraag. Als het moment goed voelt, vraag dan de vraag. Wees zelfverzekerd en eerlijk over je gevoelens.
 8. 8
  Respecteren zijn of haar beslissing. Als je vriend reageert positief op uw vraag, gefeliciteerd dan. Als je vriend reageert negatief, echter, laat hem of haar weten dat je zijn of haar beslissing respecteren.

Tips

 • Wat er ook gebeurt, doe je best om kalm te blijven.
 • Als u probeert om te bepalen hoe geïnteresseerd je vriend is, probeer dan een beetje meer flirterig te zien hoe hij of zij reageert.
 • Als je echt van de persoon, proberen en dichter bij hen voordat je dit probeert.
 • Probeer en zoek naar de tekenen en hints dat hij zou graag willen dat u voordat u een verhuizing naar meer dan vrienden geworden te maken.
 • Probeer niet om de gevoelens van je vriend peilen door het maken van grappen over dating elkaar. Dit zal een grap te maken van het idee van dating, dat is ongewenst.

Waarschuwingen

 • In geval van afkeuring, niet slecht aan jezelf denken. Afwijzing is de moeite van je als persoon niet bepalen.
 • Afwijzing kan optreden. Als dat het geval is, doe je best om de beslissing van de ander te respecteren en verder gaan.
 • Probeer te voorkomen vragen uw beste vriend als hij of zij u graag als die persoon heeft al een significante andere.
 • Denk na over de voor-en nadelen voordat je dit doet. Vraag jezelf af of het de moeite waard je verpest je relatie.