Wkanl

Hoe komt u over uw liefde, zelfs al heb je het brak af

Het duurt een paar seconden om hallo te zeggen, maar voor altijd afscheid nemen. ~ Anon


Er zijn momenten in het leven wanneer we weten dat de enige juiste weg is om iemand die we liefhebben verlaten, omdat het alternatief is om te blijven voor altijd gekwetst, gekweld, en verward over de hele relatie. Dit betekent niet dat als de persoon die de break-up die je een goed gevoel over. Verre van dat, vaak je draagt ​​de last van schuld voor het feit dat ze pijn doen, evenals vragen jezelf voortdurend om of je de juiste keuze hebt gemaakt. Het is waarschijnlijk dat je de juiste beslissing hebt genomen, maar die nooit geneest pijn in mijn hart. Dit artikel is gericht op het helpen van de persoon die breekt het af en heeft ook te kampen met de pijn van het verlies, verandering, en bewegen op.

Stappen

Hoe komt u over uw liefde, zelfs al heb je het brak af. Stoppen met alle contact met de persoon.
Hoe komt u over uw liefde, zelfs al heb je het brak af. Stoppen met alle contact met de persoon.
 1. 1
  Stoppen met alle contact met de persoon. De reden hierachter is om jullie de mogelijkheid overwegen koppelen weer omwille van rustgevende de pijn, of omdat het handig is. Noch reden is stevig genoeg om een ​​goede relatie de tweede keer te maken.
 2. 2
  Neem de tijd om te huilen (alleen). Ook al huilen niet de situatie te veranderen, het maakt u zich beter voelt. Je zou een kussen ook nodig, voor het geval u fit te slaan en schreeuwen in het voelen. Het krijgen van uw gevoelens is een grote stap in het krijgen van over hen.
 3. 3
  Luister naar je ex als hij of zij probeert om zichzelf uit te leggen, maar geef niet op. Laat ze niet verontschuldigen zonder uit te leggen waarom hij of zij deden wat ze deden. Zelfs dan zal de redenering waarschijnlijk zelfrechtvaardigende en onredelijk, dus als je moet luisteren, doe dat dan met je oren en ogen wijd open om het egoïsme van hun redenering. Op het einde moet je laten weten en vergeet niet waarom je brak met hen in de eerste plaats.
 4. 4
  Vertel hem of haar weer dat je relatie voorbij is. Dit is meestal de moeilijkste fase. Vergeet niet dat je niet verdienen op de manier die je pijn te behandelen en als hij of zij niet gaat om u te behandelen als het goud dat je bent, dan is hij of zij heeft je verloren. Heel specifiek zijn in de brief, telefoontje, e-mail, etc. Zeg hem of haar waarom het voorbij is heel duidelijk als ze lijken niet om de boodschap. Ze weten wat ze hebben gedaan, je een beslissing die ze niet om weer te vertrouwen met je hart hebt gemaakt.
 5. 5
  Blijf weg te blijven. Als je niet om hem of haar, zul je niet denken over hem of haar zo veel. Echter, als je moet hem zien of haar (net als in de kerk, werk of school, enz.), negeer hem of haar zo veel mogelijk.
 6. 6
  Houd jezelf bezig. Als je met iets anders bezig bent, dan zal je niet denken over hem of haar zo veel. Graven in je werk, je hobby, je studie, wat je ook hebt om je bezig te houden. Meer tijd doorbrengen met familie en vrienden.
 7. 7
  Flirten met andere mensen. Kijken naar anderen moet echt helpen om je gedachten te nemen van je ex, zeker als je intentie op het vinden van de juiste persoon zijn. Maar wees voorzichtig van de rebound, niet alleen springen in een relatie als een manier om over de laatste persoon. Alleen meedoen met iemand anders als je echt wilt hen en verder wilt gaan met een serieuze, volwassen relatie. Anders dan dat alles kon die relatie in dezelfde plaats die uw laatste was.
 8. 8
  Vermijd om hem of haar op bij te praten met vrienden. Vent aan je vrienden aanvankelijk en krijg het uit je systeem, maar dan stoppen. Maak hem niet te brengen of haar de hele tijd. Dit kan echt pijn uw vriendschappen als je altijd over hem of haar over een lange periode van tijd-het saai en frustrerend wordt. Vergeet niet, je bent over en je hoeft hem of haar niet nodig, dus gewoon verder gaan.

Tips

 • Maakt niet uit hoeveel je van ze houdt of ze van je houden, sommige relaties zijn giftig voor beide partijen, ongeacht wat. Proberen om 'dingen' of de andere persoon houdt je van het zien dat de relatie was niet gezond is en dat als je had kunnen werken dingen uit, je zou hebben dat al gedaan door nu op te lossen.
 • Wanneer krijg je het idee dat je bent verliefd op deze persoon weer / nog steeds en dat je niet weet wat te doen zonder hem / haar, niet genieten van die gedachtengang - herinneren ons allemaal de goede redenen waarom je uit elkaar het af in de eerste plaats.
 • Ongeacht de fysieke aantrekkingskracht of compatibele belang of wat dan ook, zijn sommige relaties niet bedoeld om te worden. Niet fixeren op herinneren en afspelen al die dingen die je geliefde over je ex en je tijd samen. Het doet pijn als de hel en het maakt je blind voor het feit dat er nog vele andere potentiële partners voor u te ontmoeten die kunnen worden meer voldoening en compatibel wedstrijden voor u.
 • Als de liefde niet lukt, we soms onszelf de schuld geven. Vergeet niet: je relatie mislukt, maar je hebt je best gedaan inspanning, afhankelijk van uw vaardigheden. Niet nalaten om te leren van deze ervaring, echter, omdat dit mislukte relatie zou kunnen worden je voorbereiden op het 'juiste persoon', die moet nog komen.
 • Probeer niet te "waarschuwen" de volgende persoon in het leven van je ex. Het is niet jouw taak, of zaken te bemoeien. Proberen om hun relatie zinken als wraak zal alleen verlengen van uw pijn en je boosheid.
 • Probeer niet te beschuldigen. We zijn allemaal mensen. Niemand van ons is perfect. Elkaar vergeven en verder gaan. De toekomst in petto heeft meer uitdagingen, dus loslaten van het verleden en omarmen de nieuwe uitdagingen en kansen die in overvloed!
 • Volgende keer dat je aan het daten bent, zich bewust zijn van de waarschuwingssignalen die je opgevallen in je ex, zodat je hem / haar niet vervangen met iemand zoals zij. Heeft hij of zij u smoren? Is hij of zij fake?
 • Noteer uw redenen voor de sloop, zodat je terug kunt kijken naar hen als je begint te voelen als je gek om ze te dumpen waren. Als het helpt, post deze herinneringen op je spiegel, zodat je elke dag kan worden herinnerd dat u het maken van de juiste keuze om over te gaan van de relatie.
 • Doen alsof ze blij voor hem of haar en hem niet zien of haar uw zwakke punten. Laat hem of haar dat je sterker, met of zonder liefde zijn.

Waarschuwingen

 • Doe niets je spijt niet doen.
 • Doe jezelf verantwoordelijk voor zijn / haar vermogen om dit te accepteren en voor zijn / haar vermogen om verder te gaan niet te maken. Logeren in een relatie omdat je partner verloren zonder jou is niet een reden om te blijven in een relatie.
 • Laat hem of haar weten dat je nog steeds als hem of haar-het zal alleen maken ze het gevoel dat ze hebben gewonnen.
 • Niet luisteren naar nummers die je doet denken aan hem / haar, en eigenlijk gewoon proberen en te wissen hem / haar uit je geest.