Wkanl

Hoe dichter bij je vriend / vriendin te krijgen

Het hebben van een vriendin of vriend kan hebben ups en downs, maar uiteindelijk, jullie nog steeds van elkaar houden. Maar, bent u zo dicht als je zou willen zijn? Dit artikel kan u helpen en dichter bij uw speciale iemand.

Stappen

Hoe dichter bij je vriend / vriendin te krijgen. Kijk in elkaars ogen.
Hoe dichter bij je vriend / vriendin te krijgen. Kijk in elkaars ogen.
 1. 1
  Raak. Houden hun hand en wrijf je duim over hun duim langzaam. Heb langzame, volle, zinvolle knuffels, of meer als het vasthouden. Het is leuk als het meisje knuffels omhoog in een jongens borst, met hun gezicht leggen tegen haar, en als een man houdt zijn vrouw van achter of rond de taille. Je moet comfortabel genoeg zijn om elk deel van het lichaam van je partner te raken, maar op een respectvolle, 'ik hou van je en je lichaam "manier. Knuffelen of te slapen met elkaar, niet op een seksuele manier. Doe seksuele spul later tot gevoelens tussen jullie sterker maken.
 2. 2
  Kiss. Pikt zijn lief. Ze moeten worden gebruikt wanneer u in het openbaar, zodat u niet andere mensen ongemakkelijk om je heen jongens maken. Het is echt lief en een turn-on. Probeer kussen hun nek, neus, hand, rug, buik, schouders, of ogen. Pikt leiden meestal tot Franse Kisses, die meer romantische en je het gevoel dichter bij je partner. Tongzoenen langzaam is meer romantisch, maar als je het snel, je meer in make-out-modus, die moet worden gedaan in prive. Als je in een speelse bui, probeer misschien verkennen elkaars monden, of likken hun neus of gezicht. Als je riskante bent, probeer misschien bijten hun tong, lippen, of het oor. Het is beter als ze weten dat je rond een grapje en kan meespelen.
 3. 3
  Kijk in elkaars ogen. Doe het gewoon voor twee minuten en daarna zul je veel dichter voelen.
 4. 4
  Probeer nieuwe dingen samen. Een willekeurige avontuur. Raken elkaar kwijt.
 5. 5
  Praat elke dag. Vraag hen hoe ze zijn, hoe ze sliepen, wat ze deden. Stel vragen om meer te leren over hen, luisteren en onthouden. Zeggen dat je ze missen en wens je kon omhelzen / kiss hen.
 6. 6
  Zijn altijd positief.
 7. 7
  Altijd complimenteren hen. "Je bent zo lief / mooie / knappe" "Ik hou van je glimlach, lach, ogen, geur".
 8. 8
  Wees er voor hen. Blijf aan de telefoon toen ze van streek zijn, zelfs als ze niet praten. Voor hen zorgen als ze ziek zijn.
 9. 9
  Blijf aan de telefoon wanneer ze je in de wacht.
 10. 10
  Wees speels / goofy samen.
 11. 11
  Vertel de waarheid.
 12. 12
  Wees geïnteresseerd in hun belangen.
 13. 13
  Geef ze een bijnaam. Hunny (honing), babe, baybay, baybee, babie (baby), lieverd, lieverd taart, zoete hart, cutie, liefde, minnaar, etc. Het geeft je het gevoel dichter als je een geheim bijnaam die alleen u weet 2.
 14. 14
  Doe willekeurige daden van vriendelijkheid. Bloemen voor geen enkele reden of gooien steentjes tegen hun raam 's nachts.
 15. 15
  Willen van hun ouders, familie en vrienden te ontmoeten. Proberen om naar mensen die ze kennen weten kan je het gevoel dichter, en weten wie ze bedoelen. Het is ook een geweldige bonus als je ooit trouwen in de toekomst.
 16. 16
  Past u goed op uzelf. Je tanden poetsen voordat je je baby, neem een ​​douche, scheren, aankleden mooi, en ruikt lekker.
 17. 17
  Schoon uw huis / kamer / badkamer voordat ze worden weergegeven. Ongeacht of ze van je houden en je vuile manieren, proberen aan te tonen dat u van hen door het opruimen van voor hen.

Tips

 • Vertel het niet aan je partner die u zoekt op Wikipedia om te zien hoe je dichter bij hen te krijgen.
 • Doe het niet alle stappen in een dag.
 • Laat ze weten dat ze kunnen praten met u en vertrouwen in u. Houd beide handen, kijken diep in de ogen en zeg "ik hou van je 'of' Je kunt me vertrouwen". Iets dat zal ze zich speciaal voelen.
 • Altijd uw partner het gevoel dat hij of zij vrij is om u in vertrouwen wanneer ze willen. Dit zal een sterke vertrouwensband op te bouwen.
 • Neem dingen langzaam.
 • Glimlach! Laat zien dat je blij om te zien / te zijn met hen bent.
 • Niet doen of te praten over dezelfde dingen elke dag, dat je relatie saai en voorspelbaar maakt.

Waarschuwingen

 • Uw partner kan niet van alle stappen.