Wkanl

Hoe kunt u uw oksels scheren

Scheren is een van de meest efficiënte manieren om haar van de underarms.Whether u een elektrisch scheerapparaat of een scheermesje gebruiken te verwijderen, moet het een paar keer gedaan worden per week, om de stoppels weerhouden weer.

Stappen

Hoe kunt u uw oksels scheren. Neem een douche, in bad of spatten het gebied met water om het haar en de huid te verzachten.
Hoe kunt u uw oksels scheren. Neem een douche, in bad of spatten het gebied met water om het haar en de huid te verzachten.
 1. 1
  Neem een douche, in bad of spatten het gebied met water om het haar en de huid te verzachten. Het zou helpen om een ​​bad of douche te voren te nemen, zodat het haar is zachter en makkelijker te scheren.
 2. 2
  Gebruik een vochtinbrengende scheergel of lotion of schuim.
 3. 3
  Til een arm boven het hoofd; toepassing scheren medium.
 4. 4
  Houd de arm hoog opgeheven, zodat de huid strak. Sinds okselhaar groeit in vele richtingen, is het best te scheren omhoog, omlaag en van links naar rechts, al die tijd op zoek naar wat je doet in de spiegel.
  • Controleer het scheermes in de hand in de juiste hoek en verticaal naar beneden gesleept.
 5. 5
  Scheren enige waar er echt zichtbaar okselhaar. Je wilt niet verder naar beneden scheren en krijgen dat haar stekelige, ook. Je zult gewoon moeten blijven scheren dat gebied ook de volgende keer, dat is een pijn. Niet scheren meer haar dan noodzakelijk.
 6. 6
  Merk op dat als je je scheert in elke richting je oksels vlotter zal verlopen.
 7. 7
  Scheermes spoelen na elke slag, om schuim te verwijderen en snijd haarlokken.
 8. 8
  Spoel oksel tot alle schuim te verwijderen.
 9. 9
  Herhaal dit met de andere oksel.
 10. 10
  Je moet even wachten voordat een soort van moisturizer of deodorant op na het scheren je oksels. Moisturizer en deodorant kan de gevoelige huid irriteren en pijnlijk zal zijn. Probeer het scheren je oksels in de nacht, wanneer u niet hoeft te deodorant op snel na.

Tips

 • Gebruik altijd een scherp scheermes; dit helpt voorkomen onderarm hobbels. Probeer ook niet om heel hard op het scheermes, want dit kan dwingen bacteriën te verschuiven van uw huid in de haarzakjes, waardoor de ongewenste hobbels creëert.
 • Een half uur wachten voordat u deodorant na het scheren van uw oksels. De chemicaliën in deodorants en anti-transpiranten kan de huid steken, vooral in een gevoelig gebied als de onderarm. Omdat zweten kan verhogen irritatie, is het een goed idee om te proberen en te scheren voordat je naar bed gaat, wachten tot morgen om deodorant of anti-transpirant passen.
 • Gebruik een elektrisch scheerapparaat in plaats van een gewone zeep en water scheermes voor dagelijks of snelle touchups vooral als u gaat dragen een mouwloos shirt / jurk. Dit zal ervoor zorgen dat uw oksels huid schoon en glad en wars van enig lelijke haren.
 • Al betekent soms dagelijks onderhoud, scheren is de makkelijkste manier om okselhaar te verwijderen.
 • Probeer nooit droog scheren, het zal pijnlijk zijn en veroorzaakt roodheid. Als er iets, probeer dan om te dragen een mouwen en scheren met water indien beschikbaar.
 • Wanneer je oksels droog te krijgen, hydrateren. Dat zal ook gladder het scheren.
 • Okselhaar groeit in verschillende richtingen en op moeilijk bereikbare plaatsen dus het is nuttig om de huid lichtjes te trekken om het te strak aan natuurlijke onderarm vouwen en plooien weg te werken.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig om niet te dichtbij te scheren, als deze pijn of bloedingen kunnen veroorzaken.
 • Geen ijs of een ander type van koude dingen niet onder je arm na het scheren.
 • Gebruik van een scheermes wordt ontmoedigd, om duidelijke redenen.