Wkanl

Hoe maak je een liefdesbrief schrijven

In het tijdperk van sms-en e-mails met spoed, een goede ouderwetse brief, in het bijzonder een handgeschreven men, is een zeldzame en bijzondere traktatie. Om een ​​liefdesbrief te schrijven, als volgt te werk.

Stappen

Hoe maak je een liefdesbrief schrijven. Kies mooie papier of briefpapier.
Hoe maak je een liefdesbrief schrijven. Kies mooie papier of briefpapier.

Schrijven van uw eigen liefdesbrief

 1. 1
  Kies mooie papier of briefpapier. Heeft een liefdesbrief geen e-mail, geef de persoon iets wat ze kunnen aanraken, voelen, en, als je geluk hebt, plooi in hun kussen 's nachts. Het is het beste om te schrijven op gewoon papier die ofwel heeft een eenvoudige (bijvoorbeeld wit), kalmerende (bijvoorbeeld, room), of sensuele (bijvoorbeeld vlees-gestemde) kleur.
  • Terwijl een eenvoudig stukje papier printer of notebook zal doen, het selecteren van papier van hoge kwaliteit zal een aardige aanraking en zien hoeveel zorg ging in het schrijven van deze brief.
  • U kunt normaal papier maken of zelfs je eigen papier te maken.
  • Gebruik een zwarte of bruine inkt het schrijven geaard en stijlvol ogende te houden, te voorkomen "leraar kleuren 'zoals blauw, groen en rood, dat maakt het lijkt alsof je het markeren van een huiswerkopdracht.
 2. 2
  Stel de stemming. Ga naar een eigen kamer, zoals een badkamer of slaapkamer, zet wat romantische muziek, en dim de lichten (of zelfs licht kaarsen). Zorg ervoor dat u niet zal worden onderbroken. Als je een liedje of album dat je doet denken aan de persoon, zet het op, het zal u helpen roepen herinneringen en gevoelens.
 3. 3
  Gebruik een intieme begroeting. Het adres van de persoon die als 'geliefde', 'liefste', 'mooi', 'meest gekoesterde, "of, in voorkomend geval, een koosnaampje. Als u al in een romantische relatie, kun je zeggen "mijn" (bijvoorbeeld "To My Dearest ____"), maar doe dit niet als je gebruik maakt van de brief aan uw gevoel bekennen, het zal overkomen als aanmatigend en territoriale. Gebruik in plaats daarvan iets meer vrijstaande als "To The Lovely ____," bijvoorbeeld.
 4. 4
  Denk aan een tijd toen je voelde bijzonder ontroerd door het zien van je geliefde, hoe klein het evenement. Herinneren aan het moment in levendige details, dit bewijst dat je volledig aanwezig en dat al je aandacht werd gefixeerd op deze persoon was - iets wat de meeste mensen graag horen. Vergeet niet de emotionele en lichamelijke gevoelens die u had op dat moment. Schrijf vervolgens een beschrijving van dat moment met inbegrip van gegevens over je gevoelens op dat moment.
 5. 5
  Vertel de persoon wat je het meest waarderen aan hen. Is het hun medeleven? Dankbaarheid? Beauty? Gevoel voor humor? Nederigheid? Vindingrijkheid? Hoe maken ze je elke dag voelt? Heeft u deze persoon overwegen uw beste vriend? Kan (s) hij op gerekend worden door dik en dun? Schrijf over een combinatie van attributen - uiterlijk, persoonlijkheid, humor, charme - laat deze persoon weten dat je ze waarderen op een aantal niveaus.
  • Wees ervan bewust dat uitsluitend gericht op het uiterlijk zal uw gevoelens lijken oppervlakkig. Echter, uitsluitend gericht op de persoonlijkheid lijkt te platonisch (of maak het individu het gevoel onaantrekkelijk). Indien van toepassing, zijn sensuele (maar niet openlijk erotische).
  • Volkomen, ongegeneerd eerlijk. Uw schrijfstijl, spelling, interpunctie, grammatica, en alle andere afleidingen moet een achterbank naar uw belijdenis van precies hoe je je voelt en waarom.
 6. 6
  Schrijf over de toekomst. Als je bekent je gevoelens voor de eerste keer, toe te geven hoe duizelig bent u elke keer dat je weet dat je op het punt om ze weer te zien. Als je uit elkaar, beschrijven alle dingen die je samen willen doen als je herenigd bent. Als je vastbesloten bent, bespreken een aantal doelen, dromen en fantasieën die je hebt over je toekomstige leven samen.
 7. 7
  Tekenen van de brief. Geschikte teken offs zijn "Yours ',' Yours Forever" "XOXO", "Kisses", "Love" en "Love Always '. Indien van toepassing, onder andere een koosnaampje, binnen grap, of zelfs een antwoord op een lange onbeantwoorde vraag om het persoonlijker te maken.
 8. 8
  Voeg een persoonlijk tintje. Zetten lippenstift op en kus het papier, spuit de parfum of eau de cologne je altijd dragen op het papier, of traceren van uw hand op de rug, zodat de andere persoon hun hand kunnen houden tot de jouwe.
 9. 9
  Zet de brief in een envelop. Als u wilt, kunt u de envelop te maken of zelfs de notitie zelf in een envelop vouwen. Als alternatief, rol de brief op als een boekrol en bind het dicht met een stuk mooie lint of touw.
 10. 10
  Schrijf andere liefdesbrieven. Doe dit een eenmalige gebeurtenis niet maken, maak er een gewoonte van het schrijven van liefdesbrieven aan de persoon die u de zorg over voor verjaardagen, jubilea, tijd uit elkaar, bracht tijd samen, of geen bijzondere reden. Hoe meer je doet, hoe makkelijker te schrijven en zinvoller ze zullen worden.
 11. 11
  Afgewerkt.

Tips

 • Haast u niet. Als een brief is gehaast, dat blijkt. Pauzeren om na te denken voordat elke zin, en moeilijke woorden opzoeken voordat u probeert om ze te spellen om lelijke kruising outs te voorkomen.
 • Het belangrijkste ding over het schrijven van een liefdesbrief is dat het echt moet komen vanuit je hart. Sommige cheesy romantische quotes uit het internet niet kopiëren, en laat je vrienden / familie schrijven het voor je. Laat je hart het woord doen.
 • Als je spuiten parfum zorg ervoor dat je niet krijgt het papier nat!
 • Als u nog niet te gaan lang niet te voren te zijn.
 • Liefdesbrieven zijn geweldig als een 'opfriscursus' in een relatie, eventueel voor een speciale verjaardag of dergelijke.
 • Voor een chique twist, de brief in kalligrafie schrijven. Dit kunt u niet alleen denken over wat je zegt, het ziet er ook veel indrukwekkender.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet dat niet iedereen een liefdesbrief vindt zo romantisch als je dat doet. Als de persoon die de brief ontvangt, niet waarderend lijkt, probeer het niet te persoonlijk op te vatten. Het is een teken van uw liefde, en hopelijk de ware vreugde is in het schrijven en het geven, niet in de reactie die je krijgt in ruil.